Zagrebački sveučilišni sportski savez

Nagrađeni najbolji sportaši u protekloj ak. godini, predstavljena i sveučilišna vjeverica koja traži ime

https://www.facebook.com/unisporthr/photos/a.669658839736293/1903781472990684/?type=3&theater

Najboljim sportašicama i sportašima dodijeljene su nagrade za postignuća u protekloj akademskoj godini. Predstavljena je i maskota Saveza, simpatična vjeverica, koja u potrazi za imenom treba vašu pomoć.

5. studenoga 2018. Zagrebački sveučilišni sportski savez dodijelio je nagrade najboljim sportašima i kolektivima za uspjehe postignute u akademskoj godini 2017/2018. Svečana dodjela održana je u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu.

Nagrade su dodijeljene u šest kategorija: u kategoriji studentice ukupno nagrađeni su Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Ekonomski fakultet u Zagrebu i Kineziološki fakultet. U kategoriji studenti ukupne nagrade odnijeli su PMF, Fakultet strojarstva i brodogradnje i FER. Najboljom ženskom ekipom proglašena je badmintonska reprezentacija u sastavu Dora Dragčević i Lucija Trgovac pod vodstvom izbornice Josipe Peršun, prof., pred., dok je najbolja momčad judo reprezentacija u sastavu Marin Franušić i Marko Drašković i njihov izbornik doc. dr. sc. Ivan Segedi. Najbolja sportašica je Dora Lukić, studentica Ekonomskog fakulteta, a najbolji sportaš Luka Vinković s KIF-a.

Dodijeljene su i posebne nagrade za izniman doprinos razvoju sveučilišnog sporta u protekloj akademskoj godini, a njih su zaslužili: Fakultet elektrotehnike i računarstva, Kineziološki fakultet, Ekonomski fakultet, Veslačka reprezentacija Sveučilišta u Zagrebu, Zagrebačka banka, Gradski ured za sport i mlade Grada Zagreba te Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu.

Osim što su dodijeljene nagrade, javnosti je premijerno predstavljena maskota Zagrebačkog sveučilišnog sportskog saveza. Riječ je o simpatičnoj vjeverici u plavome dresu s akademskom kapom. Jedino što joj nedostaje je ime, a dati joj ga možete vi! Na e-mail adresu sport@unizg.hr pošaljite svoj prijedlog vjeveričina imena i sudjelujte u stvaranju zaštitnog lica studentskog sporta na najvećem hrvatskom sveučilištu.

Komentari na članak

Vezani članci

Blanka Vlašić, Debatni klub EFZG

Ciklus predavanja

Uhvatite za riječ inspirativnu Blanku Vlašić!

O svojoj karijeri prepunoj uspjeha, ali i ozljedama koje su sastavni dio svakog sporta, ovog će četvrtka na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu govoriti Blanka Vlašić koju pravim uzorom čine karizma i optimizam.

Vaterpolo kup Mladost - Primorje

U posljednjem kolu kvalifikacija zagrebački Žapci nadjačali Valettu

Mladost nastavlja svoj put prema Ligi prvaka

Zagrebački vaterpolisti osigurali su davno prolazak prvog kruga kvalifikacija za Ligu prvaka, a nakon pobjede protiv Valette osigurali su drugo mjesto u skupini iza Ruskog Sintez Kazanja.

Konferencija "Kondicijska priprema sportaša"

KPS 2018.

Rasprava o budućnosti vrhunskog ekipnog sporta na KIF-u

Šesnaesto će izdanje prestižne sportske konferencije na KIF-u započeti s pričama o velikim uspjesima hrvatskih trenera, a kroz dva dana svoja će znanja predstaviti domaći i strani stručnjaci.

Zgrada

Istraživači Ekonomskog fakulteta pozivaju

Sudjelujte u edukacijskom projektu o financijskoj pismenosti

Na Ekonomskom fakultetu ponovno se održava edukacijski projekt s ciljem povećanja financijske pismenosti i osnovnih financijskih znanja. Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu.

Zgrada

Povezivanje sporta i „businessa“

Najveća sportska konferencija BUS u ožujku na Ekonomskom fakultetu

Brojna velika imena sportske scene pristižu na veliku konferenciju o sportu i „businessu“ Hrvatske studentske asocijacije. Besplatno rezervirajte svoje mjesto.