Jesenski upisni rok

Jedan od najpoželjnijih fakulteta u Hrvatskoj upisuje buduće stručnjake kineziologije

KIF Zagreb

Priliku da se pridruže brojnom društvu uspješnih stručnjaka kineziologa budući studenti imat će na jesenskom upisnom roku. Prijave za preddiplomski stručni studij vrše se od 1. do 6. rujna, a za specijalistički diplomski studij od 11. do 15. rujna.

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, čije je obrazovanje jedno od najpoželjnijih među mladima u Hrvatskoj, objavljuje upise na preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski stručni studij Izobrazbe trenera. Budući studenti na jesenskom upisnom roku tako imaju priliku napraviti prvi korak prema tituli stručnjaka u području sporta, sportske rekreacije, kondicijske pripreme sportaša i fitnesa.

Studenti koji završe preddiplomski stručni studiji na temelju usvojena znanja steći će kompetencije i vještine za uspješno provođenje stručnih poslova poput kreiranja planova i programa trenažnih procesa u sportu, sportskoj rekreaciji, kondicijskoj pripremi sportaša i fitnesu, kao i upravljanja kadrovskim, financijskim i prostornim resursima važnim za uspješno stručno djelovanje u pojedinim područjima primjene. Studenti specijalističkog diplomskog stručnog studija steći će kompetencije za izvođenje najsloženijih stručnih i upravljačkih poslova u sportu u vladinim tijelima za sport, kao i u nacionalnim, županijskim, gradskim i općinskim zajednicama i savezima za sport.

Foto: Select PR

Jedna od najtraženijih grana obrazovanja na Kineziološkom fakultetu stručni je studij Izobrazba trenera na kojem se studenti obrazuju za obavljanje stručnih poslova u sportu. Ovaj je studijski centar ove godine proširio broj zanimljivih studijskih usmjerenja pa tako budući studenti mogu izabrati: akrobatski rock and roll, atletiku, badminton, bejzbol, biciklizam, biljar, boks, dizanje utega, hokej na travi, hrvanje, jedrenje, judo, kajakaštvo, karate, kick boxing, klizanje, konjički sport, košarku, kuglanje, mačevanje, nogomet, odbojku, pikado, ples, plivanje, rukomet, skijanje, sportsku gimnastiku, stolni tenis, streličarstvo, streljaštvo, taekwondo, tenis, triatlon, vaterpolo i veslanje.

Priliku da se pridruže brojnom društvu uspješnih stručnjaka kineziologa budući studenti imat će na jesenskom upisnom roku. Prijave za studij vrše se elektroničkim putem te predajom potrebne dokumentacije osobno ili preporučenom pošiljkom na Kineziološki fakultet u vremenu od 1. do 6. rujna za preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera te u vremenu od 11. do 15. rujna za specijalistički diplomski stručni studij Izobrazba trenera. Razredbeni postupak za preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera održava se 9. rujna.

Detaljnije informacije o prijavama i upisima te aktivnostima Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu nalaze se na njegovoj službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Sudjelujte u seminaru „Poduzetnik početnik“

Poslovna edukacija

„Poduzetnik početnik” uvodi vas u svijet poslovanja

Ako planirate pokrenuti vlastito poslovanje i naučiti nešto o poduzetničkoj klimi u kojoj se nalazite, predlažemo vam sudjelovanje na seminaru koji će zasigurno odgovoriti na sva vaša pitanja.

Udruga zagorskih studenata

Udruga zagorskih studenata

Krenite i vi „Putevima Hrvatskog zagorja 2015“

Svi zainteresirani studenti mogu sudjelovati u projektu, no broj mjesta je ograničen, stoga požurite jer prijave traju do sutra, odnosno do 23. travnja.

25 FPS

Sudjelujte u organizaciji filmskog festivala u SC-u

25 FPS traži volontere!

Postanite dio jednog od najcjenjenijih festivala eksperimentalnog filma u Europi, jedinstvene intimne i dinamične atmosfere, koji se održava na kultnoj lokaciji zagrebačkog Studentskog centra od 24. do 27. rujna.

Univerzijada

UNIverzI-JA-DA 2016.

Nagradni fond od 90 000 kuna za najbolje studentske projekte

Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora produžila je rok za prijavu na natječaj "Imam ideju za UNIverzI-JA-DU!" do 31. listopada 2015. Traže se najbolja rješenja za mobilnu aplikaciju, turističku promociju i Urbani Zagreb.

Vikanje u laptop

Programersko natjecanje

Studenti maratonci u 24-satnom Gewathonu

U sklopu splitskog programa GEW-a polaznici će imati priliku sudjelovati u edukativnim predavanjima, radionicama, panel-diskusijama, „networking“ događajima i 24-satnom Hackathon natjecanju pod nazivom Gewathon.