Međunarodni studentski turnir

Priključite se mladim sportskim entuzijastima na EuroZagrebu 2016.

EuroZagreb 2016

Traže se mladi ljudi koji žele podići EuroZagreb na višu razinu. Prijavite se za volontiranje do kraja svibnja i postanite dio projekta s pozitivnom vibrom i porukom.

Gradu s milijun srca od 9. do 12. lipnja stiže gomila mladih, sportskih entuzijasta s ciljem sudjelovanja na međunarodnom studentskom turniru EuroZagreb 2016., koji okuplja sportaše diljem Europe, ali i šire, te ulaže u kulturno i sportsko promicanje grada Zagreba.

Osim natjecateljskog duha, tu je i mogućnost upoznavanja i druženja, razmjene iskustava, i ono najvažnije  dobre zabave. Šaroliko društvo čine ekipe iz Španjolske, Turske, Francuske, Libanona, Velike Britanije, Kosova i Kuvajta.

Ovdje postoji prostor i za tebe. Ako si zabavna i komunikativna osoba, nudi ti se mogućnost da upoznaš ljude iz čitavog svijeta te postaneš dio projekta s pozitivnom vibrom i porukom. Nešto o prošlogodišnjem iskustvu volonterke možeš pročitati na poveznici

Pozicije koje se traže:

Vodič za timove

  • engleski jezik obavezan, drugi strani jezik opcionalan
  • provođenje i informiranje članova timova o novostima na turniru
  • koordinacija užim centrom Zagreba
  • pravovremeni dolazak na potrebne lokacije

Pomoćnik u sportskim objektima

  • pomoć sucima
  • pomoć voditelju natjecanja

Hostese

  • druženje sa sudionicima
  • poticanje sudionika u društvene kampanje i nagradne igre

Ako si se pronašao u opisu, pošalji svoje osobne podatke i poziciju na koju se prijavljuješ do 30. svibnja na volunteers@eurozagreb.org. Očekuj poziv organizatora i susret do 1. lipnja. Bit će sporta, zabave, hrane i besplatnog ulaza na partyje. Više informacija možeš pronaći na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Komentari na članak

Vezani članci

film

Petodnevna radionica „ZFF-a”

Besplatno sudjelujte na radionici „Moj prvi scenarij” uz profesionalno mentorstvo

„Zagreb Film Festival” poziva mlade scenariste da se do 10. srpnja 2018. prijave na radionicu „Moj prvi scenarij”, koja će se održati tijekom ovogodišnjeg „Festivala”. Na radionicu će biti primljeno šestero polaznika koji će uz stručno vodstvo usavršiti svoje scenarije za debitantski dugometražni film.

motovun

Motovun Film Festival

Otvorene prijave za motovunske kratkometražne filmove

Prijave filmova u kratkometražnom programu zaprimaju se do 20. svibnja, a selektor programa nakon toga odabrat će dvadeset naslova koji će biti prikazani u natjecateljskom programu Festivala.

Zgrada sveučilišnih odjela

Sveučilište u Rijeci

Dodjeljuje se financijska potpora aktivnostima međunarodne suradnje studenata

U tijeku su prijave studenata, studentskih grupa i studentskih organizacija na Natječaj kojim se sufinanciraju aktivnosti studentske međunarodne suradnje. Traju do 30. studenog, odnosno do potrošnje raspoloživih financijskih sredstava.

TrackA

World Youth Alliance Hrvatska

Započele prijave za novi krug edukacije "Mladi za dostojanstvo i ljudska prava" u Zagrebu

„Mladi za dostojanstvo i ljudska prava“ je naziv edukacijskog programa koji od 20. listopada u Zagrebu kreće u svoj 6. ciklus.

Motivation Up Marko Pavičić

HUB365

Motivirajte se na 7. Motivation Up eventu

Sedmi po redu event na kojem Motivation Up slavi svoj prvi rođendan održat će se na lokaciji HUB385, 7. listopada 2016., od 18 do 20 sati. Među govornicima na eventu bit će i jedan od osnivača Motivation Up-a, Marko Pavičić, student Dominik Benger i poduzetnik Dalibor Šumiga.