LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vratio se pobjedom

Mickey Rourke ponovno u boksačkom ringu

U revijalnom meču, američki profesionalni boksač Seymour nije imao šanse protiv više nego dvostruko starijeg Rourkea.

U revijalnom meču, američki profesionalni boksač Seymour nije imao šanse protiv više nego dvostruko starijeg Rourkea.

Poznat holivudski glumac Mickey Rourke vratio se u boksački ring nakon dvadesetogodišnje pauze. U egzibicijskom meču održanom u Moskvi, Rourke je tehničkim nokautom pobijedio Elliota Seymoura u drugoj od pet predviđenih rundi borbe. U revijalnom meču, američki profesionalni boksač Seymour nije imao šanse protiv više nego dvostruko starijeg Rourkea.

Elliot se nije previše trudio napadati Rourkea kojeg su boksačke ozljede u devedesetima, između ostalog, koštale i estetskih zahvata na licu. Konstantno držeći veliku distancu, izbjegavajući jače izmjene udaraca te lagano padajući na Rourkeove izmjene udaraca, Elliot je praktički poklonio pobjedu popularnijem kolegi.  

Noseći samo kaubojski šešir i crvene kratke hlače, bivši holivudski seks-simbol u svojoj 62. godini odlučio je Moskovljanima pokazati svoje boksačko umijeće te i dalje mišićavo i preplanulo tijelo.

Iako nije bio previše zadovoljan prikazanom borbom, Rourke je za rusku televiziju izjavio kako ga je, kako prenosi Guardian, povratak boksu spasio od samoga sebe: – Za čovjeka kao što sam ja, bolje je živjeti u strahu nego u sramoti.

Ako sve prođe prema očekivanjima, Rourke će odraditi još četiri borbe na turneji po Rusiji. Kako javlja AFP, organizatori su osigurali veliku količinu novca za boksače na ovoj priredbi. Ne ulazeći u točne cifre, komentirali su kako su sigurno svi sretni.

FOTO: FLICKR