LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
HAZ - malonogometni turnir

Malonogometni turnir studenata Fakulteta prometnih znanosti

Od ove godine na turnir se mogu prijaviti svi studenti zagrebačkog Sveučilišta.

Od ove godine na turnir se mogu prijaviti svi studenti zagrebačkog Sveučilišta.

U proteklih šesnaest godina na malonogometnom turniru HAZ – Promet sudjelovalo je više od 300 ekipa i više od 2500 sudionika.

Ove godine organizatori očekuju još veći broj prijavljenih ekipa.

Veliki poticaj za organizaciju turnira su i odlični rezultati malonogometne ekipe Fakulteta prometnih znanosti koja je u proteklih nekoliko godina na Sveučilišnim prvenstvima konstantno u vrhu.

HAZ – malonogometni turnir prvotno je obuhvaćao održavanje malonogometnog turnira studenata Fakulteta prometnih znanosti. U prve tri godine turnir je održan u sklopu Fakulteta. Zbog velikog interesa prije deset godina odlučili smo se na proširenje postojećeg na sve fakultete zagrebačkog Sveučilišta što je rezultiralo jednim od najboljih studentskih turnira u Hrvatskoj.

Ovogodišnji malonogometni HAZ turnir u organizaciji Studentskog zbora Fakulteta prometnih znanosti i studentske udruge TRANS održat će se u subotu 17. svibnja 2014. godine na terenima sportskog centra „Dvojka“ na Zagrebačkom velesajmu (Paviljon 2) s početkom u 08:30.

Kotizacija po ekipi iznosi 200 kuna, a možete prijaviti maksimalno devet igrača. Igra se po pravilu 4+1 igrač, a utakmica traje 2x10 minuta. Sudionicima turnira utakmice vrijede kao jedan dolazak na tjelesni. I ove godine pobjednike očekuju bogate nagrade!

Prijaviti se možete u prostorijama Udruge TRANS ili na e-mail trans@fpz.hr te mobitel 0989963226. Za sve dodatne informacije, uputite se na Facebook event.

FOTO: TRANS