Tradicionalna sportska natjecanja

STUDOM 2018: Kreću prijave za međudomsko nadmetanje u 6 disciplina

Lopta na obruču

Sportovi u kojima će se studenti natjecati su futsal, košarka, odbojka, tenis, stolni tenis i badminton.

Ovogodišnja tradicionalna međudomska studentska sportska natjecanja, poznatija kao STUDOM, održavat će se od 15. svibnja do 12. lipnja. Prijavite se za sudjelovanje!

Sportovi u kojima će se studenti natjecati su futsal, košarka, odbojka, tenis, stolni tenis i badminton.

Što se tiče futsala, igra se 4+1 – žensku studentsku ekipu mora činiti 8 studentica, dok za mušku mora biti 9 stanara iz istog studentskog doma te jedan stranac (koji je student). Prijaviti se može u teretanama SN Stjepan Radić, Ante Starčević i Cvjetno Naselje ili slanjem prijavnice na mail: sport-rekreacija@sczg.hr. Studenti se prijavljuju zaključno do 13, a studentice do 25. svibnja.

Ekipu za košarku moraju činiti 8 igrača (5 stanara iz istog studentskog doma i 3 stranca koji moraju biti studenti). Igra se na košarkaškom terenu Studentskog doma Ante Starčević. Prijave se podnose zaključno s 27. svibnja u teretanama SN Stjepan Radić, Ante Starčević i Cvjetno Naselje ili slanjem prijavnice na mail: sport-rekreacija@sczg.hr.

Badminton se održava u dvorani Boćarskog doma Zrinjevac, preko puta SN Cvjetno naselje. Sistem igre je grupe + eliminacija. Prijave se vrše slanjem prijavnice na mail: sport-rekreacija@sczg.hr do 24. svibnja.

Ekipu za odbojku također mora činiti 8 studenata. Natjecanje u odbojci održat će se na sportskom terenu SN Stjepan Radić. Prijave se podnose zaključno s 31. svibnja u već spomenutim teretanama ili na gore navedeni mail.

Natjecanje u tenisu održat će se na terenima 13 i 14 Teniskog kluba Mladost. Sistem igre je grupe + eliminacija (1 set do 9 gemova). Prijave se vrše zaključno do 6. lipnja također u teretanama ili slanjem prijavnice na mail.

U dvorani stari fitnes u SN Stjepan Radić održat će se natjecanje u stolnom tenisu. Sistem igre također je grupe + eliminacija, a prijave se predaju zaključno s 5. lipnja u navedenim teretanama ili prijavom na mail.

Za detaljnije informacije pratite stranice Studentskog Centra u Zagrebu.

FOTO: Studentski Centar u Zagrebu

Komentari na članak

Vezani članci

suvremeni ples

Umjetnost pokreta

Poslovnica za sport zagrebačkog SC-a pokreće radionice suvremenog plesa

Radionice suvremenog plesa održavat će se svakog ponedjeljka i srijede od 21 do 22:30 u društvenoj dvorani Studentskog naselja „Stjepan Radić”.

natjecaj

Javni natječaj

Javni natječaj: Traži se nasljednik Zagija za Europske sveučilišne igre!

Dodatna motivacija za prijavu na natječaj mogla bi biti visoka nagrada jer će prvonagrađeni dobiti iznos u vrijednosti 10 000 kuna.

Paviljon na Šari

Studentski smještaj

Bodovne granice spuštene na samo jedan bod

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje, po spuštanju bodovne granice, trebaju se javiti osobno u Poslovnicu za smještaj studenata (Savska cesta 25) radi rasporeda, sukladno slobodnim kapacitetima, u studentske domove. 

Stipendije IT

Financijska potpora

Stipendije od najmanje 2200 kuna za studente tehničkih znanosti i zapošljavanje po završetku fakulteta

Prijave na natječaj HBOR-a za stipendije u mjesečnom iznosu od 2200 do 2700 kuna i dvogodišnje zapošljavanje vrše se popunjavanjem prijavnog upitnika do 31. prosinca 2017.

Pravni fakultet u Zagrebu

Razvijanje pravničkih vještina

Pravnikova stručna praksa po deseti put povezuje studente s odvjetničkim uredima

Pravnikova stručna praksa svake godine uspješno povezuje studente prava s vrhunskim odvjetničkim uredima i drugim poslodavcima. Prijave za istu podnose se zaključno sa 17. ožujka.