LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vern neprepoznatljiv, Zadru vrlo dobrih 6 bodova

Odigrana prva tri kola UniSport Futsal lige

Odigrana su prva tri kola UniSport Futsal lige, a snage su odmjerili Vern, Sveušilište u Zadru, ZŠEM i Baltazar. Vern je desetkovan izostancima najboljih igrača upisao samo jednu pobjedu.

Odigrana su prva tri kola UniSport Futsal lige, a snage su odmjerili Vern, Sveušilište u Zadru, ZŠEM i Baltazar. Vern je desetkovan izostancima najboljih igrača upisao samo jednu pobjedu.

Nastavljeno je natjecanje u malom nogometu između ekipa predstavnika hrvatskih sveučilišta i veleučilišta.

Igralo se u kolijevci studentskog futsala, Martinovki (Zagreb), a snage su prvog dana (7.4.2015.) odmjerili viceprvaci Europe, Veleučilište Vern, i Veleučilište Baltazar. Slavili su VERN-ovci s visokih 4:0. Isti dan u drugoj utakmici 1.kola Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta izgubila je od Sveučilišta u Zadru sa 1:2. 

Drugi dan (8.4.2015.) u 2.kolu sastale su se ekipe Zadra i Baltazara (1:2) te VERN-a i ZŠEM-a (2:2). Iznenađenje dana bio je remi između VERN-a i ZŠEM-a, s obzirom da je ekipa Verna viceprvak Europe iz 2014. godine i ima pregršt pravih malonogometnih profesionalaca. No, baš zbog toga, većina igrača nije nastupila na Unisport ligi ovog vikenda jer su igrali 1. HMNL. 

U utakmicama 3. kola koje su se igrale isti dan sastale su se ekipe Zadra i Verna (4:1) te Baltazara i ZŠEM-a (1:2). Ovdje se već zaista vidjelo da je Vern nastupio bez glavnih igrača, no svakako treba pohvaliti odličnu igru Sveučiliša u Zadru. Nakon nekoliko godina izbivanja s UniSport Futsal lige, prošle su se godine priključili i ovim igrama pokazuju da su ozbiljan kandidat i za sam vrh.

Isto tako treba pohvaliti i ekipe ZŠEM-a i Baltazara koje su također pioniri ovog natjecanja, a pokazuju veliku želju i volju za ostvarivanje dobrih natjecateljskih rezultata.

U 4. i 5.kolu, koja su na rasporedu 21.i 22.4. u Vukovaru (Zagreb, Vukovar, VERN i Zadar) te 29.4. u Splitu (Rijeka, Split, ZŠEM i Baltazar), zasigurno nas očekuje mnogo dobrih utakmica u sad već užarenoj UniSport Futsal ligi.



Tablica nakon 3.kola:

1. Sveučilište u Zagrebu - 9 bodova

2.Sveučilište u Zadru - 6 bodova 

3.Sveučilište u Splitu - 6 bodova

4.Veleučilište VERN - 4 boda

5.ZŠEM - 4 boda

6.Baltazar - 3 boda

7. Veleučilište L.Ružičke u Vukovaru - 1 bod

8.Sveučilište u Rijeci - 1 bod

Nakon tri odigrana kola na ljestvici najboljih strijelaca vodi Filip Pezelj (Sveučilište u Zagrebu) sa 5 postignutih pogodaka u 3 utakmice.

FOTO: RONALD ŠTRUMBERGER