LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izvrstan sportski uspjeh studenata

Košarkaška ekipa Sveučilišta u Zadru igra u Drugoj muškoj ligi

Studenti Sveučilišta u Zadru nastupaju u Drugoj muškoj ligi (Jug) i time su podigli svoj uspjeh na novu razinu, a Sveučilištu priskrbili veliku čast.

Studenti Sveučilišta u Zadru nastupaju u Drugoj muškoj ligi (Jug) i time su podigli svoj uspjeh na novu razinu, a Sveučilištu priskrbili veliku čast.

Zadar je grad koji ima epitet grada košarke, ali manje se zna da su zadarski studenti vrlo uspješni sportaši. I dok je ženska košarkaška ekipa nedavno osvojila broncu u Moskvi, ono što je razveselilo sve je činjenica da će muška košarkaška ekipa prvi puta nastupiti u Drugoj muškoj ligi (Jug) protiv Cetine iz Trilja. To će ujedno biti i prvi nastup neke sportske ekipe Sveučilišta u Zadru u nekoj od nacionalnih liga.

– Treniramo svaki dan po dva sata u dvorani Krešimir Ćosić na Višnjiku i jedva čekamo utakmicu prvog kola kojom će započeti prvenstvo. Htio bih naglasiti da mi je izuzetna čast što sam kapetan ove ekipe i što ću braniti boje našeg Sveučilišta. Ovim putem pozvao bih sve svoje kolege studente da nas dođu bodriti na našim domaćim utakmicama koje budemo igrali u Zadru. – kaže kapetan ekipe Marko Atelj, inače student 2. godine diplomskog studija Menadžmenta.

Domaće utakmice košarkaška ekipa Sveučilišta u Zadru igrat će naravno, u dvorani Krešimir Ćosić na Višnjiku, a premijerni nastup pred svojom publikom u Zadru imat će u drugom kolu protiv ekipe Sonik Puntamika.

FOTO: SVEUČILIŠTE U ZADRU