Natjecanje studenata u odbojci

Sveučilište u Puli otvorilo prijave za proljetni turnir u odbojci

Pula

U ekipi mogu igrati studenti i studentice svih odjela i fakulteta Sveučilišta u Puli te studenti koji su diplomirali, a već su nastupali na ranijim turnirima Sveučilišta.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli poziva studente i studentice da prijave svoju ekipu do srijede 13. travnja 2016. godine na odbojkaški turnir koji će se održati u subotu 16. travnja 2016. godine  Izvlačenje parova bit će na dan natjecanja, a verificiranje ekipa je obavezno uz prilaganje indeksa ili iksice. 

U ekipi mogu igrati studenti i studentice svih odjela i fakulteta Sveučilišta i svih godina studija, apsolventi, ali i studenti koji su već diplomirali a već su nastupali na ranijim turnirima Sveučilišta. Ekipe mogu biti i mješovite, muško-ženske s maksimalno tri muška u ekipi. 

U prijavi treba navesti naziv ekipe, ime i prezime voditelja i ostalih pet studenata ekipe, te odjel odnosno fakultet na kojem studiraju i godinu studija.  Prijaviti se možete na: petra.boka@gmail.com i ztkalcec@unipu.hr. Voditelji ekipa su ujedno i suci utakmica kad ne igra njihova ekipa. 

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/doctor-medical-medicine-health-563428/

Stručno-znanstveno okupljanje

Studentski kongres Sanitas posvećen zaštiti zdravlja

Sanitas se održava 13. i 14. travnja na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, a uključuje plenarna predavanja stručnjaka iz raznih grana znanosti, studentska usmena i poster izlaganja te tematske radionice.

Exchange ability Erasmus

Exchange Ability

Promocija Erasmus programa za studente s posebnim potrebama

Konferencija će se održati u utorak, 17. prosinca 2013. u 14 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, na adresi: Ivana Lučića 5.

Jednostavni načini za borbu protiv stresa

Zlostavljanje na radnom mjestu

Žrtve "mobbinga" na studentskim poslovima

Dok se nekolicina hvali velikim plaćama u sezoni, postoji nažalost i nemali broj studenata koji se žale na različite vrste "mobbinga". Zakoni štite studente u teoriji, ali praksa često pokazuje drugačije.

Rad na laptopu

Međunarodno edukativno natjecanje

GeCCo virtualno okuplja mlade projektne menadžere

S lošom internetskom vezom, različitim vremenskim zonama, odvojenošću od tima i sličnim teškoćama nosit će se više od 100 sudionika iz 20 različitih zemalja. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 21. listopada.

https://static.pexels.com/photos/6469/red-hands-woman-creative.jpg

Književni natječaj Klimatska fikcija

Zelenu akciju i Booksu zanima vaša vizija klimatske budućnosti

Ako vas zanimaju ekologija i klimatske promjene, volite pisati i imate razvijenu maštu te volite razmišljati o budućnosti naše planete, prijavite se na Književni natječaj za klimatsku fikciju do 22. siječnja.