Natjecanje u nekoliko "sportskih" disciplina

Iskušajte mogućnosti skakanja u vreći za nezaboravnu Kanuing avanturu

Natjecanje u nekoliko "sportskih" disciplina

Udruga Probion organizira natjecanje u nekoliko različitih inovativnih "sportskih" disciplina. Prijavite se, dobro se zabavite i osvojite vrijedne nagrade.

Uruga studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Probion organizira natjecanje u nekoliko sportskih disciplina uz brojne zanimljive popratne sadržaje. Svi željni rekreacije i druženja na otvorenom, uz davno i ne tako davno zaboravljene dječje igre, pozvani su pridružiti se u subotu, 2. travnja od 11 do 15 sati na sportskom srednjoškolskom igralištu, na adresi Klaićeva 23 u Zagrebu.

Natjecati se možete na poligonu skakanjem u vrećama, skupljanjem loptica, preskakanjem guma, zaobilaženjem prepreka, nošenjem jaja na žlici, u sprintu i slalomu. Zatim, svoje sposobnosti možete iskazati u šahu ili pak obaranjem ruku u muškoj ili ženskoj kategoriji.

Najbolje očekuju genijalne nagrade. Možda baš vas očekuje Kanuing avantura, poklon bon za paintball, adrenalinska avantura u parku Kupjak, tečaj plesova, članarina za treninge boksa ili nekih drugih sportova, majice.

Kotizacija iznosi simboličnih 15 kuna, a svi prihodi namijenjeni su organiziranju edukativnih projekata Udruge. Cilj je promovirati rekreaciju i aktivan način života. Osim što ćete imati priliku družiti se, upoznati nove ljude i dobro se zabaviti, podržat ćete rad Udruge.

Broj sudionika je ograničen pa se prijavite putem online upitnika na poveznici. Ukoliko se ne popune sva mjesta, prijave će biti moguće na dan održavanja natjecanja do 11:30 satu na zapisničkom stolu.

Komentari na članak

Vezani članci

Kineski jezik

Sveučilište u Rijeci

Studenti u Opatiji imaju priliku besplatno naučiti kineski jezik

Kao i prošle godine, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija Sveučilišta u Rijeci odgovoran je za ovaj projekt. 

Zalazak sunca

Europska volonterska služba

Traži se volonter koji će dva mjeseca provesti na plaži u Turskoj

Od siječnja do ožujka iduće godine jedan će hrvatski volonter promovirati važnost očuvanja okoliša morskih kornjača u Turskoj. Zainteresirani kandidati svoje prijave mogu poslati do 20. prosinca.

Lopta na obruču

Studentsko natjecanje

Vrhunski sportski događaj "Student play" promiče važnost akademskog sporta

Natjecanje "Student Play" želi ukazati na važnost razvoja sporta kod mladih i istovremeno pokazati visoku kvalitetu sportske igre studenata velečilišta i visokih škola iz cijele Hrvatske. Prijave za sudjelovanje završavaju 21. travnja.

Bernays i 24 sata - PRaznici

Besplatna škola komunikacijskog menadžmenta PRaznici na Bernaysu

Bernays i 24sata dodjeljuju tri jednogodišnje školarine

Besplatna trodnevna škola komunikacijskog menadžmenta održat će se od 30. ožujka do 1. travnja, a troje najboljih sudionika dobit će jednogodišnju školarinu za prediplomski studij na Bernaysu.

25 FPS

Sudjelujte u organizaciji filmskog festivala u SC-u

25 FPS traži volontere!

Postanite dio jednog od najcjenjenijih festivala eksperimentalnog filma u Europi, jedinstvene intimne i dinamične atmosfere, koji se održava na kultnoj lokaciji zagrebačkog Studentskog centra od 24. do 27. rujna.