Zabavno-sportski projekt

Riječki studenti pobjednici su Sveučilišnih Jadranskih igara

Sveučilišne jadranske igre

Na dubrovačkom bazenu Gruž održalo se prvo izdanje Sveučilišnih Jadranskih igara. Nakon borbe u pet disciplina najboljima su se pokazali studenti Sveučilišta u Rijeci.

Riječki studenti odnijeli su pobjedu na Sveučilišnim Jadranskim igrama održanima 2. travnja u Dubrovniku. Domaćini su osvojili drugo, a studenti Sveučilišta u Zagrebu treće mjesto.

Studenti iz Rijeke u napetom finalu ipak su bili bolji od Dubrovčana, unatoč glasnoj podršci s tribina. Za treće mjesto borili su se studenti Sveučilišta u Zagrebu i Erasmus tim stranih studenata Sveučilišta u Dubrovniku, u kojem su bolji ipak bili studenti iz Zagreba. Rezultati su to prvog izdanja projekta. Uz nabrojene ekipe okupili su se timovi sa Sveučilišta u Zadru i Splitu te s Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Ekipe su se borile tko će biti brži i bolji u pet disciplina, suci su nadzirali da se igra po pravilima, a navijači su pljeskom popratili svaku igru.

Foto: Ured za OSJ i marketing SZDU

Da se radi o danima za pamćenje istaknuli su svi studenti, koji su se međusobno sprijateljili te dobili ideje za druge zajedničke projekte. U pauzama natjecanja nastupile su plesne skupine Zumba kids i 3V. Napominjemo da su večer prije imali organiziran tulum zagrijavanja u Culture Clubu Revelinu, čime je najavljen spektakl koji se održao na Bazenu Gruž.

Sveučilišne Jadranske igre su zabavno-sportski projekt koji obrazuje mlade o kulturnoj baštini i tradiciji Hrvatske kroz zanimljive aktivnosti, a istovremeno razvijaju suradnju između sveučilišta kroz prijateljstvo među timovima. Organizirao ih je Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku u suradnji s Hrvatskim akademskim sportskim savezom i agencijom Adria Events.

Komentari na članak

Vezani članci

Hrvatske tragedije_8

Intervju: Hrvatske tragedije

Hrvatske tragedije na komičan način: što kada puste Happy dok si na wc-u?

Tko stoji iza Hrvatskih tragedija, kako su autori došli na tu ideju i zašto se ljudi poistovjećuju s ovime, provjerite u intervjuu s ekipom! Provjerite i fotogaleriju najboljih tragedija.

Koncert

Weekend Media Festival

Zabavljali su Kylie Minogue, a sada dolaze zabaviti vas: 2manydjs ekskluzivno na Weekendu

Ovogodišnji Weekend odaje počast Oliveru i kraljici soula Arethi Franklin, a subotnji party „Weekend Goes Global“ prvi put dovodi međunarodne zvijezde – belgijski duo 2manydjs.

Tv serije 2016.

Ispiti se bliže, a ti ne znaš što gledati

TV serije koje će obilježiti 2016. godinu

Što raditi kada treba učiti? Gledati serije. Što raditi kada si pogledao sve iz 2015.? Čekati ove iz 2016. Da bismo ti olakšali iščekivanje, napravili smo listu nekih serija koje će u sljedećim tjednima i mjesecima zasjati prvi put na malim ekranima.

Šampanjac

Kreativno nazdravite

Uzdravlje Novoj godini uz nekoliko "alkoholnih" igara

Ako Novu godinu slavite u kućnoj atmosferi, zaigrajte nekoliko igara uz dovoljne količine alkohola i dobro društvo!

Back to the 80s

Back to the 80's u Book caffeu

Razbacajte se uz najveće pop, dance i funky hitove iz 80-ih

Ako vam je dosta narodnjaka, Pit Bulla, Rihanne i techno hitova, Book caffe (Hrvatske bratske zajednice 4) ima idealno rješenje za vas – novi zabavni program na kojem će vas DJ Saša Šoštarić Sale svake subote izuvati iz cipelica najluđim hitovima iz 80-ih i 90-ih.