LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pripreme za natjecanje

Rezervirajte besplatan termin u Martinovki i pripremite se za natjecanje u sklopu UniSport Zagreb sustava

Subota i nedjelja namijenjene su za rezerviranje besplatnih termina i pripremu za natjecanje u bilo kojem sportu.

Subota i nedjelja namijenjene su za rezerviranje besplatnih termina i pripremu za natjecanje u bilo kojem sportu.

Ako ste studenti i sudionici UniSport Zagreb sustava i potrebno vam je mjesto za pripreme i uigravanja za natjecanja, bitno je da znate da takvo mjesto možete rezervirati i koristiti skroz besplatno u dvorani Martinovka.

Kako biste dobili svoj termin u dvorani Martinovka, trebate poslati prijavu na e-mail unisportzg@gmail.com ili sport@unizg.hr, Facebook stranicu, Instagram ili bilo koji drugi kanal prema Zagrebačkom sveučilišnom športskom savezu. Prilikom prijave za termin potrebno je ostaviti kontakt broj, naziv ekipe koja će koristiti termin te odabrati željeni termin i javiti o kojem se sportu radi, pri čemu ne morate strahovati da dvorana nije adekvatna za vaš sport jer je Martinovka prikladna za sve.

Nakon uspješno iskomunicirane prijave, koordinatori UniSportZG priprema unijet će je u tablicu i označiti zeleno da je termin rezerviran. U tablici će biti uneseno SPORT – NAZIV ekipe – KONTAKT broj mobitela predstavnika ekipe. Važno je napomenuti da se ne mogu rezervirati crveno označeni termini, kao ni oni zeleni koji su već rezervirani, no oko zelenih se možete pokušati dogovoriti s ekipom koja je rezervirala. 

S obzirom na to da je prvo natjecanje već 10. listopada, vrijeme je da što prije rezervirate jedan od termina koji će biti dostupni u sljedeća tri vikenda – subotom od 8 do 23 sata te nedjeljom od 14 do 23 sata. Tablicu s terminima možete pronaći ovdje.

FOTO: UNISPORT HR