Pripreme za natjecanje

Rezervirajte besplatan termin u Martinovki i pripremite se za natjecanje u sklopu UniSport Zagreb sustava

Unisport Finals, medalje

Subota i nedjelja namijenjene su za rezerviranje besplatnih termina i pripremu za natjecanje u bilo kojem sportu.

Ako ste studenti i sudionici UniSport Zagreb sustava i potrebno vam je mjesto za pripreme i uigravanja za natjecanja, bitno je da znate da takvo mjesto možete rezervirati i koristiti skroz besplatno u dvorani Martinovka.

Kako biste dobili svoj termin u dvorani Martinovka, trebate poslati prijavu na e-mail unisportzg@gmail.com ili sport@unizg.hr, Facebook stranicu, Instagram ili bilo koji drugi kanal prema Zagrebačkom sveučilišnom športskom savezu. Prilikom prijave za termin potrebno je ostaviti kontakt broj, naziv ekipe koja će koristiti termin te odabrati željeni termin i javiti o kojem se sportu radi, pri čemu ne morate strahovati da dvorana nije adekvatna za vaš sport jer je Martinovka prikladna za sve.

Nakon uspješno iskomunicirane prijave, koordinatori UniSportZG priprema unijet će je u tablicu i označiti zeleno da je termin rezerviran. U tablici će biti uneseno SPORT – NAZIV ekipe – KONTAKT broj mobitela predstavnika ekipe. Važno je napomenuti da se ne mogu rezervirati crveno označeni termini, kao ni oni zeleni koji su već rezervirani, no oko zelenih se možete pokušati dogovoriti s ekipom koja je rezervirala. 

S obzirom na to da je prvo natjecanje već 10. listopada, vrijeme je da što prije rezervirate jedan od termina koji će biti dostupni u sljedeća tri vikenda – subotom od 8 do 23 sata te nedjeljom od 14 do 23 sata. Tablicu s terminima možete pronaći ovdje.

Komentari na članak

Vezani članci

EUSA Combat 2019

Prvenstva u borilačkim sportovima

1300 studenata iz cijele Europe okupit će se u Zagrebu na natjecanju EUSA Combat 2019

Nakon nedavne organizacije Europskog sveučilišnog prvenstva u rukometu na pijesku na Jarunu zagrebačko studentsko sportsko ljeto u punom je jeku. Uskoro počinje Europsko sveučilišno prvenstvo u borilačkim sportovima.

ITC 2015

Natjecanje iz poslovnih slučajeva

Zaposlite se u jednoj od uspješnih međunarodnih kompanija

Prijaviti se mogu studenti svih veleučilišta i sveučilišta u Hrvatskoj. Prijavljeni natjecatelji formiraju timove od 2 do 3 člana i odabiru željeni poslovni slučaj. Na kraju će oni najbolji osvojiti vrijedne nagrade.

https://pixabay.com/en/harp-musical-instrument-classical-384557/

New Note Croatia 2017.

Prijavite svoje skladbe na međunarodno natjecanje i osvojite bogate novčane nagrade

I ove godine otvoren je natječaj New Note Croatia 2017. za skladatelje svih nacionalnosti i dobi. Riječ je međunarodnom skladateljskom natjecanju, a prijave traju do 4. lipnja 2017. godine.

Mozgalo 2017

Motivacijsko predavanje

Mozgalo: Studenti će progledati računalnim vidom

Tijekom studentskog natjecanja Mozgalo, zakazanog za ožujak, održat će se različite radionice i edukacijska predavanja. Motivacijsko je prvo od njih, a posvećeno je računalnom vidu kao tehnologiji budućnosti.

4. Čigra open

Taekwondo natjecanje

U sklopu 4. Čigra Opena studenti moraju osigurati nastup na Europskim sveučilišnim igrama

„Pozivamo sve ljubitelje sporta da dođu ovu subotu 30. travnja na bogatu sportsku manifestaciju u organizaciji Taekwondo kluba Čigra u Dom sportova i podrže mlade nade taekwondo-a te provedu zdravu i zanimljivu subotu“, poručuje član organizacijskog odbora Boris Bursać iz Tk Čigra.