„Talk music show"

Novo „Srce u Zoni" posvećeno je sportu, a začinjeno glazbom

Udruga Srce

Ovotjedni „talk music show" udruge Srce posvećen je sportskim temama. Voditelj je večeri poznati novinar Joško Elezović.

Četvrto izdanje talk music showa Srce u Zoni održat će se u nedjelju, 20. studenog. Marino Vukušić, Stipe Vejić i Ante Vrdoljak pričat će o sportskim temama, ali i o prvom velikom koncertu Udruge Srce u Lori 2010. godine Voditelj večeri poznati je sportski novinar Joško Elezović.

– Marino će pričati o svojim nastupima za boćarsku reprezentaciju Hrvatske, dok će Ante i Stipe zabaviti publiku svojim komentatorskim vještinama te proanalizirati situaciju u Hajduku. Sve će biti začinjeno nizom glazbenih brojeva u izvođenju članova Udruge. – najavio je Mario Bavčević iz Udruge Srce.

Srce u Zoni održava se svake nedjelje u 18 sati u Klubu Zona. Članovi udruge Srce s voditeljem razgovaraju o temama iz svakodnevnog života, njihovim izazovima i uspjesima, a publika ima priliku i upoznati njihove glazbene, glumačke i recitatorske talente.

Komentari na članak

Vezani članci

Crtanje stripa u Klubu Zona

Analiza vlastitih kreativnih mogućnosti

Klub Zona poziva crtače da u 24 sata izrade 24 stranice stripa

Ove subote nas u Klubu Zona očekuje spoj društvenih igara i 24-satno crtanje stripa. Otvorene su prijave za crtače koji žele pobijediti san i umor.

Europske sveučilišne igre - vaterpolo

Europske sveučilišne igre

Vaterpolo: Zagreb i Rijeka u finalu, Splićani idu po broncu

Osim muških vaterpolista, borbu za zlato u subotu će voditi i riječke vaterpolistice.

Još jedna "Biciklopopravljaonica"

Biciklopopravljaonica

Besplatno popravite svoj bicikl!

„Volonteri splitske biciklopopravljaonice besplatno uklanjaju kvarove na biciklima, čine ih funkcionalnijima i sigurnijima te prenose svoje znanje o održavanju bicikala.”

Tečaj hrvatskog znakovnog jezika

Tečaj u Klubu Zona

Iskažite ljubav prema Hajduku na hrvatskom znakovnom jeziku

Hrvatski savez gluhoslijepih osoba „Dodir" već godinama održava tečaj hrvatskog znakovnog jezika u Klubu Zona. Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se i kupiti didaktički materijal.

Srce u Zoni, druga večer

„Talk music show“

„Srce u Zoni“ posvećeno prvoj predstavi osoba s invaliditetom

Predstava „Podignimo jedra“ prva je velika produkcija udruge Srce. Brojne anegdote vezane uz njen nastanak možete poslušati u Klubu Zona.