Drugačiji praznici

Studentska udruga AEGEE priprema tjedan jedrenja za mlade

Baltičko more

Udruga studenata Europe AEGEE-Zagreb odlučila je omogućiti jedrenje svim studentima i mladima koji su željni provesti ljetne praznike na drugačiji način, i to po povoljnijoj cijeni.

Imaš između 18 i 30 godina? Avanturističkog si duha i jedva čekaš nove izazove? Želiš provesti aktivno ljeto s mladima sličnima sebi? Želiš biti dio internacionalnog projekta? Voliš jedrenje? Ili si ga oduvijek htio isprobati, ali nikad nisi imao pravu priliku? Ako je tvoj odgovor potvrdan na prethodna pitanja, sprema se nešto za tebe.

Udruga studenata Europe AEGEE-Zagreb odlučila je omogućiti jedrenje svim studentima i mladima koji su željni provesti ljetne praznike na drugačiji način. Kroz projekt koji priprema, tijekom jednog tjedna približit će im jedrenje po pristupačnijim cijenama te će im omogućiti potpuno novo iskustvo ljetovanja.

Ako imaš dozvolu za voditelja brodice (B ili C kategorije), na projektu možeš sudjelovati u ulozi skipera, a svi troškovi bit će ti pokriveni. Ako pak nemaš nikakvog iskustva, ovo je prilika da ga stekneš. Možeš se prijaviti ravnopravno s ostalima iz cijeloga svijeta.

Sve se dodatne informacije nalaze na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Volonteri

EU za mlade

Europske snage solidarnosti omogućuju mladima volontiranje, pripravništvo i zaposlenje

Europske snage solidarnosti žele mladim Europljanima pružiti priliku za volontiranje, pripravništvo ili čak zaposlenje u vlastitoj zemlji, a ponekad i u drugoj zemlji Europske unije.

Dani EU

Hrvatska studentska asocijacija vas poziva

Projekt „Dani Europske unije 2014."

Hrvatska studentska asocijacija organizira «Dane Europske unije» koji će se održati 7. i 8. svibnja 2014. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

FPZ_sigurnost djece pješaka

Zaključci projekta

Na Fakultetu prometnih znanosti ponuđene ideje za smanjenje smrtnosti djece pješaka

„Prometne nesreće su slučajan i složen događaj, ali njima se može upravljati ako se znaju uzroci.“ – istaknuto je na FPZ-u.

Družiona na Cvjetnom

Nova studentska prostorija

Studentski dom „Cvjetno naselje” dobio svoju Družionu

Za studente s Cvjetnog i studentske udruge otvorena je nova prostorija za druženje. Postavljana su pravila korištenja, a donosimo ih u tekstu.

Hi4CSR

"Harmonizacija i implementacija EU Direktiva"

Nova internetska igra pokazuje koliko su organizacije društveno odgovorne

Cilj je projekta "Hi4CSR" razmjena primjera dobrih praksi kada je riječ o harmonizaciji i implementaciji europskih direktiva u području društveno odgovornoga poslovanja u nacionalne zakonodavne okvire. Kako bi se teme kvalitetno približile široj javnosti, pokrenuta je igra "Calculate your CSR indeks".