Pripreme za natjecanje

Rezervirajte besplatan termin u Martinovki i pripremite se za natjecanje u sklopu UniSport Zagreb sustava

Unisport Finals, medalje

Subota i nedjelja namijenjene su za rezerviranje besplatnih termina i pripremu za natjecanje u bilo kojem sportu.

Ako ste studenti i sudionici UniSport Zagreb sustava i potrebno vam je mjesto za pripreme i uigravanja za natjecanja, bitno je da znate da takvo mjesto možete rezervirati i koristiti skroz besplatno u dvorani Martinovka.

Kako biste dobili svoj termin u dvorani Martinovka, trebate poslati prijavu na e-mail unisportzg@gmail.com ili sport@unizg.hr, Facebook stranicu, Instagram ili bilo koji drugi kanal prema Zagrebačkom sveučilišnom športskom savezu. Prilikom prijave za termin potrebno je ostaviti kontakt broj, naziv ekipe koja će koristiti termin te odabrati željeni termin i javiti o kojem se sportu radi, pri čemu ne morate strahovati da dvorana nije adekvatna za vaš sport jer je Martinovka prikladna za sve.

Nakon uspješno iskomunicirane prijave, koordinatori UniSportZG priprema unijet će je u tablicu i označiti zeleno da je termin rezerviran. U tablici će biti uneseno SPORT – NAZIV ekipe – KONTAKT broj mobitela predstavnika ekipe. Važno je napomenuti da se ne mogu rezervirati crveno označeni termini, kao ni oni zeleni koji su već rezervirani, no oko zelenih se možete pokušati dogovoriti s ekipom koja je rezervirala. 

S obzirom na to da je prvo natjecanje već 10. listopada, vrijeme je da što prije rezervirate jedan od termina koji će biti dostupni u sljedeća tri vikenda – subotom od 8 do 23 sata te nedjeljom od 14 do 23 sata. Tablicu s terminima možete pronaći ovdje.

Komentari na članak

Vezani članci

EWoB

Natjecanje strateškog promišljanja, analitike i logike

EWoB Business Hackathon: budite u 1% najboljih studenata osječkog sveučilišta

Ovo je studentsko natjecanje gdje se, u ograničenom vremenu, rješavaju zadaci s područja poslovno-ekonomskih problema. Namijenjeno je studentima Elektrotehničkog i Ekonomskog fakulteta, što naravno nije uvjet.

1

Shift Hackathon

Velika borba programera za 150 000 dolara u 24 sata

Službeno je otvoren Shift Hackathon, natjecanje programera u izradi aplikacije u samo 24 sata, s nagradnim fondom od 150 000 dolara. Ovaj događaj predstavlja uvod u 5. izdanje Shift konferencije u Splitu.

CEOI 2015.

Srednjoeuropska informatička olimpijada

Četiri medalje mladim hrvatskim informatičarima

Među 44 natjecatelja, hrvatski informatičari osvojili su zlatnu, srebrnu i dvije brončane medalje.

Miss naslovna

Intervju s Ivanom Marušić

Finalistica izbora za „Miss Hrvatske” o životu na Savi, studentskim obvezama i „beauty” rutini

Razgovarali smo s Ivanom Marušić, jednom od finalistica izbora za „Miss Hrvatske” i stanarkom Studentskog doma „Stjepan Radić”. Progovorila je o izboru ljepote, životu na Savi, studentskim obvezama te perspektivi mladih u manjim gradovima, a na kraju je za sve naše čitateljice otkrila i svoju „beauty” rutinu. 

Natjecanje "Next Balkans"

Industrija kreativnih rješenja

"Next Balkans" omogućuje idejama da ugledaju svjetlo kampanja

Pozivaju se svi zainteresirani pojedinci, kreativne agencije, tvrke i agencije za odnose s javnošću da dokažu svoje odlične ideje, koncepte, slogane i zamisli u industriji kreativnih rješenja na natjecanju "Next Balkans".