LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
U 4. kolu Regionalne SEHA lige dva hrvatska predstavnika ostvarila su polovičan uspjeh

Nexe pokleknuo u Osijeku, Zagreb lako protiv Partizana

Nexe Našice je u utakmici u Osijeku poražen od Vojvodine 22:29, dok se CO Zagreb bez poteškoća obračunao s mladom ekipom Partizana.

Nexe Našice je u utakmici u Osijeku poražen od Vojvodine 22:29, dok se CO Zagreb bez poteškoća obračunao s mladom ekipom Partizana.

Nexe Našice nakon solidnog starta u Regionalnoj ligi s optimizmom su dočekali rukometaše Vojvodine. Međutim utakmica nije završila kako su se Našičani nadali.

Gosti su već u prvom poluvremenu pokazali da su s ozbiljnim namjerama došli u Osijek te su do odlaska na odmor ostvarili veliku prednost 9:14. U nastavku, momčad Nexea jednostavno nije imala snage za preokret, a dodatne probleme radio im je gostujući vratar Miroslav Kocić koji je na kraju upisao čak 19 obrana. Najbolji strijelci kod domaćina bili su Šime Ivić sa 7 pogodaka te Marin Vegar sa 6. U sljedećem kolu Našičani gostuju u Skopju kod Metalurga 5. listopada.

Drugi hrvatski predstavnik - CO Zagreb lako se obračunao sa svojim protivnikom iz Srbije. Zagrebaši su na poluvremenu vodili +6 (17:11) da bi do kraja utakmice poduplali i tako upisali nove bodove u Regionalnoj ligi. Ključan u pobjedi Zagreba bio je vratar Stevanović s 13 obrana, a od strijelaca su se istaknuli Stepančić sa 6 i Šebetić sa 5 pogodaka.

Nexe Našice - Vojvodina 22:29
CO Zagreb - Partizan 36:24

FOTO: ARMIN KÜBELBECK