LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Što treba pratiti na televiziji?

Najava uzbudljivog sportskog tjedna u Hrvatskoj

Svim ljubiteljima hrvatskog sporta predstoji vrlo zanimljiv tjedan. Saznajte što ćete moći pratiti na malim ekranima.

Svim ljubiteljima hrvatskog sporta predstoji vrlo zanimljiv tjedan. Saznajte što ćete moći pratiti na malim ekranima.

Svim ljubiteljima hrvatskog sporta predstoji vrlo zanimljiv tjedan. Naravno, na prvom mjestu su Zimske olimpijske igre u Sočiju i nastupi naših skijaša.

Nakon osvajanja srebra u superkombinaciji i ne tako uspješnog nastupa u superveleslalomu (24. mjesto), pred Ivicom Kostelićem nalaze se novi izazovi. Prvom izazovu ime je veleslalom i on je na rasporedu u utorak u 7:50 h po našem vremenu. Prijenos druge vožnje počinje oko 11:25 h, uz izravni prijenos na HRT 2. Nadamo se da će Ivica i Natko Zrnčić-Dim još jednom razveseliti čitavu naciju. Nakon veleslaloma, vrijeme je za slalom. On je na rasporedu u subotu, 22. veljače. Prijenos prve vožnje počinje u 13:40 h, a druge u 17:10 h.

Ostavljamo skijališta i prelazimo na parkete. Pred košarkašima su novi izazovi u Europi, ali i domaćem prvenstvu. U petom kolu P skupine Last 32 faze Eurokupa, Cedevita će u Domu sportova u srijedu u 20:15 h ugostiti CAI Zaragozu. Zagrepčani su još uvijek u igri za prolazak skupine, no utakmicu nisu igrali još od 1. veljače, kada su u ABA ligi u gostima pobijedili Široki. Kad smo već kod ABA lige, u subotu je na rasporedu 21. kolo. Od naših klubova Cedevita ide u goste kod Radničkog, Cibona dočekuje Krku, a Zadar gostuje u Makedoniji kod MZT-a Skopje Aerodrom.

Vikend nam donosi 23. kolo Prve HNL. Derbi kola svakako se igra u subotu u 17:00 h, kada trećeplasirana Lokomotiva na maksimirskom stadionu dočekuje drugoplasirani Hajduk. Dinamo ide u „goste“ Hrvatskom dragovoljcu, a Rijeka na Kantridi dočekuje Osijek.

Ovaj se tjedan nastavljaju i utakmice u Ligi prvaka i Europskoj ligi. Luka Modrić, Mario Mandžukić, Ivan Rakitić i ostali reprezentativci su u izvrsnoj formi i gotovo je sigurno da će netko od njih ovaj tjedan zablistati na travnjacima širom Europe. Dakle, da još jednom ponovimo:

ZOI – ALPSKO SKIJANJE

srijeda (19.2.) – veleslalom (prijenos na HRT 2) – prva vožnja 7:50 h, druga vožnja 11:25 h

subota (22.2.) – slalom (prijenos na HRT 2) – prva vožnja 13:40 h, druga vožnja 17:10 h

KOŠARKA

srijeda (19.2.) –  Eurokup (prijenos na HRT 2) - CAI Zaragoza – Cedevita 20:15 h

subota (22.2.) – ABA liga - Radnički – Cedevita 19:00 h, Cibona – Krka 19:00 h, MZT – Zadar 19:00 h

NOGOMET

petak (21.2.) – 1. HNL Hrv. Dragovoljac – Dinamo 18:00 h

subota (22.2.) – 1. HNL Lokomotiva – Hajduk 17:00 h

nedjelja (23.2.) – 1. HNL Rijeka – Osijek 17:00 h   

FOTO: ANITA KLASNIĆ/STUDENTSKI.HR