Drugačiji praznici

Studentska udruga AEGEE priprema tjedan jedrenja za mlade

Baltičko more

Udruga studenata Europe AEGEE-Zagreb odlučila je omogućiti jedrenje svim studentima i mladima koji su željni provesti ljetne praznike na drugačiji način, i to po povoljnijoj cijeni.

Imaš između 18 i 30 godina? Avanturističkog si duha i jedva čekaš nove izazove? Želiš provesti aktivno ljeto s mladima sličnima sebi? Želiš biti dio internacionalnog projekta? Voliš jedrenje? Ili si ga oduvijek htio isprobati, ali nikad nisi imao pravu priliku? Ako je tvoj odgovor potvrdan na prethodna pitanja, sprema se nešto za tebe.

Udruga studenata Europe AEGEE-Zagreb odlučila je omogućiti jedrenje svim studentima i mladima koji su željni provesti ljetne praznike na drugačiji način. Kroz projekt koji priprema, tijekom jednog tjedna približit će im jedrenje po pristupačnijim cijenama te će im omogućiti potpuno novo iskustvo ljetovanja.

Ako imaš dozvolu za voditelja brodice (B ili C kategorije), na projektu možeš sudjelovati u ulozi skipera, a svi troškovi bit će ti pokriveni. Ako pak nemaš nikakvog iskustva, ovo je prilika da ga stekneš. Možeš se prijaviti ravnopravno s ostalima iz cijeloga svijeta.

Sve se dodatne informacije nalaze na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Youth in Action

Besplatni smještaj i hrana

Hrvatska udruga mladih traži mlade za projekt u Turskoj

Uz besplatni smještaj i hranu, te 170 eura za put, osim što ćete pomoći u podizanju svjesti o volonterskom doniranju organa, besplatno ćete i posjetiti Tursku!

https://pixabay.com/en/light-bulbs-light-bulb-light-energy-1125016/

Luka Basa

Ležim na kauču i mama mi traži posao

Gospođa agent posrednik pri zapošljavanju, skraćeno mama, u epizodi zvanoj „tražim posao za svoju kćer koja je nedavno završila fakultet”.

Udruge

Projekt „Informiranje – pravo mladih”

Poziv udrugama na predstavljanje pozitivnih strana volontiranja i uspješnoga zaposlenja

„Informativni ponedjeljci” održavaju se jednom mjesečno, a u svibnju se bave temom volontiranja koje pomaže mladima da pronađu željeni posao. SIK poziva udruge da vlastitim primjerom i iskustvima predstave mladima pozitivne i uspješne strane volontiranja koje vode do profesionalnog uspjeha i zaposlenja.

FINtelligent

Projekt „FINtelligent"

Studenti ekonomije mijenjaju crnu statistku – ocjena financijske pismenosti Hrvata 11,7 bodova od 21 ukupno

Istraživanja su pokazala da mlađi od 19 godina posjeduju najmanju količinu znanja kad su financije u pitanju, stoga su studenti ekonomije održali mnoga interaktivna predavanja srednjoškolcima upravo na tu temu.

Projekt "Hrvatska pamet Hrvatskoj"

Projekt „Hrvatska pamet Hrvatskoj”

Sudjelujte u projektu Poslovnog dnevnika i osvojite do 63 000 kuna

Cilj projekta Poslovnog dnevnika „Hrvatska pamet Hrvatskoj” je nagraditi izvrsnost hrvatskih studenata te potaknuti njihovo lakše uključivanje u sustav nacionalne ekonomije.