LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Copa America: 3. dan

Paragvaj iznenadio Argentinu

Nakon vodstva od 2:0, Argentinci su primili dva pogotka i tako otvorili prvenstvo izjednačenjem. Urugvaj je pobijedio Jamajku 1:0.

Nakon vodstva od 2:0, Argentinci su primili dva pogotka i tako otvorili prvenstvo izjednačenjem. Urugvaj je pobijedio Jamajku 1:0.

Četiri reprezentacije grupe B jučer su odigrale međusobne utakmice, a favoriti nisu bili jako uvjerljivi.

Dan su otvorili Urugvaj i Jamajka. Za Urugvaj nije nastupila njihova glavna zvijezda, Luis Suarez, no zato je u napadu igrao Edison Cavani. Junak utakmice bio je ipak Cristian Rodriguez koji je u 52. minuti doveo Urugvaj u vodstvo. Vodstvo je mogao u nastavku utakmice povećati Cristian Stuani, no propustio je priliku. Jamajčani su pružili dobar otpor objektivno puno jačim Urugvajcima.

 

 Drugi čin jučerašnje predstave pripao je Argentini i Paragvaju. Reprezentacija Gerarda Martina ušla je u susret kao izraziti favorit te je nakon 36 minuta već vodila 2:0. Strijelci su bili Kun Aguero i Lionel Messi. Paragvajci se nisu predavali te je iskusni Nelson Valdez u 60. minuti preciznim udarcem s 25 metara smanjio vodstvo Argentinaca. Još jedan veteran, Lucas Barrios, donio je Paragvaju prvi bod u ovom natjecanju, i to golom u samoj završnici utakmice.

FOTO: COPA AMERICA