Studentski zbor Filozofskog fakulteta

Organiziran turnir u paintballu na razini Sveučilišta u Rijeci, prvi na rasporedu – Filozofski fakultet

FOTO IZVOR: https://pixabay.com/photos/paintball-action-army-gun-military-3427283/

Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci organizira turnir u paintballu između svih sastavnica Sveučilišta, a prvi je na rasporedu Filozofski fakultet. Raspoređeni u timove od pet do šest osoba imate priliku kvalitetno se podružiti i postati najbolji u ovom sportu.

Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci organizira turnir u paintballu između svih sastavnica Sveučilišta. Svaki će fakultet najprije pojedinačno odigrati rundu u Paintball klubu GUN u Rijeci, a prvi nastupaju timovi s Filozofskog fakulteta. Njihov termin zakazan je za 6. travnja 2019. godine

U opisu najavljenog događaja naglašeno je da se tim mora sastojati od pet do šest osoba, a maksimalan broj sudionika po jednom terminu je 40 osoba. Svaki će tim odigrati sedam igara, a plaća se 150 kuna po osobi (jedan termin).

Prilikom prijave bitno je navesti ime tima te njegove članove upisati u tablicu koju možete pronaći na poveznici, a za sve detalje i moguća pitanja obratite se Facebook privatnom porukom Studentskom zboru Filozofskog fakulteta u Rijeci. Ako ste zainteresirani, trk po upis u tablicu, jer se popis brzo popunjava.

 

Komentari na članak

Vezani članci

STIFF - Međunarodni festival studentskog filma 1

Međunarodni studentski filmski festival u Rijeci

Filmske poslastice i premijere na STIFF-u

Ovogodišnji će STIFF ponuditi i filmove koji još nisu imali priliku igrati na festivalima pa će ih riječka publika imati priliku gledati premijerno.

Pikova roštiljada

Stolni nogomet

Pikova roštiljada ovog četvrtka na Trgu bana Jelačića

Turnir će se održati u velikom šatoru na Trgu Bana Josipa Jelačića, a pravo nastupa imaju svi koji se prijave do četvrtka do početka natjecanja.

Restoran Kampus

Upit Ministarstvu znanosti i obrazovanja

Riječki studentski zbor predlaže da veći broj studenata ima pravo na više subvencioniranih obroka dnevno

Riječ je o mjestima koja imaju pravo na prehranu razine broj dva, odnosno pravo na potporu za dva kompletna subvencionirana obroka dnevno.

Sajam

Događanje na Kampusu

6 razloga zašto posjetiti Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Rijeci

Na Sajmu će se predstaviti stipendije i drugi oblici financijske potpore za studiranje, studijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna srednjoškolcima, studentima i mladim profesionalcima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu. Izdvajamo glavne razloge zašto ga učenici i studenti ne smiju propustiti.

https://pixabay.com/en/application-request-pen-coolie-1915343/

Projekt "Edukacijom do zaposlenja"

Poznati stručnjaci otkrivaju kako zablistati pred poslodavcem

Međunarodna komora mladih organizira projekt "Edukacijom do zaposlenja" čiji je cilj upoznavanje mladih s tržištem rada, pisanjem životopisa i molbi te isticanjem na razgovoru za posao.