Završnica u Rovinju

Košarkašice četiriju hrvatskih sveučilišta spremaju se za finale „UniSporta"

Lopta na obruču

Na poluzavršnici u ženskoj košarci mjesto za završnicu u Rovinju izborile su ekipe četiriju sveučilišta. „UniSport Finals" održava se od 27. do 30. svibnja ove godine.

Četiri hrvatskih sveučilišta ima razlog za ponos – njihove košarkašice izborile su završnicu UniSport Finals. Riječ je o studenticama košarkaških ekipa Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Osijeku i Sveučilišta u Zadru.

Za mjesto u finalu studentice su se borile na poluzavršnici koja se održala 24. travnja 2018. u Domu košarke Cedevita u Zagrebu. Studentice različitih sveučilišta iz cijele Hrvatske natjecale su se za ulazak u završnicu koja će se odigrati u Rovinju od 27. do 30. svibnja ove godine  

UniSport potiče sve oblike sportskog natjecanja i rekreacije studenata svih sveučilišta u Hrvatskoj. Košarka je jedno od mnogobrojnih područja studentskog sportskog natjecanja koje organizira. Hrvatski sportski akademski savez organizator je dakle završnice u Rovinju gdje će nakon dugotrajnih i napornih treninga konačno biti proglašene pobjednice u studentskoj košarci.

Komentari na članak

Vezani članci

Veliki studentski party VOL. 4

Finale Zagrebačke studentske futsal lige i veliki tulum

Ne propustite veliki studentski tulum na Velesajmu, VOL. 4

Ove subote, 11. travnja, na Zagrebačkom velesajmu u Nogometnom centru Šalata čeka vas pravi studentski spektakl. Riječ je o završnici Zagrebačke studentske futsal lige Ožujsko i o velikom studentskom tulumu. Dobre zabave zasigurno neće nedostajati, a evo i zašto.

Lopta na obruču

Na današnji dan

Sjećanje na Dražena Petrovića, uspješnog hrvatskog sportaša

7. lipnja 1993. u prometnoj nesreći izgubio je život Dražen Petrović, košarkaš iz Šibenika koji je bio tek zagrebao površinu svoje slavne karijere.

Sveučilišna košarka

Sveučilišno prvenstvo Hrvatske

UNISPORT - Odigrane poluzavršnice u muškoj košarci i rukometu

Sveučilišno prvenstvo Hrvatske u muškoj košarci i rukometu došlo je do poluzavršnice. Natjecanje u košarci se održavalo na Zagrebačkom velesajmu, dok su rukometaši igrali final four na Matinovki.

STEM Games 2018

Studentsko natjecanje

„STEM Games” okuplja više od 1000 studenata na jednom mjestu

– Više od 1000 studenata na jednom mjestu. Svi prisutni kako bi se natjecali, stvarali i dobro proveli. Definitivno mjesto na kojem bih se volio naći kao student. – rekao je Luka Fućek.

Aplikacije

Studentsko natjecanje

Najbolje aplikacije studenata na završnici „App Start Contesta”

Osam najboljih studentskih timova odmjerit će snage petominutnom prezentacijom svojih aplikacija u završnici eSTUDENT-ovog natjecanja, nakon čega će žiri odabrati pobjednike.