Studentski dan sporta

FOTO: Nogomet i košarka 3 na 3 obilježili su sportski petak na Savi

Nogomet 3 na 3, osmina finala
Pogledaj fotogaleriju
Košarka 3 na 3, Sveučilište Sjever vs. Veleučilište u Vukovaru
Nogomet 3 na 3, osmina finala
Nogomet 3 na 3, osmina finala
Košarka 3 na 3, Sveučilište u Osijeku vs. Sveučilište u Splitu

U Studentskom domu Stjepan Radić petak je bio ispunjen sportom. U sklopu održavanja Studentskog dana sporta odigravale su se posljednje košarkaške i nogometne utakmice.

Drugi dan Studentskog sporta na Savi ponudio nam je uzbudljive i zanimljive utakmice. Studenti su sunčani petak proveli u igranju košarke i nogometa tri na tri, ali i druženju. 

U nogometu 3 na 3 danas se igrala sama završnica. Svaka utakmica trajala je po sedam minuta. Ako u tom vremenu ekipe nisu uspjele postići pogodak, igralo se dalje po principu koja ekipa prva zabije gol pobjednik je. Primjer takve utakmice je u osmini finala utakmica "Če ki ća" i "Mrtvih klošara" gdje je ekipa "Če ki ća" zabila pogodak nakon deset minuta igre.

Bilo je zaista napetih utakmica, ali i ozljeda no nasreću sve je prošlo u najboljem redu. Sudac ovog turnira rekao nam je kako je zadovoljan cijelom organizacijom turnira i uživa u prekrasnom danu na otvorenom. 

- Organizacija turnira je odlična, sviđa mi se biti među mladim ljudima u ovako lijepom danu i stvarati nova prijateljstva za budućnost, rekao je sudac. 

Osim nogometa, odigralo se i sveučilišno prvenstvo košarke 3 na 3, UniSport Finals. Te utakmice igrale su se po deset minuta ili dok neka ekipa ne dođe do 21 koša. Na turniru igrali su gotovo sve ekipe sveučilišta i veleučilišta diljem Hrvatske. Student Sveučilišta u Zagrebu, Benjamin Markulak rekao nam je kako je Split po njemu jedna jaka ekipa.

- Split je jedan od boljih ekipa zbog igrača koji imaju iskustvo igranja u prvoj ligi kao što su  Toni Vitali i Stipe Tešija koji su igrali  u Alkaru prvu ligu, a igrali su i ovakve turnire tri na tri te na svjetskim natjecanjima gdje su osvajali dobre rezultate, objasnio je. 

Sunčani petak na Savi prošao je u dobroj sportskoj atmosferi, a kako je to sve izgledalo možete provjeriti u našoj maloj fotogaleriji.

Komentari na članak

Vezani članci

Najšareniji gradovi svijeta - Burano

Slikovita svjetska odredišta

FOTO: Najšareniji gradovi svijeta

Pogledajte kako izgledaju slikovite ulice i kuće žarkih boja u najšarenijim gradovima svijeta.

Jedanaesti paviljon, Sava

Kategorije studentskih domova

Kratki vodič kroz studentski smještaj u Zagrebu: „Sava“

Popularna „Sava“ odiše posebnom studentskom energijom te je mjesto za učenje, odmor, ali i lijep suživot te najbolje studentske provode. Naselje se sastoji od različitih smještajnih kategorija, stoga vam donosimo informacije iz prve ruke kako bismo vam olakšali novu stranicu studentskog života.

Ćiro Blažević i Mirko Novosel

Poznati pohranjuju fotografije i predmete u Vremenski trezor Zagrebačke banke

FOTO: Ćiro predao svoj legendarni šal u Vremenski trezor

Za 100 godina, kada se otvori Vremenski trezor, buduće generacije imat će dokaze brojnih sportskih uspjeha – prepoznatljiv bijeli šal Miroslava Blaževića, uspomenu na ulazak Mirka Novosela u Hall of Fame, dres Dražena Petrovića…

Smizle-zenski band

Humanitarna kazališna predstava

Posjetite humanitarnu predstavu „Šmizle – ženski band”

Forum mladih UBH Prsten pripremio je gostovanje vrhunskog Gradskog kazališta mladih Vitez, koji će svojom predstavom „Šmizle“ pridonijeti tradicionalnoj humanitarnoj akciji Foruma mladih UBH Prsten „Mladi mladima”. Predstava će se održati 11. prosinca u kinodvorani Forum u studentskom domu Stjepan Radić.

Valentinovo

Najslađe Valentinovo

FOTO i VIDEO: 14 recepata pomoću kojih ćete očarati svoju voljenu osobu slastičarskim umijećem

Zasladite sebi i svojoj dragoj ili dragom ovaj medeni dan asortimanom najprimamljivijih kolačića.