Međunarodni studentski turnir

Priključite se mladim sportskim entuzijastima na EuroZagrebu 2016.

EuroZagreb 2016

Traže se mladi ljudi koji žele podići EuroZagreb na višu razinu. Prijavite se za volontiranje do kraja svibnja i postanite dio projekta s pozitivnom vibrom i porukom.

Gradu s milijun srca od 9. do 12. lipnja stiže gomila mladih, sportskih entuzijasta s ciljem sudjelovanja na međunarodnom studentskom turniru EuroZagreb 2016., koji okuplja sportaše diljem Europe, ali i šire, te ulaže u kulturno i sportsko promicanje grada Zagreba.

Osim natjecateljskog duha, tu je i mogućnost upoznavanja i druženja, razmjene iskustava, i ono najvažnije  dobre zabave. Šaroliko društvo čine ekipe iz Španjolske, Turske, Francuske, Libanona, Velike Britanije, Kosova i Kuvajta.

Ovdje postoji prostor i za tebe. Ako si zabavna i komunikativna osoba, nudi ti se mogućnost da upoznaš ljude iz čitavog svijeta te postaneš dio projekta s pozitivnom vibrom i porukom. Nešto o prošlogodišnjem iskustvu volonterke možeš pročitati na poveznici

Pozicije koje se traže:

Vodič za timove

  • engleski jezik obavezan, drugi strani jezik opcionalan
  • provođenje i informiranje članova timova o novostima na turniru
  • koordinacija užim centrom Zagreba
  • pravovremeni dolazak na potrebne lokacije

Pomoćnik u sportskim objektima

  • pomoć sucima
  • pomoć voditelju natjecanja

Hostese

  • druženje sa sudionicima
  • poticanje sudionika u društvene kampanje i nagradne igre

Ako si se pronašao u opisu, pošalji svoje osobne podatke i poziciju na koju se prijavljuješ do 30. svibnja na volunteers@eurozagreb.org. Očekuj poziv organizatora i susret do 1. lipnja. Bit će sporta, zabave, hrane i besplatnog ulaza na partyje. Više informacija možeš pronaći na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Komentari na članak

Vezani članci

Natpis Šara

Sveučilište u Zagrebu

Produžene prijave za članove studentskih odbora u domovima

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu produljio je rok za prihvaćanje prijava za članove studentskih odbora u studentskim domovima do 29. studenog u 12:00 sati.

fickr, zoi naslovna

NA DANAŠNJI DAN

Završile XIV. Zimske olimpijske igre – povijesni događaj za Sarajevo

Gotovo cijela SFRJ pripremala se za Zimske olimpijske igre u Sarajevu koje su ugostile više od dvije tisuće natjecatelja iz 49 zemalja svijeta, a preko deset tisuća volontera pobrinulo se da sve prođe baš onako kako je zamišljeno.

Zagreb Energy Conference 2016

Svijet energetike

„Zagreb Energy Conference” donosi novosti o električnim vozilima, robotima i dronovima

U tijeku su prijave za novo izdanje „Zagreb Energy Conference” namijenjeno zainteresiranima za svijet energetike. Događaj započinje 8. prosinca na zagrebačkom FER-u.

Pisanje projekta

Zaklada Kultura nova

Radionica pisanja projekata i izrade proračuna

Polaznici radionice steći će znanja i vještine vezane uz osnove pisanja projekta te izrade proračuna, što će uključivati različite teorijsko-praktične individualne i grupne metode – od izlaganja, preko simulacija, pa čak i igre.

Okušajte se u artikulaciji kritičkog iskaza

Radionica Književne udruge Ludens

Okušajte se u artikulaciji kritičkog iskaza

Otvoren je natječaj za sve koji se žele okušati u pisanju kritike. Prijaviti se možete do 10. travnja.