Sportsko-zabavna manifestacija

Studentske Jadranske igre: Erasmus u finalu bolji od Hrvatske

Studentske Jadranske igre 2018

Nakon sedam odigranih igara, ukupnu pobjedu na drugom izdanju Studentskih Jadranskih igara odnio je Erasmus pobjedivši ekipu Hrvatska.

Na gradskom bazenu u Gružu u petak, 16. ožujka, održane su druge Studentske Jadranske igre. Natjecale su se četiri ekipe: Hrvatska, Poljska, Italija te Erasmus.

Odigrano je sedam igara, a u finalnoj igri Veslo Erasmus je bio bolji od Hrvatske i time postao pobjednik drugog izdanja ove sportsko-zabavne manifestacije. Treće mjesto pripalo je Poljacima.

Foto: Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku

Na početku događaja studentima se obratio glavni organizator igara Blaž Bulum, a Igre je svečano otvorio gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković. Osim studenata koji su lijepo popunili tribine, svoju podršku prisustvom dali su i neki od profesora Sveučilišta u Dubrovniku te članovi Hrvatskog studentskog zbora.

Novo nas izdanje očekuje iduće godine

Komentari na članak

Vezani članci

Ispred Sveučilišta

Studentica marketinga na Ekonomskom fakultetu u Osijeku otkriva

S Erasmusa u Portugalu nedostajat će mi sve!

Klara Peić studentica je Ekonomskog fakulteta u Osijeku, a trenutno se nalazi na Erasmus razmjeni u Portugalu.

ASC

eSTUDENT poziva

U utorak završnica App Star Contesta

Finale je rezervirano za utorak, 20. svibnja na FER-u u dvorani D1 s početkom u 15 sati, gdje se mogu uživo vidjeti 3-minutna predstavljanja 10 najboljih studentskih radova te saznati pobjednici, a druženje se potom nastavlja u KSETu.

Znanstveni piknik na Zagrebačkom Velesajmu

Druga najveća manifestacija popularizacije znanosti u Europi

Posjetite Znanstveni piknik na Zagrebačkom Velesajmu

Znanstveni piknik je mjesto gdje znanost postaje zabavna. Edukatori brojnih udruga, institucija, škola i znanstvenih centara na ležeran, ali edukativan način prikazuju pokuse iz brojnih grana znanosti.

Božićni party PMF-a

U božićnom ozračju, božićne zabave...

Božićni party PMF-a u Book caffeu

Vrijeme kolokvija je prošlo, a nagomilanog stresa najbolje se riješiti dobrom zabavom. Studenti Prirodoslovno-matematičkog fakulteta pozivaju sve željne dobre zabave na prigodni božićni partyj u Book caffeu, u srijedu, 19. prosinca, uz nastup tamburaškog sastava Ni 5 Ni 6

Battle4Split 2018

Regionalni eSport turnir

„Battle4Split”: Natjecanje u najpopularnijim računalnim igrama dobiva pojačanje

Split će ovog svibnja okupiti više od 2000 gejmera iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore. Prijavite svoj tim besplatno i pridružite se borbi za nagradni fond od 25 000 kn!