LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kreativna radionica

Plesom izrecite svoju vlastitu istinu

U Zadru se održava plesna radionica na kojoj će se sudionici upoznati s mudrošću vlastitog tijela i duha. Vodit će je Ivana Stilinović, certificirana učiteljica joge.

U Zadru se održava plesna radionica na kojoj će se sudionici upoznati s mudrošću vlastitog tijela i duha. Vodit će je Ivana Stilinović, certificirana učiteljica joge.

Klub mladih KLOOZ u suradnji s Društvom športske rekreacije Vitalnost organizira plesnu radionicu pod nazivom Reci svoju vlastitu istinu. Njeni su ciljevi:

  • upoznati sudionike s vlastitim kreativnim izričajem
  • osvijestiti načine kako u tijelo pohranjujemo stres i negativne emocije
  • upoznati se s mudrošću vlastitog tijela i duha te kreativnim načinima rješavanja stresa i metodama relaksacije. 

Događaj će se održati u dvorani Osnovne škole Šime Budinić u Zadru u subotu, 6. svibnja 2017. od 11 do 14 sati. Voditeljica je Ivana Stilinović, certificirana učiteljica joge i voditeljica udruge Društvo športske rekreacije Vitalnost u Zadru.

Radionica počinje kratkim predstavljanjem i upoznavanjem svih sudionika. Plesni je dio slobodan, bez koraka ili slijeđenja određenih pokreta, odnosno svatko je slobodan izraziti sebe kroz pokret onako kako osjeća u trenutku. Voditeljica ponekad skrene pažnju na osjećaj i pokret u određenom dijelu tijela. U središnjem dijelu radi se nekoliko vježbi u paru kroz pokret. Na kraju je predviđeno kratko dijeljenje iskustava, vrijeme za pitanja i komentare.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani bez obzira na plesno (ne)iskustvo ili stupanj fizičke spremnosti, i to do petka, 5. svibnja u 10 sati na poveznici. Prednost imaju mladi od 15 do 30 godina.

FOTO: PIXABAY