Drugačiji praznici

Studentska udruga AEGEE priprema tjedan jedrenja za mlade

Baltičko more

Udruga studenata Europe AEGEE-Zagreb odlučila je omogućiti jedrenje svim studentima i mladima koji su željni provesti ljetne praznike na drugačiji način, i to po povoljnijoj cijeni.

Imaš između 18 i 30 godina? Avanturističkog si duha i jedva čekaš nove izazove? Želiš provesti aktivno ljeto s mladima sličnima sebi? Želiš biti dio internacionalnog projekta? Voliš jedrenje? Ili si ga oduvijek htio isprobati, ali nikad nisi imao pravu priliku? Ako je tvoj odgovor potvrdan na prethodna pitanja, sprema se nešto za tebe.

Udruga studenata Europe AEGEE-Zagreb odlučila je omogućiti jedrenje svim studentima i mladima koji su željni provesti ljetne praznike na drugačiji način. Kroz projekt koji priprema, tijekom jednog tjedna približit će im jedrenje po pristupačnijim cijenama te će im omogućiti potpuno novo iskustvo ljetovanja.

Ako imaš dozvolu za voditelja brodice (B ili C kategorije), na projektu možeš sudjelovati u ulozi skipera, a svi troškovi bit će ti pokriveni. Ako pak nemaš nikakvog iskustva, ovo je prilika da ga stekneš. Možeš se prijaviti ravnopravno s ostalima iz cijeloga svijeta.

Sve se dodatne informacije nalaze na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Cincinnati

Posao u SAD-u

Dva mjeseca bez ispita na američkom Sveučilištu u Cincinnatiju, hrana i smještaj osigurani

Sveučilište u Cincinnatiju poziva zainteresirane studente na sudjelovanje u projektu koji se tijekom 8 tjedana provodi u svrhu izrade video i tiskanih materijala. Prijave zainteresiranih studenata zaprimaju se do 1. veljače 2018.

Prvi EU projekt KMS-a

Erasmus + program

KMS dobio značajnu europsku financijsku potporu za projekt edukacije o društvenom poduzetništvu

Projektom financiranim Erasmus + programom Klub mladih „Split” obrazovat će nove generacije društvenih poduzetnika.

Održan korizmeni susret mladih grada Splita

Hrvatsko Nadzemlje Split

VIDEO: Održan korizmeni susret mladih grada Splita

Ovog mjeseca na temu vjere i grijeha Hrvatsko Nadzemlje je snimilo dubok i poučan film koji na ozbiljan način, prepun simbolike, želi pokazati stvarnost grijeha i grešnog stanja.

MAGfestival

Međunarodni festival komorne glazbe

Sedmi MAGfestival u Split dovodi nagrađivane europske i hrvatske komorne sastave i glazbenike

Ovogodišnji MAGfestival donosi pet koncerata vrhunskih komornih sastava iz zemlje i inozemstva. Posjetitelji imaju priliku čuti i mlade glazbenike sa šireg splitskog područja koji tek traže svoju afirmaciju.

Prijatelji

Chandler i ekipa

Četrnaest životnih lekcija koje smo naučili iz „Prijatelja"

Puno smo naučili iz popularne serije, a ovo su neki od najvažnijih zaključaka