Natjecanje studenata u odbojci

Sveučilište u Puli otvorilo prijave za proljetni turnir u odbojci

Pula

U ekipi mogu igrati studenti i studentice svih odjela i fakulteta Sveučilišta u Puli te studenti koji su diplomirali, a već su nastupali na ranijim turnirima Sveučilišta.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli poziva studente i studentice da prijave svoju ekipu do srijede 13. travnja 2016. godine na odbojkaški turnir koji će se održati u subotu 16. travnja 2016. godine  Izvlačenje parova bit će na dan natjecanja, a verificiranje ekipa je obavezno uz prilaganje indeksa ili iksice. 

U ekipi mogu igrati studenti i studentice svih odjela i fakulteta Sveučilišta i svih godina studija, apsolventi, ali i studenti koji su već diplomirali a već su nastupali na ranijim turnirima Sveučilišta. Ekipe mogu biti i mješovite, muško-ženske s maksimalno tri muška u ekipi. 

U prijavi treba navesti naziv ekipe, ime i prezime voditelja i ostalih pet studenata ekipe, te odjel odnosno fakultet na kojem studiraju i godinu studija.  Prijaviti se možete na: petra.boka@gmail.com i ztkalcec@unipu.hr. Voditelji ekipa su ujedno i suci utakmica kad ne igra njihova ekipa. 

Komentari na članak

Vezani članci

ITC 2015

Prijave u tijeku

ITC: Najava poslovnih slučajeva iz područja turizma za studente

U prostorijama vijećnice Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ na novinarskoj konferenciji najavljeno je 2. izdanje natjecanja „Istrian Tourism Competition“ (ITC) koje organizira udruga Start-Up.

Litavski dnevnici

Tino Deželić

Dobre jarane para kupit' ne može

Okrenuo sam se i tamo vidio muškarca pod zimskom kapom koji je izašao iz „Milano“ restorana i doslovno se ukipio na mjestu kada je shvatio tko viče za njim. Već u idućem trenutku ćelavi se navijač probio kroz nas te bacio u trk za muškarcem spominjući mu pritom svu rodbinu i članove obitelji, a ovaj se već dao u bijeg.

Sveučilišni kampus

Sveučilište u Dubrovniku

Upisano 314 redovitih studenata na 1. upisnom roku

Kroz sustav Državne mature i u kategoriji starijih od 24 godine upisalo se 314 redovitih studenata.

Drugi "droidcon Zagreb"

Božićna akcija za studente zaljubljene u Android svijet

Drugi „droidcon Zagreb”

Drugi „droidcon Zagreb” održat će se u travnju iduće godine. Očekuje se pregršt zanimljivih tema i novosti iz Android svijeta, a za studente je otvorena posebna božićna akcija koja im omogućuje pristupačnu cijenu sudjelovanja.

mamurluk

Proklet bio alkohol

Zašto s godinama sve teže podnosimo mamurluk?

Zašto je sve lakše kada smo mladi? Odgovor potražite u tekstu.