EUSA

Prvo Europsko sveučilišno prvenstvo u rukometu na pijesku ovoga ljeta u Zagrebu

Jarun

Zagreb će od 24. do 27. srpnja 2019. biti domaćin prvome Europskom sveučilišnom prvenstvu u rukometu na pijesku. Svečanost otvaranja, kao i utakmice, održat će na jezeru Jarun.

Europska sveučilišna sportska organizacija (EUSA) odlučila je da će se prvo Europsko sveučilišno prvenstvo u rukometu na pijesku održati u Zagrebu. Sredinom siječnja njeni su predstavnici, kao i predstavnici EHF-a, posjetili našu metropolu te nakon inspekcije zaključili da je zadovoljila sve kriterije kako bi se ondje održalo natjecanje europskih studenata.

Prvi put u Europi će se održati prvenstvo ovakvoga tipa za studente, a zakazano je za razdoblje od 24. do 27. srpnja 2019. godine Svečanost otvaranja, kao i utakmice, održat će na jezeru Jarun, koje je bilo domaćin i Europskom prvenstvu u rukometu na pijesku 2017. godine

Ovo ljeto na Jarunu će zasigurno biti puno dobre zabave i atrakcije u sportu u kojem će se i naši studenti moći okušati i bolje ga upoznati. Zainteresirane ekipe mogu se prijaviti do 15. veljače, a sve dodatne informacije mogu dobiti na mrežnoj stranici EUSA-e

Komentari na članak

Vezani članci

odbojkaši

Nisu uspjeli ući u polufinale

Riječki odbojkaši poraženi nakon zanimljive utakmice

Bolja je bila momčad iz Almerije rezultatom 3:2 u setovima.

https://www.facebook.com/unisporthr/photos/a.669658839736293/2275262579175903/?type=3&theater

Europsko sveučilišno prvenstvo u futsalu

Hrvatska sudjeluje na EUSA Futsalu; predstavljaju je zagrebačko i osječko sveučilište

U tijeku je ovogodišnje Europsko sveučilišno prvenstvo u futsalu. Hrvatsku će predstavljati osječka i zagrebačka ekipa, a s njima će biti i ekipa sa Sveučilišta u Splitu.

Skok šut

U 4. kolu Regionalne SEHA lige dva hrvatska predstavnika ostvarila su polovičan uspjeh

Nexe pokleknuo u Osijeku, Zagreb lako protiv Partizana

Nexe Našice je u utakmici u Osijeku poražen od Vojvodine 22:29, dok se CO Zagreb bez poteškoća obračunao s mladom ekipom Partizana.

rukomet, lopta, mreža, gol

Sveučilišno prvenstvo

Sudjelujte na rukometnom prvenstvu u Splitu; još je malo vremena za prijavu

Splitske studentice odmjerit će snage u rukometu 1. travnja, a studenti 3. i 5. travnja, no samo oni koji se za prvenstvo prijave do 29. ožujka u 12:00.

EUSA Volonteri

Natjecanja diljem Europe

Prijavite se za volontiranje na Europskom sveučilišnom prvenstvu

Budući da je riječ o internacionalnom programu, prijava se može ostvariti samo za prvenstvo koje se ne održava u Hrvatskoj. Odabrani volonteri bit će obaviješteni o uspjehu svoje prijave najkasnije 15 dana nakon završetka roka.