Završnica u Rovinju

Košarkašice četiriju hrvatskih sveučilišta spremaju se za finale „UniSporta"

Lopta na obruču

Na poluzavršnici u ženskoj košarci mjesto za završnicu u Rovinju izborile su ekipe četiriju sveučilišta. „UniSport Finals" održava se od 27. do 30. svibnja ove godine.

Četiri hrvatskih sveučilišta ima razlog za ponos – njihove košarkašice izborile su završnicu UniSport Finals. Riječ je o studenticama košarkaških ekipa Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Osijeku i Sveučilišta u Zadru.

Za mjesto u finalu studentice su se borile na poluzavršnici koja se održala 24. travnja 2018. u Domu košarke Cedevita u Zagrebu. Studentice različitih sveučilišta iz cijele Hrvatske natjecale su se za ulazak u završnicu koja će se odigrati u Rovinju od 27. do 30. svibnja ove godine  

UniSport potiče sve oblike sportskog natjecanja i rekreacije studenata svih sveučilišta u Hrvatskoj. Košarka je jedno od mnogobrojnih područja studentskog sportskog natjecanja koje organizira. Hrvatski sportski akademski savez organizator je dakle završnice u Rovinju gdje će nakon dugotrajnih i napornih treninga konačno biti proglašene pobjednice u studentskoj košarci.

Komentari na članak

Vezani članci

Aplikacije

Studentsko natjecanje

Najbolje aplikacije studenata na završnici „App Start Contesta”

Osam najboljih studentskih timova odmjerit će snage petominutnom prezentacijom svojih aplikacija u završnici eSTUDENT-ovog natjecanja, nakon čega će žiri odabrati pobjednike.

Imagine Cup Split

Borba za odlazak na svjetsko finale u Seattleu

Finale Imagine Cup natjecanja u Splitu 27. ožujka

Naučite kako možete iskoristiti maštu za rješavanje najvećih svjetskih problema, kako uspješno predstaviti svoju ideju i projekt pred strogim žirijem te kako se riješiti treme i ostaviti dobar utisak. Saznajte što je novo u svijetu tehnologije i poslušajte dobre ideje...

EBEC Zagreb

Studentsko inženjersko natjecanje

EBEC Zagreb: Dani inženjera

EBEC Zagreb - Dani inženjera studentima nude 5 dana treninga, radionica i natjecanja, ali i mogućnost ostvarivanja kontakta s tvrtkama u kojima bi mogli raditi u struci.

Nogomet 3 na 3, osmina finala

Studentski dan sporta

FOTO: Nogomet i košarka 3 na 3 obilježili su sportski petak na Savi

U Studentskom domu Stjepan Radić petak je bio ispunjen sportom. U sklopu održavanja Studentskog dana sporta odigravale su se posljednje košarkaške i nogometne utakmice.

Projekt "POP"

Projekt „POP”

Promoviranje poduzetništva među studentima

Zagrebački studenti pozvani su da se prijave na natjecanje u sklopu projekta „POP”, koje promovira poduzetničku kulturu i promiče inovativno poduzetništvo. Mentorski će tim odabrati najbolje sudionike, koji će osvojiti vrijedne nagrade.