Natjecanje studenata u odbojci

Sveučilište u Puli otvorilo prijave za proljetni turnir u odbojci

Pula

U ekipi mogu igrati studenti i studentice svih odjela i fakulteta Sveučilišta u Puli te studenti koji su diplomirali, a već su nastupali na ranijim turnirima Sveučilišta.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli poziva studente i studentice da prijave svoju ekipu do srijede 13. travnja 2016. godine na odbojkaški turnir koji će se održati u subotu 16. travnja 2016. godine  Izvlačenje parova bit će na dan natjecanja, a verificiranje ekipa je obavezno uz prilaganje indeksa ili iksice. 

U ekipi mogu igrati studenti i studentice svih odjela i fakulteta Sveučilišta i svih godina studija, apsolventi, ali i studenti koji su već diplomirali a već su nastupali na ranijim turnirima Sveučilišta. Ekipe mogu biti i mješovite, muško-ženske s maksimalno tri muška u ekipi. 

U prijavi treba navesti naziv ekipe, ime i prezime voditelja i ostalih pet studenata ekipe, te odjel odnosno fakultet na kojem studiraju i godinu studija.  Prijaviti se možete na: petra.boka@gmail.com i ztkalcec@unipu.hr. Voditelji ekipa su ujedno i suci utakmica kad ne igra njihova ekipa. 

Komentari na članak

Vezani članci

Primatijada

Znanstveno-sportska manifestacija Primatijada

Studente prirodnih znanosti i ove godine očekuju znanstvena izlaganja i sportska natjecanja

Četvrtu godinu zaredom održava se studentska znanstveno-sportska manifestacija Primatijada. Ove godine održat će se u Poreču s temom "Integracija znanosti, IT-a i poduzetništva".

Poticanje kreativnosti studenata

2. International Student Film festival

Počele prijave za ovogodišnji StudentCuts festival obogaćen novim kategorijama

Uz brojne radionice, svoje mjesto u programu zauzet će i revije, izložbe, tribine pa i mini-koncerti.

Get in the Ring Split 2019

Uđite i vi u ring

Jedno od najvećih svjetskih start-up natjecanja dolazi u Split

Do 4. prosinca u 23:59 zaprimaju se prijave za sudjelovanje na natjecanju start-upova. Uz bogate novčane nagrade, pobjednici splitskog izdanja dobit će priliku sudjelovati na Global Meetupu 2020.

Rektorat pročelje

Na današnji dan

Dan Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu spada među najstarija sveučilišta u Europi te je najstarije sveučilište u Hrvatskoj s neprekidnim djelovanjem.

Studentski stan

Savjeti za početak samostalnog života

15 pitanja koja obavezno morate postaviti stanodavcu prije najma stana

Mladi ste, studirate i pokušavate pronaći stan koji bi na sve načine ispunio vaše najosnovnije zahtjeve potrebne kako za mirno učenje, tako i za pokoju kavicu ili boravak u parku. Donosimo vam popis stvari na koje biste morali pripaziti prilikom najma stana.