Studio Smijeha

Šaljivi turnir u graničaru na Zrinjevcu

Šaljivi turnir u graničaru

Živciraju vas profesori na faksu? Dosta vam je šefa na poslu? Tlak vam diže osoba s kojom ste u vezi? Svega vam je kolektivno dosta? Nemojte prolupati i napraviti nešto zbog čega ćete završiti u crnoj kronici, ispucajte sve to iz sebe u najstarijoj hrvatskoj timskoj igri.

Studio Smijeha ponovno priprema energično šaljivi turnir u graničaru za odrasle. Ovog puta organiziran je u sklopu Cest is d 'Best, jednim od najboljih uličnih festivala ovog područja. Održat će se na Zrinjevcu u nedjelju 29. svibnja s početkom u 12 sati.

Ako ste rekreativci ili se tako osjećate te ako se volite prisjetiti osnovnoškolskih dana, a stariji ste od 18 godina, okupite svoje prijatelje u tim i otiđite se zajedno gađati. Tradicija šaljivosti, uz gađanje i dobra pića, svake godine okuplja sve više i više ljudi. Budite dio fenomenalne atmosfere!

Foto: Studio Smijeha

Prijave za turnir iznose 10 kn po članu. U timu može biti maksimalno šest igrača/ca, a prijaviti se može maksimalno 16 timova. Igra se osam timova protiv osam timova (na izvlačenje) i pobjednički (njih osam) idu u četvrtfinale (na izvlačenje) do finala.

Nagrade koje očekuju najbolje su: Roomescape Fox in the box bon za šest osoba, šest godišnjih ulaznica za Studio Smijeha, šest ulaznica za Cineplexx i gajba Karlovačkog piva.

Voditeljski i animatorski tim čine: Marina Orsag, Goran Vinčić i Jelena Mandarić. Prijave se vrše putem e-maila: info@studiosmijeha.hr. Potrebno je navesti ime tima, popis članova i kontak mobitel.

Komentari na članak

Vezani članci

Project Management Workshop

Nacionalna radionica

Young Crew Croatia pomaže mladima da promijene način upravljanja projektima

Sedmo izdanje projekta "Project Management Workshop" obuhvaća "lean i "agile" metode kojima će studenti i mladi promijeniti način na koji upravljaju svojim projektima. U tijeku su prijave za sudjelovanje.

tigar

Prilika za rad u prirodi i sa životinjama

Zoološki vrt u Zagrebu traži volontere

Zoološki ste vrt zasigurno posjetili, no sada vam se nudi i prilika da tamo volontirate. Rad sa životinjama i pomaganje posjetiteljima može biti novo, zanimljivo iskustvo. Uostalom, tko ne bi htio ići u Zoološki svaki dan?

Marjanski đir

Fotografski natječaj

Za fotografije inspirirane Marjanom i do 1500 kuna

Bilo da ste već iskusni ili vam je pak pojam fotografije stran, Javna ustanova za upravljanje park-šumom Marjan u suradnji s fotoklubom Split organizira fotonatječaj u kojem se mogu okušati baš svi i osvojiti vrijedne nagrade.

Europska komisija

Stručna praksa

Postani prevoditelj pripravnik u Europskoj komisiji!

Studiraš jezike i sanjaš o prevoditeljskoj karijeri u nekoj od najvažnijih svjetskih institucija? Na pravom si mjestu jer ti donosimo izvrstan prijedlog koji obuhvaća jedinstvenu priliku za obavljanje kvalitetne i uzbudljive pripravničke prakse u jednoj od najmoćnijih institucija Europske unije –Europskoj komisiji.

Promocija

Studij u Zemlji izlazećeg sunca

Otvoren natječaj za stipendije za doktorski studij inženjerstva u Japanu

Sveučilište Kochi otvorilo je natječaj za doktorski studij na Odsjeku za inženjerstvo te dodjelu stipendija za pokrivanje troškova prijave na fakultet, upisnine i školarine.