LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Turnir se održava na terenima NC Šalata

Remi na otvaranju Zagrebačke studentske futsal lige

Na otvaranju Klub Šibenčana remizirao je s ekipom ZG Media. U nedjelju je kompletirano još 5 utakmica, a kolo će se upotpuniti sljedeći vikend.

Na otvaranju Klub Šibenčana remizirao je s ekipom ZG Media. U nedjelju je kompletirano još 5 utakmica, a kolo će se upotpuniti sljedeći vikend.

Nakon dugog perioda prijava i izvlačenja parova za natjecanje, došao je trenutak da ono i započne. Tereni NC Šalata spremno su dočekali prvo kolo Zagrebačke studentske futsal lige koje se odigralo u nedjelju, 2. ožujka. Predviđeno je bilo 6 utakmica, a odigralo ih se samo 5. Naime, ekipa ZŠEM-a upisala je pobjedu 0:3 bez borbe, jer je ekipa Ekonometrije odustala od natjecanja. Organizator ovim putem poziva sve zainteresirane ekipe ukoliko to žele da se mogu još uvijek prijaviti i upotpuniti to jedno prazno mjesto. Prijave trebaju poslati na mail zsfl.info@gmail.com.

Turnir su otvorile ekipe Kluba Šibenčana i ZG Media. Utakmica je završila neriješeno, a vidjeli smo gol sa svake strane. Najraspoloženiji su bili igrači ekipe Posljednji romantičari koji su timu IB Opreme zabili čak 5 pogodaka. Ujedno, to je bila i najefikasnija utakmica kola, s čak 7 pogodaka. Uz te utakmice vidjeli smo još jedan remi ekipa Ratnici i Caffe Bar De-Ma Utrina te pobjede Selcaa i Wanna be futsal ekipe.

REZULTATI/1. kolo/Nedjelja, 2.ožujka :

KLUB ŠIBENČANA - ZG MEDIA   1:1(Špadina/Stipić)
MNK MEGATON - SELCAO   0:1(Duganđić)
WANNA BE FUTSAL EKIPA - TREŠNJEVKA   3:0(Kuninec x3)
POSLJEDNJI ROMANTIČARI - IB OPREMA   5:2(Brkljačić x2, Bojčić, Pavelić, Čondić/Belanović, Antunović)
RATNICI - CB DE MA UTRINA   2:2(Peškir, Perković/Lipovac, Kljajić)
EKONOMETRIJA - ZŠEM   0:3 b.b.
 

Ostale utakmice na rasporedu su slijedećeg vikenda. Također, podsjećamo vas na veliki studentski party koji će se održati u 1. paviljonu Zagrebačkog velesajma u petak 7. ožujka s početkom u 23:30 sati. Svakako ga posjetite, ulaz je besplatan, a cijene pića više nego pristupačne :D

FOTO: VEDRAN TOLIĆ