Studio Smijeha

Šaljivi turnir u graničaru na Zrinjevcu

Šaljivi turnir u graničaru

Živciraju vas profesori na faksu? Dosta vam je šefa na poslu? Tlak vam diže osoba s kojom ste u vezi? Svega vam je kolektivno dosta? Nemojte prolupati i napraviti nešto zbog čega ćete završiti u crnoj kronici, ispucajte sve to iz sebe u najstarijoj hrvatskoj timskoj igri.

Studio Smijeha ponovno priprema energično šaljivi turnir u graničaru za odrasle. Ovog puta organiziran je u sklopu Cest is d 'Best, jednim od najboljih uličnih festivala ovog područja. Održat će se na Zrinjevcu u nedjelju 29. svibnja s početkom u 12 sati.

Ako ste rekreativci ili se tako osjećate te ako se volite prisjetiti osnovnoškolskih dana, a stariji ste od 18 godina, okupite svoje prijatelje u tim i otiđite se zajedno gađati. Tradicija šaljivosti, uz gađanje i dobra pića, svake godine okuplja sve više i više ljudi. Budite dio fenomenalne atmosfere!

Foto: Studio Smijeha

Prijave za turnir iznose 10 kn po članu. U timu može biti maksimalno šest igrača/ca, a prijaviti se može maksimalno 16 timova. Igra se osam timova protiv osam timova (na izvlačenje) i pobjednički (njih osam) idu u četvrtfinale (na izvlačenje) do finala.

Nagrade koje očekuju najbolje su: Roomescape Fox in the box bon za šest osoba, šest godišnjih ulaznica za Studio Smijeha, šest ulaznica za Cineplexx i gajba Karlovačkog piva.

Voditeljski i animatorski tim čine: Marina Orsag, Goran Vinčić i Jelena Mandarić. Prijave se vrše putem e-maila: info@studiosmijeha.hr. Potrebno je navesti ime tima, popis članova i kontak mobitel.

Komentari na članak

Vezani članci

TrackA

World Youth Alliance Hrvatska

Započele prijave za novi krug edukacije "Mladi za dostojanstvo i ljudska prava" u Zagrebu

„Mladi za dostojanstvo i ljudska prava“ je naziv edukacijskog programa koji od 20. listopada u Zagrebu kreće u svoj 6. ciklus.

Sveučilište u Splitu

Natječaj za stipendije

Sveučilište u Splitu raspisalo natječaj za dodjelu 125 stipendija

Raspisan je natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Splitu u ak. god. 2015/2016. Prijave traju do 15. siječnja, a dva tjedna kasnije bit će objavljeno 125 studenata koji će primati po 800 kuna mjesečno.

Besplatno savjetovanje za studiranje u inozemstvu

Institut za razvoj obrazovanja

Besplatno savjetovanje za one koji žele studirati u inozemstvu

Institut za razvoj obrazovanja u Zagrebu organizira besplatno savjetovanje učenicima i studentima koji žele nastaviti sa svojim obrazovanjem u inozemstvu. Prijavite se i saznajte sve potrebne informacije.

Project Management Workshop

Nacionalna radionica

Young Crew Croatia pomaže mladima da promijene način upravljanja projektima

Sedmo izdanje projekta "Project Management Workshop" obuhvaća "lean i "agile" metode kojima će studenti i mladi promijeniti način na koji upravljaju svojim projektima. U tijeku su prijave za sudjelovanje.

Regrutacija 2015

Prijave do 16. listopada

Financijski klub prima nove članove

Financijski klub tijekom jesenske regrutacije prima između 30 i 40 novih članova, a zaista se nadamo da ćeš se upravo ti javiti.