Drugačiji praznici

Studentska udruga AEGEE priprema tjedan jedrenja za mlade

Baltičko more

Udruga studenata Europe AEGEE-Zagreb odlučila je omogućiti jedrenje svim studentima i mladima koji su željni provesti ljetne praznike na drugačiji način, i to po povoljnijoj cijeni.

Imaš između 18 i 30 godina? Avanturističkog si duha i jedva čekaš nove izazove? Želiš provesti aktivno ljeto s mladima sličnima sebi? Želiš biti dio internacionalnog projekta? Voliš jedrenje? Ili si ga oduvijek htio isprobati, ali nikad nisi imao pravu priliku? Ako je tvoj odgovor potvrdan na prethodna pitanja, sprema se nešto za tebe.

Udruga studenata Europe AEGEE-Zagreb odlučila je omogućiti jedrenje svim studentima i mladima koji su željni provesti ljetne praznike na drugačiji način. Kroz projekt koji priprema, tijekom jednog tjedna približit će im jedrenje po pristupačnijim cijenama te će im omogućiti potpuno novo iskustvo ljetovanja.

Ako imaš dozvolu za voditelja brodice (B ili C kategorije), na projektu možeš sudjelovati u ulozi skipera, a svi troškovi bit će ti pokriveni. Ako pak nemaš nikakvog iskustva, ovo je prilika da ga stekneš. Možeš se prijaviti ravnopravno s ostalima iz cijeloga svijeta.

Sve se dodatne informacije nalaze na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Jailhouse festival

Nezavisna udruga mladih

INTERVJU i FOTO: Mladi Lepoglavčani oživjeli svoj grad jedinstvenim Jailhouse festivalom

Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave kontinuirano organizira aktivnosti namijenjene mladima i razvoju lokalne zajednice. Najveći projekt udruge, Jailhouse festival, ovog vikenda ulazi u odličnu završnicu u kojoj sve posjetitelje očekuje mnoštvo sportskih i zabavnih aktivnosti te nezaboravan subotnji koncert grupe Aerodrom.

Radio

BBC World

Otvoreno Međunarodno natjecanje za mlade u pisanju radiodrame

Zainteresirani za pisanje radiodrame imaju jedinstvenu priliku okušati se u ovom izazovu zahvaljujući BBC Worldu. Prijave na Međunarodno natjecanje u pisanju radiodrame otvorene su do 31. siječnja 2018.

Mali poduzetnici

"Mali poduzetnici"

Udruga CINAZ održala dvije radionice za poticanje kreativnog stvaralaštva

Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ je započela s provedbom svog izvannastavnog i izvanškolskog programa za 2016. U sklopu programa održane su dvije različite radionice.

Govor ljubavi

Mali pokretači promjena

Literarne radionice o govoru ljubavi za osnovnoškolce

U sklopu projekta „Mali pokretači promjena” kreću kreativne literarne radionice za učenike Osnovne škole Gornje Vrapče.

FOI - zgrada fakulteta

Fakultet organizacije i informatike

„Digitrans“ poslovanje poduzeća temelji na digitalnim tehnologijama

Glavni je cilj projekta „Digitrans“ pomoći malim, srednjim i „startup“ poduzećima pri primjeni modernih modela poslovanja i organizacije poslovnih aktivnosti i procesa. U aktivnostima, uz FOI, sudjeluje 14 partnerskih institucija.