LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Iskoristi super priliku

Nextbike časti i danas!

Nextbike slavi drugi rođendan uz puno uloženog rada i truda, ali i zadovoljstva!

Nextbike slavi drugi rođendan uz puno uloženog rada i truda, ali i zadovoljstva!

Prije dvije godine, otvoren je prvi (i najveći) sustav javnih bicikala u Zagrebu i Hrvatskoj i tada je sustav imao samo dva korisnika, Antu i Krešu, a danas ta se brojka popela na čak 6500 registriranih korisnika, a od ljeta 2015. godine i tri grada i 20 stanica!

Odlučili su produžiti rođendansko darivanje još samo danas, 15.05., do 23:59:59!

Klikni na http://bit.ly/1JgovjG i udvostruči 79 kuna! 

  • Svim novim nextbike korisnicima koji se danas registriraju i aktiviraju svoj korisnički račun za samo 79 kuna godišnje, nextbike poklanja još 79 kuna na računu!
  • Postojećim korisnicima, samo danas, za svaku doplatu korisničkog računa SMS-om u iznosu od 20, 40 ili 80 kuna udvostručuje se uplaćeni iznos!

Red je da se za rođendan okrene i koja runda, u subotu, 16.05., u Tvornici Katran, prvih 100 nextbajkera koji na ulazu pokažu nextbike korisničku karticu ili mobilnu aplikaciju, nextbike tim časti s besplatnim upadom i dva pića! Znamo da će to biti najbolji biciklistički tulum do sada, zato iskoristite dodatne kune na nextbike računu i dovezi se do Radničke ceste!

Postani dio nextbike zajednice jer zajedno možemo pridonijeti razvoju zdravog, ekološkog i integriranog javnog prijevoza koji će olakšati život našim sugrađanima.

Nextbike tim je najsretniji kada vidi korisnike koji uzimaju bicikl na stanici i pedaliraju kroz grad do fakulteta ili samo do terase na špici. Znanstveno je dokazano da vožnja biciklom povoljno utječe na živčani sustav i opušta. Aktivnom vožnjom do fakulteta pripremaš se za novi radni dan, bez stresa kojeg uzrokuju prometne gužve, a i tvoje tijelo je zdravije i ljepše oblikovano.

Dokazali su da se u samo 30 besplatnih minuta pedaliranja može smanjiti emisija CO2 za čak 35 tona, poboljšati zdravstveno stanje i stići na sve dnevne obveze.

Pridruži se Nextbikeu u ovoj biciklističkoj misiji, sjedni i vozi!

Klikni na http://bit.ly/1JgovjG i zgrabi priliku.

FOTO: NEXTBIKE