LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodno sportsko natjecanje

Održan 17. po redu Memorijal Vedrana Jelavića

Turnir međunarodnog karaktera ugostio je sedam muških košarkaških momčadi i pet ženskih odbojkaških momčadi. Najboljima su se pokazali Veleučilište u Karlovcu i Sveučilište u Dubrovniku.

Turnir međunarodnog karaktera ugostio je sedam muških košarkaških momčadi i pet ženskih odbojkaških momčadi. Najboljima su se pokazali Veleučilište u Karlovcu i Sveučilište u Dubrovniku.

17. po redu Memorijal Vedrana Jelavića, tradicionalni međunarodni sportski turnir,  održao se od 19. do 22. prosinca 2013. godine Utakmice su se odigravale u sportskoj dvorani u Gospinu polju te u dvorani učeničkog doma „Paulo Di Rosso". Na turniru je sudjelovalo 7 muških košarkaških momčadi i 5 ženskih odbojkaških ekipa.

U košarkaškom dijelu turnira, prvo mjesto osvojili su košarkaši Veleučilišta u Karlovcu, koji su u finalnom ogledu porazili studente sa Sveučilišta u Mariboru. U ogledu za treće mjesto košarkaši Sveučilišta u Dubrovniku uspjeli su se dokopati bronce, pobijedivši ekipu sa Sveučilišta u Podgorici koja se ove godine prvi puta natjecala na ovom memorijalu. Konačni poredak izgleda ovako:

1. Veleučilište u Karlovcu
2. Sveučilište u Mariboru
3. Sveučilište u Dubrovniku
4. Univerzitet u Podgorici
5. Dubrovačko međunarodno sveučilište
6. Veleučilište u Rijeci
7. Sveučilište u Zagrebu

U međusobnim ogledima 5 ženskih odbojkaških ekipa, najboljom se pokazala ekipa Sveučilišta u Dubrovniku. U finalu su bile bolje od kolegica sa Sveučilišta u Zagrebu (2:1). Treće mjesto zauzela je ekipa Veleučilišta u Karlovcu, dok je četvrto mjesto pripalo FTMU iz Opatije, a posljednje su bile odbojkašice Veleučilišta u Rijeci. Konačni poredak:

1. Sveučilište u Dubrovniku
2. Sveučilište u Zagrebu
3. Veleučilište u Karlovcu
4. FTMU Opatija
5. Veleučilište u Rijeci

Nakon službenog dijela memorijala i sportskih natjecanja uslijedilo je neformalni program koji su obilježili natjecanje u šutiranju trica i zakucavanjima te plesni nastup dubrovačkog Plesnog studija 3V.

FOTO: UNIDU