LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ZŠEM ima poseban program prilagođen obavezama profesionalnih sportaša

Održan susret profesionalnih sportaša studenata ZŠEM-a

Biti profesionalni sportaš i aktivno se baviti sportom svaki dan zahtjeva brojna odricanja zbog čega je često vrlo teško u raspored uklopiti i fakultetske obaveze.

Biti profesionalni sportaš i aktivno se baviti sportom svaki dan zahtjeva brojna odricanja zbog čega je često vrlo teško u raspored uklopiti i fakultetske obaveze.

Jučer je u prostorijama Zagrebačke škole ekonomije i managementa održan susret profesionalnih sportaša koji prepoznaju važnost ulaganja u obrazovanje.

Susret sportaša otvorio je prof. dr. sc. Đuro Njavro te izrazio veliko zadovoljstvo što ZŠEM ima prepoznat program prilagođen sportašima: „Mi na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa već godinama radimo s profesionalnim sportašima te smo prema njihovim potrebama razvili internetsku platformu za učenje na daljinu, prilagođavamo njihovim rasporedima održavanje nastave i ispitne rokove, no istovremeno ne snižavamo kriterije studiranja, što uostalom nije niti potrebno jer su mladi sportaši vrlo disciplinirani i pametni ljudi.“

Brojnim sportašima, profesorima i ostalim uzvanicima obratila se i voditeljica programa za sportaše te direktorica istraživanja Karmela Aleksić Maslać koja je istaknula neke od uspješnih sportaša, a ujedno i studenata ZŠEM-a: Petra Muslima, Luku Bukića, mladog vaterpolista Mladosti te ujedno i sina našeg proslavljenog vaterpolista Perice Bukića, Antu Kaleba, Borisa Martineca, Milana Belojevića, Tamaru Sušić, Ivanu i Mariju Abramović te Maju Čatlak, plivačicu u kategoriji monoperaja.

Biti profesionalni sportaš i aktivno se baviti sportom svaki dan zahtjeva brojna odricanja zbog čega je često vrlo teško u raspored uklopiti i fakultetske obaveze. Upravo zahvaljujući prilagođenom programu navedeni studenti uspijevaju ostati uspješni i u svojoj profesionalnoj sportskoj karijeri.

FOTO: ZŠEM