Kreativna radionica

Plesom izrecite svoju vlastitu istinu

Ples

U Zadru se održava plesna radionica na kojoj će se sudionici upoznati s mudrošću vlastitog tijela i duha. Vodit će je Ivana Stilinović, certificirana učiteljica joge.

Klub mladih KLOOZ u suradnji s Društvom športske rekreacije Vitalnost organizira plesnu radionicu pod nazivom Reci svoju vlastitu istinu. Njeni su ciljevi:

  • upoznati sudionike s vlastitim kreativnim izričajem
  • osvijestiti načine kako u tijelo pohranjujemo stres i negativne emocije
  • upoznati se s mudrošću vlastitog tijela i duha te kreativnim načinima rješavanja stresa i metodama relaksacije. 

Događaj će se održati u dvorani Osnovne škole Šime Budinić u Zadru u subotu, 6. svibnja 2017. od 11 do 14 sati. Voditeljica je Ivana Stilinović, certificirana učiteljica joge i voditeljica udruge Društvo športske rekreacije Vitalnost u Zadru.

Radionica počinje kratkim predstavljanjem i upoznavanjem svih sudionika. Plesni je dio slobodan, bez koraka ili slijeđenja određenih pokreta, odnosno svatko je slobodan izraziti sebe kroz pokret onako kako osjeća u trenutku. Voditeljica ponekad skrene pažnju na osjećaj i pokret u određenom dijelu tijela. U središnjem dijelu radi se nekoliko vježbi u paru kroz pokret. Na kraju je predviđeno kratko dijeljenje iskustava, vrijeme za pitanja i komentare.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani bez obzira na plesno (ne)iskustvo ili stupanj fizičke spremnosti, i to do petka, 5. svibnja u 10 sati na poveznici. Prednost imaju mladi od 15 do 30 godina.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilišni kampus

„Freelancing – sadašnjost, budućnost ili oboje?”

Prepreke i prednosti „freelancinga” kao tema petog „Dana karijera” u Dubrovniku

Ovogodišnja tema „Dana karijera” jest „Freelancing – sadašnjost, budućnost ili oboje?”, a program je osmišljen na način da se odvija nekoliko panel-diskusija, predavanja i radionica na kojima će sudionici – poduzetnici, predstavnici tvrtki i alumni – govoriti o bitnim aspektima „freelancinga” u digitalno doba.

Film

Umjetnost i film

Otvorene prijave za devetu međunarodnu radionicu animiranog filma na Visu

Ljubitelji animiranih filmova i oni koji ih vole stvarati mogu se prijaviti na međunarodnu radionicu animiranih filmova koja će se održati krajem rujna na otoku Visu. Organizatori u sklopu radionice nude rad s vrhunskim profesionalcima, a u sklopu prijave treba poslati životopis i motivacijsko pismo.

Isto

Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Raspisan drugi krug natječaja za sufinanciranje studentskih projekata

U drugom krugu Natječaja za sufinanciranje studentskih projekata bit će sufinancirani isključivo stručni i znanstveno-istraživački projekti. Rok za prijavu je 11. svibnja.

Interaktivno predavanje o izradi životopisa

Projekt „Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće”

Kvalitetan životopis prvi je korak do uspjeha na tržištu rada

Budući da je životopis prvi kontakt osobe s potencijalnim poslodavcem, za SIK-ove volontere održala se radionica o kvalitetnoj izradi istog.

Pisanje

Osviješteno gledanje filma

Revija studentskog filma donosi radionicu filmske kritike, prijave sudionika u tijeku

– Kroz gledanje i analizu odabranih filmova na radionici će se usvajati filmološka znanja o strukturi filmskog djela, a razvijat će se i vještina interpretacije koja proizlazi iz mogućnosti njihova uočavanja. – poručuju organizatori intezivne radionice filmske kritike.