LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kup RH

MNK ALUMNUS – MNK KIJEVO JAKO SPORT 6:3 (2:2)

Alumnus je odigrao dobru utakmicu, iako bi određene segmente igre definitivno morao popraviti.

Alumnus je odigrao dobru utakmicu, iako bi određene segmente igre definitivno morao popraviti.

Alumnus je teže od očekivanog pobijedio Kijevo Jako Sport u osmini finala hrvatskog kupa. Iako rezultat upućuje na uvjerljivu i sigurnu pobjedu Alumnusa, na terenu nije bilo tako. Alumnus je ponovno, baš kao i u prvenstvenoj utakmici protiv Vrgorca, krenuo uvjerljivo i napadački. To se ubrzo isplatilo te su „studenti“  već u 9. minuti imali vodstvo od 2:0. Precizni su bili Horvat i povratnik u momčad Penava. Međutim, onda slijedi opuštanje i period bezidejne igre. Gosti to koriste, pritišću domaćine te do poluvremena izjednačuju pogodcima Matića i Šamije.

Nakon odmora krenulo se žestoko s obje strane. Prednost Alumnusu u 29. minuti ponovno donosi Penava, ali već nakon 4 minute rezultat u egal vraća Palavra. Nakon tog izjednačenja, na terenu postoji samo jedna momčad. Alumnus je pritisnuo te je bilo samo pitanje vremena kada će povesti. To se dogodilo u 40. minuti kada Hrvoje Penava svojim trećim golom na utakmici donosi novu prednost domaćinima. Nakon ovog vodstva, Kijevo iz Knina više nije imalo snage za povratak. Grbeša s dva gola pred sam kraj utakmice završava priču u Martinovci te postavlja konačan rezultat 6:3.

Alumnus je odigrao dobru utakmicu, iako bi određene segmente igre definitivno morao popraviti. Hrvoje Penava još je jednom pokazao je koliko je važan za ovu momčad i njegov povratak odlična je vijest za sve navijače Alumnusa. Međutim, još ništa nije gotovo. „Studente“  čeka težak uzvrat u Kninu, a gostujuće utakmice ove sezone nisu jača strana Alumnusa.

STRIJELCI: 1:0 Matej Horvat (3′); 2:0 Hrvoje Penava (9′); 2:1 Josip Matić (-’); 2:2 Marinko Šamija (18′); 3:2 Hrvoje Penava (29′), 3:3 Anto Palavra (33′), 4:3 Hrvoje Penava (40′), 5:3 Kristijan Grbeša (-’), 5:3 Kristijan Grbeša (-’).

OPOMENE: (Ž) Matija Capar (29′), (Ž) Hrvoje Penava (33′)

IGRAČ UTAKMICE: Hrvoje Penava

FOTO: ALUMNUS