LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
U ledenoj svladan Avtomobilist

Medveščak ne zna za poraz već 4 utakmice

Rusi su prošli 4000 kilometara dug put do Zagreba, ostali bez bodova te s tri paka u mreži napuštaju hrvatsku metropolu.

Rusi su prošli 4000 kilometara dug put do Zagreba, ostali bez bodova te s tri paka u mreži napuštaju hrvatsku metropolu.

Medveščak je u prepunoj Ledenoj dvorani nastavio niz nepobjedivosti. Novi protivnik bio je Avtomobilist iz Jekaterinburga, a rezultat opet slavlje domaćina. Medvjedi su krenuli napadački od samog početka i nakon 5 minuta igre pritisak im se isplatio. Na dodavanje kapetana Cheechooa pak u mrežu posprema Matt Murley.

U drugoj trećini gostujući igrač Artjom Černov zarađuje dvije minute kazne zbog rušenja što igrači Medveščaka koriste. Isti igrači kombiniraju kod drugog gola, samo su sada zamijenili uloge, pa je ovaj put strijelac bio Cheechoo uz asistenciju Murleya.

Gosti su pokušali postići pogodak, ali kako im nije uspijevalo gubili su koncentraciju u igri, pa je jednu takvu grešku 2 minute do kraja iskoristio Matt Murley i svojim drugim pogotkom zakljućio priču u Zagrebu.

Medveščak je pobjedom od 3:0 stigao na 7. mjesto zapadne konferencije sa 17 bodova, dok je Avtomobilist na 11. mjestu s isto toliko skupljenih bodova. Iduću utakmicu Medvjedi igraju u Zagrebu već u srijedu kad im u goste stiže pobjednik lige iz 2004., Avangard iz Omska.

FOTO: ANĐELKO KECMAN/STUDENTSKI.HR