Studio Smijeha

Šaljivi turnir u graničaru na Zrinjevcu

Šaljivi turnir u graničaru

Živciraju vas profesori na faksu? Dosta vam je šefa na poslu? Tlak vam diže osoba s kojom ste u vezi? Svega vam je kolektivno dosta? Nemojte prolupati i napraviti nešto zbog čega ćete završiti u crnoj kronici, ispucajte sve to iz sebe u najstarijoj hrvatskoj timskoj igri.

Studio Smijeha ponovno priprema energično šaljivi turnir u graničaru za odrasle. Ovog puta organiziran je u sklopu Cest is d 'Best, jednim od najboljih uličnih festivala ovog područja. Održat će se na Zrinjevcu u nedjelju 29. svibnja s početkom u 12 sati.

Ako ste rekreativci ili se tako osjećate te ako se volite prisjetiti osnovnoškolskih dana, a stariji ste od 18 godina, okupite svoje prijatelje u tim i otiđite se zajedno gađati. Tradicija šaljivosti, uz gađanje i dobra pića, svake godine okuplja sve više i više ljudi. Budite dio fenomenalne atmosfere!

Foto: Studio Smijeha

Prijave za turnir iznose 10 kn po članu. U timu može biti maksimalno šest igrača/ca, a prijaviti se može maksimalno 16 timova. Igra se osam timova protiv osam timova (na izvlačenje) i pobjednički (njih osam) idu u četvrtfinale (na izvlačenje) do finala.

Nagrade koje očekuju najbolje su: Roomescape Fox in the box bon za šest osoba, šest godišnjih ulaznica za Studio Smijeha, šest ulaznica za Cineplexx i gajba Karlovačkog piva.

Voditeljski i animatorski tim čine: Marina Orsag, Goran Vinčić i Jelena Mandarić. Prijave se vrše putem e-maila: info@studiosmijeha.hr. Potrebno je navesti ime tima, popis članova i kontak mobitel.

Komentari na članak

Vezani članci

Orijentacijsko trčanje

Orijentacijsko trčanje u prostorima FER-a

Prijavite se na noćnu orijentacijsku utrku u zatvorenom

Treću godinu zaredom zagrebački FER organizira jedinstveni događaj: noćno orijentacijsko trčanje u prostorima fakulteta.

https://pixabay.com/en/adult-blur-book-business-color-1850177/

„Dijalog o mobilnosti”

ODRAZ poziva na besplatnu radionicu o održivom razvoju i organiziranju zajednice

Besplatna radionica pod nazivom „Održivi lokalni razvoj i organiziranje zajednice” namijenjena je svim zainteresiranim građanima sa zagrebačkog područja. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 2. listopada.

Bilo srce

Objavljen natječaj

Postanite stipendist Hajduka!

Dodjeljuju se dvije stipendije u ukupnom iznosu od 9600,00kn, a natječaj je otvoren do 20. studenoga ove godine.

Foto

Radionica u Klubu mladih Split

Strastveni zaljubljenici u fotoaparat, negativ i print izrađuju vlastite fotografije

U tijeku su prijave za radionicu analogne fotografije koja će se održati u Klubu mladih Split. Za sudjelovanje je potrebno imati osnovno znanje o fotografiji te želju za izradom vlastitih fotografija.

Ready, steady, code!

Studenti programeri

„Ready, steady, code!“ prvo je hrvatsko natjecanje primljeno u međunarodnu ligu

U tijeku su prijave za 24-satno intenzivno programersko natjecanje koje će se održati u Varaždinu 26. studenog.