Još šest dana

Sveučilište u Rijeci produljilo rok za prijave na natječaj za Rektorovu nagradu za sport

Unizg

Svi zainteresirani studenti za Rektorovu nagradu za sport mogu se prijaviti na natječaj do 18. travnja u 12 sati. Nagrada iznosi tisuću kuna, a dodijelit će se na proslavi Dana Sveučilišta u Rijeci.

Produljio se rok prijave na natječaj za Rektorovu nagradu za sport za sve studentice i studente riječkog Sveučilišta. Svi zainteresirani prijaviti se mogu do 18. travnja 2016. u 12 sati. Cilj je ove Rektorove nagrade podizanje svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti i rekreacijskih programa.

Nagradu će Rektor dodijeliti jednom studentu koji se posebno istaknuo svojim sportskim rezultatima u akademskoj godini 2014/2015. Student će tiskano priznanje i novčani iznos od tisuću kuna primiti na proslavi Dana Sveučilišta u Rijeci.

Kandidata za Rektorovu nagradu za sport mogu predložiti Sveučilište u Rijeci ili neka njegova sastavnica, Studentski zbor Sveučilišta ili neke sastavnice ili udruga koja je registrirana pri Uredu za udruge Sveučilišta u Rijeci. Kandidati moraju imati status redovnog ili izvanrednog studenta u akademskoj godini 2015/2016, a uvjet je i da su u akademskoj godini 2014/2015 ostvarili barem 50% upisanih ECTS bodova.

Kandidat se prijavljuje na portalu SharePoint Sveučilišta u Rijeci, a uz to mora priložiti životopis, prijepis ocjena, pismo preporuke i dodatnu dokumentaciju (dokaze o postignućima i sportskim uspjesima).

Više informacija možete saznati u tekstu natječaja.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Kineziološki fakultet u Splitu

Sveučilište u Splitu

Priliku za mobilnost u okviru Erasmus+ programa dobilo 170 splitskih studenata

Sveučilište u Splitu objavilo je prve rezultate odabira 170 kandidata za Erasmus+ u ak. god. 2017/18.

Harry Potter, FOTO: Flickr

Kviz općeg znanja

Nova KOZa je samo za prave poznavatelje Harryja Pottera

Pod voditeljskom palicom jednog od duhovitijih bezjaka, Gorana Vugrineca Goca, okupit će se natjecatelji na ovoj kvizaškoj fešti znanja o svijetu koji je još tamo u nagužvanom vlaku između Manchestera i Londona početkom devedesetih počela razvijati J. K. Rowling.

Zakon

Zakon i prijave

Broj slučajeva s manijacima koji prate studentice velik; što se poduzelo u vezi s tim i što se može poduzeti

Tijekom cijele akademske godine neprestano su stizala upozorenja studenticama o manijacima koji ih vrebaju. Je li slučaj ikad prijavljen? Što policija iznosi u vezi s tim? Ima li temelja za prijavu?

Policija

Objavljen natječaj

MUP upisuje polaznike za zanimanje policajca i policajke

Zbog nedostatka policajaca i policajki u određenim županijama, MUP je objavio natječaj za upis u Program za navedeno zanimanje. Obrazovanje kreće početkom rujna 2017. godine, a upisati se može do 400 osoba.

Muzej iluzija 1

Nove prostorije

Najposjećeniji zagrebački muzej osvježio svijet iluzija

Stereogrami, optička varka, iluzije stolice i kaleidoskop samo su neke od mnogih novih eksponata koje očekuju sve posjetitelje preuređenog Muzeja iluzija. U transformaciji prostorija sudjelovali su mladi arhitekti i dizajneri.