LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pripreme za Svjetsko prvenstvo

Phelps i društvo u srpnju u Rijeci

Phelps bi se nakon borbe s ovisnošću o alkoholu na bazenu Kantrida trebao pripremati za oživljavanje karijere i nove medalje.

Phelps bi se nakon borbe s ovisnošću o alkoholu na bazenu Kantrida trebao pripremati za oživljavanje karijere i nove medalje.

Američka plivačka reprezentacija trebala bi na bazenu Kantrida odraditi pripreme za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u plivanju. Ruski grad Kazan ugostit će najbolje svjetske plivače i plivačice od 2. do 10. kolovoza.

Glavna zvijezda, koju bi Riječani trebali imati priliku gledati, bit će Michael Phelps. Phelps je najbolji plivač današnjice. Njegova vitrina s medaljama i trofejima prepuna je raznih odličja. Tamo se nalaze čak 22 olimpijske medalje, od čega 18 zlatnih. Svjetske rekorde Phelps je rušio 39 puta.

Ipak, Phelpsov dolazak na Kvarner nije još siguran. Američki plivački savez još mora odlučiti je li njihov as spreman za najvišu razinu natjecanja. Phelps je, naime, u rujnu prošle godine skrivio prometnu nesreću u alkoholiziranom stanju, što je dovelo do trzavica između njega i plivačkog saveza. Phelps je poslan na odvikavanje od alkohola nakon što je priznao da ima ozbiljnih problema s ovisnošću. Nakon rehabilitacije vratio se plivanju, a cilj i motivacija su mu Olimpijske igre u Rio de Janeiru 2016

Uz Phelpsa, u Rijeci će gostovati i velika plivačka zvijezda Ryan Lochte.

 

FOTO: POPSUGAR.COM