LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Najveći turnir u uličnoj košarci

Noćni hakl u centru metropole

Prijave na turnir su potpuno otvorene, što znači da nema kotizacija, a nagradni fond vrlo je bogat. Prvaci će biti nagrađeni sa 7000 kuna, drugoplasirani s 5000 kuna, a trećeplasirani s 3000 kuna.

Prijave na turnir su potpuno otvorene, što znači da nema kotizacija, a nagradni fond vrlo je bogat. Prvaci će biti nagrađeni sa 7000 kuna, drugoplasirani s 5000 kuna, a trećeplasirani s 3000 kuna.

Centar metropole uspio je tek nakratko odahnuti od košarke. Nakon što je Zagreb ugostio neke od najboljih europskih košarkaških reprezentacija povodom Europskog prvenstva u košarci, slijedi poslastica za sve ljubitelje ulične košarke.

"Noćni hakl" jedan je od najjačih turnira u uličnoj košarci, a ove će se godine održavati po sedmi put i to na Europskom trgu "najsportskijeg grada u Europi".

Na turnir se mogu prijaviti muške i ženske ekipe, a natjecanje će se održavati u tri kategorije: osnovna škola (do 14 godina), srednja škola (do 18 godina) i seniorska kategorija (iznad 18 godina). Ekipe se sastoje od tri igrača ili igračice u igralištu i jedne zamjene (3+1).

Turnir će se održavati kroz dva dana. Subota, 10. listopada, namijenjena je za kvalifikacije, dok će se u nedjelju, 11. listopada, igrati velika finala po kategorijama.

Prijave za turnir primat će se do četvrtka 8. listopada u 23:59 sati, a u petak, 9. listopada, izvlačit će se parovi, a seniorski će se dio turnira podijeliti u dva dijela. Prijave na turnir su potpuno otvorene, što znači da nema kotizacija, a nagradni fond vrlo je bogat. Prvaci će biti nagrađeni sa 7000 kuna, drugoplasirani s 5000 kuna, a trećeplasirani s 3000 kuna.

Uz jak turnir organizatori su priredili i brojne popratne sadržaje. Za mirnoruke šutere tu su natjecanja u tricama i slobodnim bacanjima. Održat će se i utakmica između poznatih sportskih i TV lica, nastupi plesnih i glazbenih skupina te nagradne igre za gledateljstvo.

Sve ostale informacije, detalje oko prijava ekipa i novosti možete saznati na službenoj stranici Noćnog hakla i Facebook stranici događaja.

FOTO: FACEBOOK