LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Unisport futsal liga

Sveučilište u Zagrebu najbolje startalo u futsalu

Četiri ekipe hrvatskih visokih učilišta odmjerile su snage u prva tri kola UniSport futsal lige.

Četiri ekipe hrvatskih visokih učilišta odmjerile su snage u prva tri kola UniSport futsal lige.

U zagrebačkoj dvorani Martinovka prošli tjedan je započelo UniSport prvenstvo u futsalu. U prvom takvom natjecanju u povijesti natječe se osam visokih učilišta iz cijele Hrvatske. Najavu za ovo natjecanje možete pročitati ovdje.

U dva dana (31.3. i 1.4. 2015.) na Martinovki su odigrana prva tri kola prvenstva, a sudjelovalo je: Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Splitu, Sveučilište u Rijeci i Veleučilište Lavoslava Ružičke u Vukovaru.

Najboljima su se u prva tri kola pokazali nogometaši sa zagrebačkog sveučilišta uzevši najveći mogući broj bodova (devet) iz tri utakmice. Splićani su drugi na ljestvici prvenstva sa šest bodova, dok Riječani i Vukovarci imaju po bod iz tri utakmice.

Posebno je zanimljiva bila utakmica Sveučilišta u Rijeci i Veleučilišta L. Ružičke u Vukovaru. Krajnji rezultat bio je 4:4, a zanimljivo je da je golman riječke ekipe zabio čak dva pogotka i na taj način osigurao bod svojoj ekipi. Sve rezultate, tablice i listu strijelaca možete naći ovdje.

Prvenstvo se nastavlja 7. 4. kada će na parkete Martinovke stupiti ekipe Veleučilišta VERN, Veleučilišta Baltazar, Sveučilišta u Zadru i Zagrebačke škole ekomomije i marketinga.

FOTO: FACEBOOK