Međunarodni studentski turnir

Priključite se mladim sportskim entuzijastima na EuroZagrebu 2016.

EuroZagreb 2016

Traže se mladi ljudi koji žele podići EuroZagreb na višu razinu. Prijavite se za volontiranje do kraja svibnja i postanite dio projekta s pozitivnom vibrom i porukom.

Gradu s milijun srca od 9. do 12. lipnja stiže gomila mladih, sportskih entuzijasta s ciljem sudjelovanja na međunarodnom studentskom turniru EuroZagreb 2016., koji okuplja sportaše diljem Europe, ali i šire, te ulaže u kulturno i sportsko promicanje grada Zagreba.

Osim natjecateljskog duha, tu je i mogućnost upoznavanja i druženja, razmjene iskustava, i ono najvažnije  dobre zabave. Šaroliko društvo čine ekipe iz Španjolske, Turske, Francuske, Libanona, Velike Britanije, Kosova i Kuvajta.

Ovdje postoji prostor i za tebe. Ako si zabavna i komunikativna osoba, nudi ti se mogućnost da upoznaš ljude iz čitavog svijeta te postaneš dio projekta s pozitivnom vibrom i porukom. Nešto o prošlogodišnjem iskustvu volonterke možeš pročitati na poveznici

Pozicije koje se traže:

Vodič za timove

  • engleski jezik obavezan, drugi strani jezik opcionalan
  • provođenje i informiranje članova timova o novostima na turniru
  • koordinacija užim centrom Zagreba
  • pravovremeni dolazak na potrebne lokacije

Pomoćnik u sportskim objektima

  • pomoć sucima
  • pomoć voditelju natjecanja

Hostese

  • druženje sa sudionicima
  • poticanje sudionika u društvene kampanje i nagradne igre

Ako si se pronašao u opisu, pošalji svoje osobne podatke i poziciju na koju se prijavljuješ do 30. svibnja na volunteers@eurozagreb.org. Očekuj poziv organizatora i susret do 1. lipnja. Bit će sporta, zabave, hrane i besplatnog ulaza na partyje. Više informacija možeš pronaći na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Komentari na članak

Vezani članci

Foto dani mladih

Foto dani mladih

Fotografi, pripremite se za profesionalnu karijeru na velikom regionalnom događaju

Prijave za sudjelovanje na šestom izdanju Foto dana mladih traju. Ispunite prijavnicu i pošaljite fotografije do 20. lipnja.

Otvorenje Smartupa 2018.

Otvorenje „Smartupa”

„Da sam čekao da budem spreman, ne bih nikad uspio”

Devetnaestogodišnji osnivač tvrtke Albert Gajšak na otvorenju natjecanja „Smartup”, za koje se možete prijaviti do 30. ožujka, poručio je da ne čekamo da ideje o kojima razmišljamo budu savršene prije nego ih krenemo ostvarivati.

https://www.flickr.com/photos/151003422@N02/34873915521/in/photolist-V8FW6x-5usLYd-6HKVCu-aEbUzX-23PBsNR-dAbbGh-ckLP6E-2e4Qc8v-tP4s4-ou3HTL-od6WNC-bpNH6F-4pzorF-bcNXfi-oeXFJV-7NT8Ag-bcNRw6-8P8oFd-dgj9Jr-7JULF8-raA1Ud-6Xyd9j-6h65Nc-HztHJE-nvSz5y-i6uTbZ-2bxe5mS-7YULf1-oy637F-nLGWUR-odCLBU-5rM7KN-nNjbES-biJ5M-odc7c9-27UMqaw-nNqGRH-nveAYN-bcP3Gr-bcP5uZ-nt9DTr-nvSsD8-2bpjtbC-2anULju-7JpecU-odraCt-4JiSVj-9VytCN-bcNQ7Z-odcQun

Studentsko natjecanje

Studenti prava pod budnim okom renomiranih pravnika na novom „Moot Court Croatia”

Do 26. siječnja otvorene su prijave za sudjelovanje na novom izdanju natjecanja „Moot Court Croatia”. Prijaviti se mogu studenti s bilo kojeg pravnog fakulteta u Hrvatskoj, koji pohađaju treću ili višu godinu studija.

Klub mladih KLOOZ 2016

Aktivnosti za mlade u Zadru

Putovanja, učenje i igre obilježit će jesen u KLOOZ-u

U četvrtak će se održati prezentacija „online" servisa SALTO-YOUTH, prigodnog za članove udruga mladih. U petak vas očekuje zabavna večer s društvenim igrama.

Volontiranje

Prilika za volontiranje

Otvorene prijave za volontiranje na Dimensions i Outlook festivalima

Volonteri će u zamjenu dobiti festivalsku ulaznicu, besplatno kampiranje te hranu nakon kraja svake smjene. Svakoga dana dobit će dnevnu ulaznicu te nakon svih odrađenih smjena festivalsku.