Zagrebački sveučilišni sportski savez

Nagrađeni najbolji sportaši u protekloj ak. godini, predstavljena i sveučilišna vjeverica koja traži ime

https://www.facebook.com/unisporthr/photos/a.669658839736293/1903781472990684/?type=3&theater

Najboljim sportašicama i sportašima dodijeljene su nagrade za postignuća u protekloj akademskoj godini. Predstavljena je i maskota Saveza, simpatična vjeverica, koja u potrazi za imenom treba vašu pomoć.

5. studenoga 2018. Zagrebački sveučilišni sportski savez dodijelio je nagrade najboljim sportašima i kolektivima za uspjehe postignute u akademskoj godini 2017/2018. Svečana dodjela održana je u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu.

Nagrade su dodijeljene u šest kategorija: u kategoriji studentice ukupno nagrađeni su Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Ekonomski fakultet u Zagrebu i Kineziološki fakultet. U kategoriji studenti ukupne nagrade odnijeli su PMF, Fakultet strojarstva i brodogradnje i FER. Najboljom ženskom ekipom proglašena je badmintonska reprezentacija u sastavu Dora Dragčević i Lucija Trgovac pod vodstvom izbornice Josipe Peršun, prof., pred., dok je najbolja momčad judo reprezentacija u sastavu Marin Franušić i Marko Drašković i njihov izbornik doc. dr. sc. Ivan Segedi. Najbolja sportašica je Dora Lukić, studentica Ekonomskog fakulteta, a najbolji sportaš Luka Vinković s KIF-a.

Dodijeljene su i posebne nagrade za izniman doprinos razvoju sveučilišnog sporta u protekloj akademskoj godini, a njih su zaslužili: Fakultet elektrotehnike i računarstva, Kineziološki fakultet, Ekonomski fakultet, Veslačka reprezentacija Sveučilišta u Zagrebu, Zagrebačka banka, Gradski ured za sport i mlade Grada Zagreba te Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu.

Osim što su dodijeljene nagrade, javnosti je premijerno predstavljena maskota Zagrebačkog sveučilišnog sportskog saveza. Riječ je o simpatičnoj vjeverici u plavome dresu s akademskom kapom. Jedino što joj nedostaje je ime, a dati joj ga možete vi! Na e-mail adresu sport@unizg.hr pošaljite svoj prijedlog vjeveričina imena i sudjelujte u stvaranju zaštitnog lica studentskog sporta na najvećem hrvatskom sveučilištu.

Komentari na članak

Vezani članci

dm ženska utrka

Peta dm utrka

Trkaćim korakom do darovne kartice od 3000 kuna i vikenda u Tuhelju

Deset najbržih sudionica natjecateljske utrke osvojit će vrlo vrijedne nagrade. Nakon dodjele, sve sudionike i posjetitelje Bundeka zabavljat će grupa Colonia čiji je koncert na rasporedu u 21 sat.

Sveučilišni rukomet

Najuvjerljiviju pobjedu ostvarili rukometaši PMF-a

Rukometaši C i D grupe odigrali 3. kolo

U nedjelju su odigrani preostali susreti 3. kola C i D skupine Sveučilišnog rukometnog prvenstva za muškarce. Također su odigrane i utakmice 5. kola ženskog dijela natjecanja.

Muhammad Ali

Na današnji dan

Povratak boksača koji „leti kao leptir, bode kao osa”

Muhammad Ali, po mišljenju mnogih znalaca boksa, najveći je boksač svih vremena u teškoj kategoriji te jedan od sportaša koji su obilježili 20. stoljeće. Pobjeda nad Georgeom Foremanom vratila ga je u sam vrh.

Kundyak Mezhie + Elephant u Klubu

Klub.

Četvrtak u Klub.u: Kundyak Mezhie, Elephant and the Moon + Joyride DJ-evi

Ukoliko želite osvojiti kartu, pratite naš Facebook. Kada objavimo ovaj post, u komentarima ostavite svoje ime i prezime, a najsretnija osoba će osvojiti dvije karte.

Završna ceremonija natjecanja Regional Case Study (RCS)

Završna ceremonija natjecanja Regional Case Study

Uspješno završeno treće izdanje natjecanja Regional Case Study (RCS)

Nakon nepunih mjesec dana rješavanja poslovnih slučajeva u kojem su sudjelovali studenti iz cijele Hrvatske, predstavnici poduzeća proglasili su najbolje te im uručili nagrade.