LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pozivaju se svi zainteresirani studenti

Splićani i Riječani otvorili prijave za sveučilišna natjecanja

Splitski studenti mogu se prijaviti na sveučilišno natjecanje u košarci i futsalu, dok Riječani organiziraju natjecanja u košarci, cageballu i kros trčanju.

Splitski studenti mogu se prijaviti na sveučilišno natjecanje u košarci i futsalu, dok Riječani organiziraju natjecanja u košarci, cageballu i kros trčanju.

Veljača je pri kraju, a novi semestar samo što nije počeo. To znači da je vrijeme i za nova sportska sveučilišna natjecanja. Sveučilišta u Splitu i Rijeci otvorila su prijave i pozivaju sve zainteresirane studente da se uključe. Splitsko sveučilište organizira natjecanja u košarci i futsalu, dok Riječani organiziraju košarkaško nadmetanje, cageball i kros trčanje.

Prvenstvo Sveučilišta u Splitu u košarci i futsalu započet će početkom ožujka, a točni termini će biti određeni nakon isteka roka za prijave, odnosno 27. veljače. Natjecanje u košarci održat će se samo u muškoj konkurenciji, a natjecanje u futsalu i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Prijaviti se možete putem faksa na broj: 021/383-441 ili putem maila sport@unist.hr. Prijave moraju sadržavati: ime i prezime studenta, broj indexa, kontakt voditelja ekipe, potpis profesora TZK-a ili dekana fakulteta te pečat fakulteta. Ukoliko trebate i želite više informacija o natjecanjima, kontaktirajte Lukšu Rojea na 099/2222-767 za futsal ili Milana Karakaša na 095/5181-394 za košarku.

Riječki sportski sveučilišni savez ove godine vrlo dobro je organiziran i natjecanja se odvijaju prema predviđenim planovima te se o njima pravovremeno obavještava javnost i svi zainteresirani pojedinci preko Facebook mreže i službenog profila saveza. Trenutno su za ožujak planirana 3 studentska sportska natjecanja - košarka, cageball i kros trčanje.

Natjecanje u cageballu održat će se 8. ožujka u cageball centru na Trsatu s početkom u 10 sati. Prijave traju do 3. ožujka, kada će se održati i ždrijeb. Ekipe prilikom prijave moraju uplatiti 200 kuna depozita. Svaka ekipa može imati maksimalno 7 prijavljenih igrača, a igra se s tri igrača u polju. Prijaviti se možete putem prijavnice koju morate proslijediti na mail: ianicic@uniri.hr.

Natjecanje u košarci započet će 9. ožujka s početkom u 15 sati i održavat će se nedjeljama u dvoranama SRC-a 3. Maj na Kantridi. Prijave su također otvorene do 3. ožujka, nakon čega će se održati i ždrijeb. Ekipe prilikom prijave moraju uplatiti 200 kuna depozita. Prijavnice također treba poslati na ianicic@uniri.hr

Utrke kros trčanja održat će se kao ligaško natjecanje te će se sastojati od 3 kola, odnosno 3 utrke: 8. ožujka - Kostabela, 15. ožujka - Kostrena, 22. ožujka - Kastav. Utrke su otvorene za sve, ali bodovat će se i nagrađivati samo studenti. Utrke će se održati ako se prijave predstavnici barem 4 fakulteta na Sveučilištu. Prijavnice treba poslati na ianicic@uniri.hr.

FOTO: PIXABAY