LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarni projekt splitskih studenata

Splitsko ljeto mladih 2015. započinje ovog petka

Ovog vikenda u splitskom studentskom domu "Franjo Tuđman" održat će se brojne igre, ali i humanitarni koncert.

Ovog vikenda u splitskom studentskom domu "Franjo Tuđman" održat će se brojne igre, ali i humanitarni koncert.

Od petka, 5. lipnja, do nedjelje, 7. lipnja, u prostorijama Studentskog doma „Franjo Tuđman“ održat će se projekt Splitsko ljeto mladih 2015.

Splitsko ljeto mladih 2015. projekt je koji će uključivati sportske i zabavne aktivnosti te aktivnosti humanitarnog karaktera namijenjene mladima i studentima u gradu Splitu. Iako je projekt zamišljen kao projekt zabavno-sportskog sadržaja, članovi udruge S4S vjeruju da je naša dužnost da pomognemo onima kojima je naša pomoć potrebna.

Svjesni da je jedan od najvažnijih problema u gradu Splitu upravo siromaštvo, ovu humanitarnu akciju odlučili smo posvetiti Socijalnoj samoposluzi Solidarnost Split koju je pokrenula Udruga MoSt. Tijekom projekta, svi zainteresirani studenti moći će u studentski dom „Franjo Tuđman“ donijeti prehrambene namirnice, higijenske potrepštine, školski pribor i druge potrebne stvari.

Raspored događanja:

petak, 5. lipnja, Studentski dom „Franjo Tuđman“

18:00 – Otvaranje projekta uz domjenak

18:30 – Kartaški turnir u briškuli i trešeti (prijave na e-mail adresu: udrugas4s@gmail.com ili na facebook udruge: Studenti za studente Split)

subota, 6. lipnja, Studentski dom „Franjo Tuđman“

10:00 – Sportski turniri u nogometu, košarci i graničaru (prijave na e-mail adresu: udrugas4s@gmail.com ili na facebook udruge: Studenti za studente Split)

15:00 – "Čovječe, ne ljuti se!" u prirodnoj veličini (prijave na e-mail adresu: udrugas4s@gmail.com ili na facebook udruge: Studenti za studente Split)

22:00 – Humanitarni koncert u Music clubu O'hara

Na humanitarnom koncertu nastupaju: Loops, Film Noir, Justin's Johnson i Sila Nečista.

nedjelja, 7. lipnja, Studentski dom „Franjo Tuđman“

18:00 – "Vratimo se u djetinjstvo" (igranje igara koje smo igrali kao djeca poput kukale, grupa traži grupu, školice ...)

19:00 – "U potrazi za blagom" (po Kampusu će biti skrivene nagrade koje će studenti morati pronaći u roku od pola sata)

19:45 – Zatvaranje programa i zahvala sponzorima

FOTO: UDRUGA S4S