Body & Mind Sport Performance Centar

Igor i Mirela nakon usavršavanja u NBA ligi otvorili najsuvremeniji dijagnostičko-trenažni centar u Hrvatskoj

Igor Blažinić i Mirela Anić Body and Mind

Na svečanom otvorenju okupile su se brojne poznate osobe poput Lejle i Tarika Filipovića, kao i glasovita imena hrvatskoga sporta među kojima su bili Zlatko Horvat, Božidar Jović, braća Valčić, Andrija Žižić te Neven Spahija.

Zagreb je od sinoć bogatiji za najsuvremeniji dijagnostičko-trenažni centar namijenjen kompletnoj kondicijskoj pripremi sportaša i kondicijskim treninzima rekreativaca – Body & Mind Sport Performance Centar. Nakon velikog uspjeha koji su vlasnici Mirela Anić i Igor Blažinčić postigli otvaranjem svojeg prvog Body & Mind Studija koji je proglašen jednim od 8 najljepših pilates-studija na svijetu, a koji je uredio uspješni i nagrađivani dizajner interijera Matteo Cetinski, realiziran je i ovaj novi koncept sportskog centra, prvi u ovom dijelu Europe.

Uz osnivače Mirelu Anić i Igora Blažinčića na svečanom otvorenju okupile su se brojne poznate osobe poput Lejle i Tarika Filipovića, kao i glasovita imena hrvatskoga sporta među kojima su bili Zlatko Horvat, Božidar Jović, braća Valčić, Andrija Žižić te Neven Spahija. Podršku novom centru pružio je i Marcus Jackson, član obitelji Michaela Jacksona te svjetski priznati motivacijski govornik i glazbenik.

– Kada sam prvi put stupio u prostor Body & Mind Sport Performance Centra, pomislio sam da sam u L. A.-u jer ovaj Centar svojim dizajnom, kvalitetom usluge i timom kreatora stoji uz bok sportsko-rekreacijskim centrima u svjetskim metropolama. Ovakvi projekti su, iako rijetki, iznimno važni za razvoj sporta i obrazovanja u svijetu. Nije čudno što Hrvatska ima ovako kvalitetne sportaše, kada ima obrazovane i nadarene osobe koje s njima surađuju i treniraju. – rekao je Marcus Jackson.

Body & Mind Sport Performance Centar personaliziranim pristupom sportašima i rekreativcima osigurava vidljivi napredak, kvalitetne rezultate, kao i poboljšanje zdravlja, naglašavajući viziju inteligentnog pokreta spajanjem kondicioniranja tijela i uma. Centar je podijeljen na pet zona koje uključuju Functional, Conditioning, Heavy lift, Rehabilitaciju i Dijagnostički centar, a svaka zona specijalizirana je za određeno područje i pruža u potpunosti funkcionalan pristup pojedincu. Body & Mind pionir je inteligentnog treninga na ovim prostorima, a ono što ih čini jedinstvenima jest filozofija rada koja počiva na odgovornosti, neprestanom učenju i usavršavanju.

Mirela Anić i Igor Blažinčić osnivači su i vlasnici ekskluzivnog Body & Mind Sport Performance Centra te kreatori revolucionarnog sustava kondicijske pripreme, rekreacije i dijagnostike nazvanog Progressive, iza kojih stoji više od 140 000 sati edukacije. Tijekom godina radili su s brojnim hrvatskim sportašima, a svoja znanja usavršavali su diljem svijeta, među ostalim i u NBA-u.

– Dobar je osjećaj napokon predstaviti ovakav projekt. Od početka rada usmjereni smo na kvalitetu, osviještenost, preciznost i uravnoteženost tijela i uma te smatramo da je Body & Mind Sport Performance Centar nužan za napredak sporta u Hrvatskoj. Body & Mind počiva na izvrsnosti, a ona se stvara spajanjem edukacija, vrijednosti i kontinuiranog napretka. Svrha novog centra je kroz znanstveni pristup, vježbanje i kretanje poboljšati kvalitetu života i zdravlja klijenata. Vjerujemo da će novi centar ostvariti svoj potencijal i pomaknuti dosadašnje granice sporta. – izjavila je Mirela Anić, vlasnica Body & Mind Sport Performance Centra.

Body & Mind danas posluje na ključnim regionalnim lokacijama kao što su Zagreb, Split, Podgorica i Beograd, a cijela franšiza koncipirana je tako da svaki studio nudi ekskluzivnu uslugu u obliku cjelovita pristupa klijentima koji pokriva rekreaciju, rehabilitaciju, kondicijsku pripremu i dijagnostiku.

Komentari na članak

Vezani članci

Ragbi na EFZG-u

Sportske aktivnosti

Studenti EFZG-a umjesto tjelesnog mogu trenirati ragbi

Većina je zagrebačkih fakulteta, među kojima je i Ekonomski, postigla dogovor sa Zagrebačkim ragbi savezom koji podrazumijeva zamjenu nastave tjelesnog s treninzima „bezkontaktnog” ragbija.

trčanje

Za početnike i rekreativce

Plan trčanja: „Hej, digni se s kauča, idemo trčati!"

Koliko je trčanje zabavno i stjecanje kondicije brzo, potvrdit će vam ovaj plan trčanja.

SU

Predstavljanje projekta „Summer Universities 2015”

Dođite na predavanje i saznajte kako nezaboravno provesti ljeto

Projekt uključuje razne aktivnosti, od onih akademskih i intenzivnog učenja stranih jezika do sporta i upoznavanja novih kultura te mjesta.

Trčanje

Adidas Runners sekcija

Mladima besplatni treninzi trčanja, tehnike i snage; start prvog na Savi

Ako si osoba u dobi između 18 i 26 godina, otvorena ti je prilika da se besplatno pridružiš sekciji mladih Adidas Runnersa. Prvi je trening zakazan 8. studenog.

Igrači na terenu

Odigrane su ostale utakmice 1/16 finala Kupa

Hrvatski nogometni kup bez većih iznenađenja

U ostalim utakmicama 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa nije bilo većih iznenađenja, a poznati su i parovi osmine finala.