LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna biciklijada

Mlado i staro zapedaliralo za Centar Juraj Bonači

Stotinu se Splićanki i Splićana svih dobi odazvalo i doprinijelo akciji Kluba mladih Split za uređenje senzorne sobe Centra Juraj Bonači.

Stotinu se Splićanki i Splićana svih dobi odazvalo i doprinijelo akciji Kluba mladih Split za uređenje senzorne sobe Centra Juraj Bonači.

Ove je subote, 11. kolovoza, u Park-šumi Marjan održana druga humanitarna biciklijada Zapedaliraj za Centar Juraj Bonači! pod organizacijskom palicom Kluba mladih Split. Organizirana je povodom Međunarodnog dana mladih.

Stotinu se Splićanki i Splićana svih dobi odazvalo i doprinijelo akciji za uređenje senzorne sobe Centra. Atmosfera na Marjanu bila je odlična usprkos visokim temperaturama, protiv kojih su se organizatori borili osiguravši piće, hranu i dobru glazbenu podlogu.

Foto: Klub mladih Split

Sama biciklijada započela je nakon veselog dočeka korisnika i korisnica Centra, koji su na start došli vozeći se u marjanskom vlakiću. Dio njih sudjelovao je u biciklijadi, dok je ostale čekalo uzbudljivo druženje. Oduševljenje djece i mladih iz Centra moglo se napipati pri kraju programa, odnosno tijekom dodjele pehara i zahvalnica, a koju su održale volonterke Kluba mladih.

Humanitarna akcija nastavlja se aukcijom fotografija članova/ica Fotokluba Split, koja će se održati u ponedjeljak od 18:00 u Klubu mladih (Ruđera Boškovića 20/2), a otvoren je i poseban humanitarni račun na koji sredstva možete uplatiti do 1. rujna 2018. – IBAN: HR1924020061500064431, opis plaćanja: donacija za uređenje senzorne sobe u COO Juraj Bonači.

FOTO: KLUB MLADIH SPLIT