LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
U drugom kolu Lige prvaka ukrajinski Motor Zaporožje upisao je minimalnu pobjedu

Rukometaši Zagreba vraćaju se praznih ruku iz Ukrajine

Zagrebaši se nakon čvrste i velike borbe iz Ukrajine ipak vraćaju bez bodova. Motor Zaporožje upisalo je 2 boda pobjedom 31:30.

Zagrebaši se nakon čvrste i velike borbe iz Ukrajine ipak vraćaju bez bodova. Motor Zaporožje upisalo je 2 boda pobjedom 31:30.

Unatoč dobroj utakmici i velikom otporu koji su pružili Zagrebaši, Zaporožje je upisalo minimalnu pobjedu 31:30.

Da se radi o vrlo dobroj momčadi, Ukrajinci su pokazali već u prvom kolu kad su se s gostovanja kod njemačkog RN Löwena vratili s bodom u džepu. Rukometaši Zagreba su se, nakon prvog kola i upisana dva boda protiv slovenskog Celja nadali nastavku pozitivnog niza i novim bodovima. Ipak, ostali su kratki.

Na poluvrijeme se otišlo s prednošću Ukrajinaca od +3 (18:15). U nastavku, Zagreb se budi i dolazi do izjednačenja 18:18 nakon čega se igralo gol za gol. Uzbudljiva završnica otišla je ovaj put na stranu Zaporožja koje upisuje prvu pobjedu ove sezone u najjačem europskom rukometnom natjecanju.

Najbolji strijelci su bila dva ukrajinska igrača Burka i Onufryienko, oba sa 7 pogodaka. Kod Zagreba je čak pet igrača upisalo po pet zgoditaka: Horvat, Valčić, Mandalinić, Marić i Šebetić.

U sljedećem kolu Zagrebaši ponovno putuju, ovaj put u Rusiju kod St. Peterburga. Utakmica je na rasporedu 12. listopada.

 

FOTO: WIKIPEDIA