LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tko će biti prvak?

Nastavlja se Zagrebačka studentska futsal liga

Prvenstvo se nastavlja, očekuje se mnoštvo zanimljivih utakmica.

Prvenstvo se nastavlja, očekuje se mnoštvo zanimljivih utakmica.

Druga sezona Zagrebačke studentske futsal lige nastavlja se u novoj godini utakmicama koje će se održati 17. i 18. siječnja. Sezona je započela prvog studenog, no u 2015. godini pokazat će se tko je najbolja studentska ekipa na terenu.

Ostatak sezone nastavlja se sa 6 kola regularnog dijela prvenstva, nakon čega se kreće u „play off“, gdje će se saznati tko će odnijeti pobjedu. Svakoj ekipi u cilju je da u „play off“ krene sa što bolje pozicije, stoga se očekuje mnoštvo napetih i zanimljivih utakmica.

Podsjetimo, u skupini A prvi su dio natjecanja dobro odradile tri ekipe: Zavičajni klub hercegovačkih studenata, Slavonska udruga studenata i Baltazar. Ekipe su istim redoslijedom zauzele vodeća tri mjesta u svojoj skupini, s time da ekipa Baltazara ima utakmicu manje, ali i 100% učinak u odigrane dvije utkamice.

Na čelu skupine B nalaze se dvije ekipe - SC Šare i FC Merza, koje iz 3 susreta imaju 3 pobjede. Odmah iza njih nalaze se prošlogodišnji osvajači lige, koji sada igraju pod nazivom Udruga vukovarsko-srijemskih studenata.

U tablici donosimo cjelokupni poredak Zagrebačke studentske futsal lige:

tablica
 

Na listi strijelaca ističe se troje igrača po broju pogodaka. Na prvome je mjestu Rdmanić iz ekipe SC Šara s 10 pogodaka te Dankić P. iz ekipe SUS-a i Ivančić iz ekipe UVSS-a s po 8 pogodaka.

U sezoni će prema rasporedu biti još dosta utakmica koje će zasigurno među ekipama pojačati natjecateljski duh, stoga će se na vrhovima ljestvica vrlo vjerojatno izmjenjivati imena igrača i klubova, a trenutačan poredak strijelaca nalazi se u tablici niže: 

tablica igrači
FOTO: VEDRAN TOLIĆ