Studio Smijeha

Šaljivi turnir u graničaru na Zrinjevcu

Šaljivi turnir u graničaru

Živciraju vas profesori na faksu? Dosta vam je šefa na poslu? Tlak vam diže osoba s kojom ste u vezi? Svega vam je kolektivno dosta? Nemojte prolupati i napraviti nešto zbog čega ćete završiti u crnoj kronici, ispucajte sve to iz sebe u najstarijoj hrvatskoj timskoj igri.

Studio Smijeha ponovno priprema energično šaljivi turnir u graničaru za odrasle. Ovog puta organiziran je u sklopu Cest is d 'Best, jednim od najboljih uličnih festivala ovog područja. Održat će se na Zrinjevcu u nedjelju 29. svibnja s početkom u 12 sati.

Ako ste rekreativci ili se tako osjećate te ako se volite prisjetiti osnovnoškolskih dana, a stariji ste od 18 godina, okupite svoje prijatelje u tim i otiđite se zajedno gađati. Tradicija šaljivosti, uz gađanje i dobra pića, svake godine okuplja sve više i više ljudi Budite dio fenomenalne atmosfere!

Foto: Studio Smijeha

Prijave za turnir iznose 10 kn po članu. U timu može biti maksimalno šest igrača/ca, a prijaviti se može maksimalno 16 timova. Igra se osam timova protiv osam timova (na izvlačenje) i pobjednički (njih osam) idu u četvrtfinale (na izvlačenje) do finala.

Nagrade koje očekuju najbolje su: Roomescape Fox in the box bon za šest osoba, šest godišnjih ulaznica za Studio Smijeha, šest ulaznica za Cineplexx i gajba Karlovačkog piva.

Voditeljski i animatorski tim čine: Marina Orsag, Goran Vinčić i Jelena Mandarić. Prijave se vrše putem e-maila: info@studiosmijeha.hr. Potrebno je navesti ime tima, popis članova i kontak mobitel.

Komentari na članak

Vezani članci

Projekt "Hrvatska pamet Hrvatskoj"

Projekt „Hrvatska pamet Hrvatskoj”

Sudjelujte u projektu Poslovnog dnevnika i osvojite do 63 000 kuna

Cilj projekta Poslovnog dnevnika „Hrvatska pamet Hrvatskoj” je nagraditi izvrsnost hrvatskih studenata te potaknuti njihovo lakše uključivanje u sustav nacionalne ekonomije.

sci

Znanstveno-edukacijski centar Višnjan traži mentore

Prijavite se za rad s visokomotiviranom djecom i mladima

ZECV je u potrazi za mentorima u sklopu novog projekta „ZA: cjelogodišnji sustav edukacijske podrške darovitim učenicima na području znanosti i tehnologije“.

Wings for Life World Run

Utrka koju svatko može završiti

Sudjelujte u globalnoj utrci "Wings for Life World Run"

Globalna utrka "Wings for Life World Run" održava se na deset lokacija diljem svijeta. U Hrvatskoj, utrka kreće s Foruma u Zadru, a svi koji žele sudjelovati, moraju se prijaviti do 25. travnja.

nagradni natječaj

Nagradni natječaj „Pametno sa svojim novcem“

Otvorena posljednja prilika za financijsku edukaciju i novi iPhone 6s SpaceGray

Zašto se trebaš prijaviti na završni krug nagradnog natječaja „Pametno sa svojim novcem“, otkriva dobitnik prethodnog kruga.

Euri

Financijska pismenost

Mladi uče ulagati, trošiti i štedjeti na projektu "Osobne financije"

Novi projekt Ekonomske klinike "Osobne financije" odvijat će se svakog petka u razdoblju od 31. ožujka do 12. svibnja. Cilj mu je stvaranje financijskih pismenih i odgovornih građana.