LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ciklus predavanja u Klubu mladih Split

„Sila se budi“ – prvi korak prema pametnom i dugoročnom vježbanju

Edukativni ciklus „Sila se budi“ otvoren je za sve zainteresirane za svijet „fitnessa“. Prvi susret zakazan je za 26. listopada.

Edukativni ciklus „Sila se budi“ otvoren je za sve zainteresirane za svijet „fitnessa“. Prvi susret zakazan je za 26. listopada.

Udruga Studenti za studente u suradnji s Klubom mladih Split organizira ciklus predavanja o fitnessu pod nazivom Sila se budi. Prvo je na rasporedu ove srijede, 26. listopada u prostorijama Kluba s početkom u 18:00 sati.

Riječ je o edukativnom događaju otvorenog tipa za sve zainteresirane koje zanima ulazak u svijet fitnessa i vježbanja. Prisutnima će biti omogućen jedan novi uvid u današnje poimanje fizičke aktivnosti, različitih vrsta i grana fitnessa. Također, ovo je odlična tema i za sve one koji su već fizički aktivni (bilo jako dugo ili kratko), sportaši, više ili manje ozbiljni rekreativci, treneri i drugi fitness entuzijasti.

Na uvodnom susretu izbjegavat će se komplicirani pojmovi jer je tema izrazito zanimljiva i važna za razvijanje osnovne svijesti. Nagnat će sudionike na samo malo logičkog razmišljanja popraćenog esencijalnim pitanjima koja bi si svaki početnik, a i profesionalac, trebao postaviti. Predavači su studenti Kineziološkog fakulteta u Splitu – Borna Siriščević i Antonio Perić.

FOTO: UDRUGA S4S