Kreativna radionica

Plesom izrecite svoju vlastitu istinu

Ples

U Zadru se održava plesna radionica na kojoj će se sudionici upoznati s mudrošću vlastitog tijela i duha. Vodit će je Ivana Stilinović, certificirana učiteljica joge.

Klub mladih KLOOZ u suradnji s Društvom športske rekreacije Vitalnost organizira plesnu radionicu pod nazivom Reci svoju vlastitu istinu. Njeni su ciljevi:

  • upoznati sudionike s vlastitim kreativnim izričajem
  • osvijestiti načine kako u tijelo pohranjujemo stres i negativne emocije
  • upoznati se s mudrošću vlastitog tijela i duha te kreativnim načinima rješavanja stresa i metodama relaksacije. 

Događaj će se održati u dvorani Osnovne škole Šime Budinić u Zadru u subotu, 6. svibnja 2017. od 11 do 14 sati. Voditeljica je Ivana Stilinović, certificirana učiteljica joge i voditeljica udruge Društvo športske rekreacije Vitalnost u Zadru.

Radionica počinje kratkim predstavljanjem i upoznavanjem svih sudionika. Plesni je dio slobodan, bez koraka ili slijeđenja određenih pokreta, odnosno svatko je slobodan izraziti sebe kroz pokret onako kako osjeća u trenutku. Voditeljica ponekad skrene pažnju na osjećaj i pokret u određenom dijelu tijela. U središnjem dijelu radi se nekoliko vježbi u paru kroz pokret. Na kraju je predviđeno kratko dijeljenje iskustava, vrijeme za pitanja i komentare.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani bez obzira na plesno (ne)iskustvo ili stupanj fizičke spremnosti, i to do petka, 5. svibnja u 10 sati na poveznici. Prednost imaju mladi od 15 do 30 godina.

Komentari na članak

Vezani članci

Okrugli stol: Vegetarijanstvo 2015

Klub mladih KLOOZ

Okrugli stol: vegetarijanstvo

Doznajte sve što vas zanima o vegetarijanstvu uz degustaciju vegetarijanskih delicija!

Klif by Kristijan Smok

Radionica projekta „Edukultura”

Izrada videoinstalacija unutar kompleksa Studentskog centra

Ako vam treba pomoć u konceptualizaciji i realizaciji vlastite videoinstalacije, prijavite se za Klifovu radionicu do 18. prosinca u ponoć. Njezini će završni rezultati biti sedam instalacija stalno postavljenih u Teatru &TD, MM centru te ostalim prostorima unutar SC-a.

Predstava "RollerCoaster"

Plesne izvedbe u 2017/2018. godini

Ako je suditi po rujanskom programu, očekuje se vruća sezona Zagrebačkog plesnog centra

Donosimo vam popis umjetničkih plesnih ostvarenja koja nas očekuju od 9. rujna do 1. listopada u Zagrebačkom plesnom centru.

Robotska ruka

Nove tehnologije

Prijavite se na 3D Akademiju STEM vještina u Rijeci

Zakoračite u budućnost i upoznajte se s najnovijim naprecima u 3D-tehnologijama.

Studenti i volontiranje

Aktivnosti za mlade

Četvrtak s Klubom mladih Split: crtanje, pisanje Erasmus+ projekata i Kvizazov

Za svakog će se ponešto naći ovog tjedna, točnije u četvrtak, u organizaciji Kluba mladih Split. Istog su dana na programu prvi susret u sklopu tečaja crtanja, besplatna edukacija o pripremi i pisanju Eraasmus+ KA1 projekata te 5. izdanje Kvizazova.