LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Po prvi put

Starta Osječka studentska futsal liga: prijavite se dok ima mjesta

Za prvu je sezonu planirano igranje samo 12 momčadi i prijave su zbog toga ograničene, a kotizacija po ekipi iznosi 999,00 kuna za igranje cijele sezone.

Za prvu je sezonu planirano igranje samo 12 momčadi i prijave su zbog toga ograničene, a kotizacija po ekipi iznosi 999,00 kuna za igranje cijele sezone.

Po prvi puta u povijesti, u Osijeku će studenti imati orgraniziranu svoju futsal ligu.

Osječka studentska futsal liga igrat će se po futsal pravilima 4 + 1, a omogućit će prijavu samo studentskih momčadi, što neće biti vezano uz fakultet na kojemu se studira.

Nakon odigranih, planiranih 22 kola, slijedi razigravanje između prve četiri momčadi na tablici što će svakako pomoći u atraktivnosti lige u kojoj će biti borba do zadnjeg kola.

Dakle, ligu će moći igrati studenti u ‘izmiješanim’ sastavima, neovisno o tome idu li na različite fakultete. Za prvu je sezonu planirano igranje samo 12 momčadi i prijave su zbog toga ograničene, a kotizacija po ekipi iznosi 999,00 kuna za igranje cijele sezone. Dakle, ukoliko ekipa ne nađe sponzora i odluči rasporediti troškove, iznos kotizacije je praktički 100,00 kuna po igraču.

OSFL će biti odlično organiziran, uz web stranicu na kojoj će se pronaći statistika i sažeci utakmica, tu će biti i razne pogodnosti za sudionike. Primjerice, svi sudionici lige imat će popuste u trgovinama sponzorima lige, ali i povoljno pivo.

Pobjednici lige kao nagradu će dobiti pehare, sportsku opremu, ali i poklone pivovare koja će biti sponzor.

Svi zainteresirani trebaju se javiti na 0922603221 ili putem e-maila tomislav@hrfutsal.com do kraja ovog mjeseca budući da liga starta već početkom listopada na popularnoj ‘Srednjici’, a i broj prijava je ograničen!

FOTO: ZSFL