Studentski zbor Filozofskog fakulteta

Organiziran turnir u paintballu na razini Sveučilišta u Rijeci, prvi na rasporedu – Filozofski fakultet

FOTO IZVOR: https://pixabay.com/photos/paintball-action-army-gun-military-3427283/

Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci organizira turnir u paintballu između svih sastavnica Sveučilišta, a prvi je na rasporedu Filozofski fakultet. Raspoređeni u timove od pet do šest osoba imate priliku kvalitetno se podružiti i postati najbolji u ovom sportu.

Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci organizira turnir u paintballu između svih sastavnica Sveučilišta. Svaki će fakultet najprije pojedinačno odigrati rundu u Paintball klubu GUN u Rijeci, a prvi nastupaju timovi s Filozofskog fakulteta. Njihov termin zakazan je za 6. travnja 2019. godine

U opisu najavljenog događaja naglašeno je da se tim mora sastojati od pet do šest osoba, a maksimalan broj sudionika po jednom terminu je 40 osoba. Svaki će tim odigrati sedam igara, a plaća se 150 kuna po osobi (jedan termin).

Prilikom prijave bitno je navesti ime tima te njegove članove upisati u tablicu koju možete pronaći na poveznici, a za sve detalje i moguća pitanja obratite se Facebook privatnom porukom Studentskom zboru Filozofskog fakulteta u Rijeci. Ako ste zainteresirani, trk po upis u tablicu, jer se popis brzo popunjava.

 

Komentari na članak

Vezani članci

1. turnir državne lige - Paladin

Rezultati 1. turnira državne lige 2014.

Započela nova sezona državne lige u stolnom nogometu

U parovima su prvo mjesto osvojili Christian Lang i Antonio Novački, a kod juniora Marko Sklepić i Majk Turk, dok je u pojedinačnom dijelu prvo mjesto osvojio Antonio Novački, a kod juniora Majk Turk.

Maškarani party u SCRI-u

Studentski centar u Rijeci

Riječki SC organizira „Maškarani party“ za svoje studente; maskirane časti pićem

Studentski centar u Rijeci organizira „Maškarani party“ 1. veljače 2018. u 19 sati. Tko god dođe maskiran, dobit će besplatno piće.

Logo Sveučilišta

Odluka Sveučilišta u Rijeci

Volontiranjem na Europskim sveučilišnim igrama do 3 ECTS boda

Studenti Sveučilišta u Rijeci volontiranjem na Europskim sveučilišnim igrama mogu dobiti čak 3 ECTS boda.

https://pixabay.com/en/team-motivation-teamwork-together-386673/

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

Ribroo priprema riječke brucoše na studentski život

Riječki studentski zbor organizira trodnevno druženje novih studenata Sveučilišta u Rijeci s ciljem lakše i brže prilagodbe na nepoznatu okolinu.

Cedevita Lipik 3x3 Challenger 2017. u Lipiku

Cedevita Lipik 3x3 Challenger 2017.

Lipik ponovno prijestolnica međunarodnog spektakla u uličnoj košarci

Lipik će ove godine po drugi puta ugostiti globalno najjači turnir u uličnoj košarci – Cedevita Lipik 3x3 Challenger 2017, koji će se održati 30. lipnja i 1. srpnja.