LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Najveće sportsko natjecanje zagrebačkih studenata

Ovogodišnja Kampusijada vodi vas u Krakov, Sarajevo i Budimpeštu

Kampusijada 2016. održat će se 12. svibnja, s kvalifikacijskim rundama 11. svibnja. Organizacijski odbor pripremio je 20 disciplina te bogati dodatni sadržaj s primamljivim nagradama za natjecatelje.

Kampusijada 2016. održat će se 12. svibnja, s kvalifikacijskim rundama 11. svibnja. Organizacijski odbor pripremio je 20 disciplina te bogati dodatni sadržaj s primamljivim nagradama za natjecatelje.

Organizacijski odbor Kampusijade, najvećeg sportskog natjecanja zagrebačkih studenata, otvorio je prošlog tjedna prijave za više od dvadeset disciplina u kojima će se studenti moći natjecati i osvojiti bogate nagrade koje uključuju putovanja u Krakov, Sarajevo i Budimpeštu. Događaj će se odviti 12. svibnja na Znanstveno-učilišnom Kampusu Borongaj u razdoblju od 10 do 18 sati, dok su za 11. svibnja predviđene kvalifikacijske runde za one sportove koje prime najviše prijava.

Studenti će imati priliku natjecati se u grupnim i individualnim sportovima. Novost su discipline koje će goditi i onima koji nisu toliko sportsko nadareni. Osim već klasičnih sportova poput nogometa, košarke, odbojke, graničara, šaha, kartanja bele i stolnog tenisa, uvedene su nove discipline poput jamba, kartanja trešete i briškule, beer ponga te pikada.

Na Kampusijadu se imaju pravo prijaviti svi zagrebački studenti, studirali oni u sklopu Sveučilišta u Zagrebu ili na veleučilištima i visokim školama. Ovom odlukom organizacijski odbor nastoji zbližiti sve studente na barem jedan dan, kako bi uživali u zajedničkom druženju, plesu, zdravom životu i zelenilu koje Kampus može ponuditi.

 Prošle godine zaprimili smo preko 950 prijava studenata s različitih fakulteta, te smo iznimno ponosni što se Kampusijada od 2014. godine uspjela isprofilirati kao korisna i zabavna manifestacija za sve studente – bili oni sportskog duha ili ne. Zabilježili smo posjete od preko 600 studenata, a u anketi kojom smo provjerili zadovoljstvo Kampusijadom otkrili smo kako su studenti iznimno radosni što na barem jedan dan studenti imaju prilike ostvariti nova poznanstva i povezati se na mnogobrojne načine. Zadovoljni smo i odazivom volontera, kojh ove godine ima preko 80! rekli su Josip Papak, Ela Megla i Mišo Čupić, glavni koordinatori organizacijskog odbora.

Prijave se odvijaju putem mrežne stranice do 5. svibnja. Za sva dodatna pitanja natjecatelji se mogu obratiti na e-mail adresu prijave@kampusijada.hr.

FOTO: FACEBOOK