Završnica u Rovinju

Košarkašice četiriju hrvatskih sveučilišta spremaju se za finale „UniSporta"

Lopta na obruču

Na poluzavršnici u ženskoj košarci mjesto za završnicu u Rovinju izborile su ekipe četiriju sveučilišta. „UniSport Finals" održava se od 27. do 30. svibnja ove godine.

Četiri hrvatskih sveučilišta ima razlog za ponos – njihove košarkašice izborile su završnicu UniSport Finals. Riječ je o studenticama košarkaških ekipa Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Osijeku i Sveučilišta u Zadru.

Za mjesto u finalu studentice su se borile na poluzavršnici koja se održala 24. travnja 2018. u Domu košarke Cedevita u Zagrebu. Studentice različitih sveučilišta iz cijele Hrvatske natjecale su se za ulazak u završnicu koja će se odigrati u Rovinju od 27. do 30. svibnja ove godine  

UniSport potiče sve oblike sportskog natjecanja i rekreacije studenata svih sveučilišta u Hrvatskoj. Košarka je jedno od mnogobrojnih područja studentskog sportskog natjecanja koje organizira. Hrvatski sportski akademski savez organizator je dakle završnice u Rovinju gdje će nakon dugotrajnih i napornih treninga konačno biti proglašene pobjednice u studentskoj košarci.

Komentari na članak

Vezani članci

Unisport Finals, medalje

Akademski sport

„UniSport Finals 2018”: Rovinj okuplja 800 hrvatskih studenata

– Natjecateljska godina bila je uzbudljiva i do finala u ekipnim sportovima nije bilo nimalo lako doći, tako da nas očekuju dva dana vrhunskih utakmica i kvalitetnog sporta. – poručio je sportski direktor UniSport-a HR.

Studenti

Studentsko marketinško natjecanje

Upoznajte prve hrvatske finaliste L'Oreal Brandstorma!

Svoje kreativne ideje o tome kako će svjetski kozmetički brend La Roche Posay privući novi segment kupaca od 15 do 25 godina, uz značajan digitalni i tehnološki iskorak, predstavit će četiri tima iz naše regije.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Studentsko natjecanje

Koji je okus tvoje ideje za hrvatsko izdanje Ecotrophelie?

Ecotrophelia Hrvatska potiče studentsku inovativnost i kreativnost, a najbolje vodi na međunarodno natjecanje u London. Prijavite se, stoga, do 28. travnja i predstavite svoje genijalne ideje.

1

Finale programa „Katalog poduzetničkih ideja”

Aplikacija za ulazak u virtualni svijet financija proglašena najboljom

U četvrtak 28. travnja na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković u Puli” održano je finale „Kataloga poduzetničkih ideja”. Pobjedu je odnio tim Ekonomske škole iz Pule.

TVZ Mobile ChallengeCup publika

Veliko studentsko natjecanje

Timovi dovršavaju mobilne aplikacije za finale TVZ Mobile Challenge Cup-a

– TVZ MC2 je događanje koje se odlično uklapa u školovanje onih koji po dolasku na tržište rada žele imati stvarne vještine, a ne tek puko i slabo uporabljivo teorijsko znanje. – istaknuo je Cvetojević.