LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga eSTUDENT

Humanitarni nogometni turnir Kopačka solidarnosti

Udruga eSTUDENT ovaj vikend organizira humanitarni malonogometni turnir u Kušlanovoj ulici. Prikupljat će se sredstva za nabavu tifološke opreme Centru za odgoj i obrazovanje Vinko Bek.

Udruga eSTUDENT ovaj vikend organizira humanitarni malonogometni turnir u Kušlanovoj ulici. Prikupljat će se sredstva za nabavu tifološke opreme Centru za odgoj i obrazovanje Vinko Bek.

U okviru studentske udruge eSTUDENT, već petu godinu zaredom organizira se malonogometni turnir Kopačka solidarnosti. Riječ je o projektu koji organiziraju mladi i proaktivni članovi studentske udruge eSTUDENT, jedne od najaktivnijih udruga Sveučilišta u Zagrebu, a kojim se potiče na društvenu odgovornost pojedinaca unutar poduzeća, institucija i udruga.

Svake se godine prikupljenim sredstvima ove akcije pomaže u unaprjeđenju nastave onima kojima je to najpotrebnije. Ove godine eSTUDENT prikuplja novčana sredstava za kupnju tifološke opreme. Sredstva će se u cijelosti donirati Centru za odgoj i obrazovanje Vinko Bek, Kušlanova 59a, gdje će se ujedno i odvijati turnir 18. i 19. travnja 2015. godine s početkom u 9 sati.

Za gledatelje su osigurane grickalice i zabavni program, kao što su izbor za najglasnijeg navijača, kutak za slikanje te navijačka plesna točka u pauzama. Ulaz je za gledateljstvo besplatan.

Svi su pozvani prisustvovati u odmjeravanju snaga već prijavljenih sudionika turnira, a to su poduzeća: Adacta, INA, Infinum, Zagrebačka banka, Ernst & Young, NOVA TV, Zagrebačka pivovara, Nestle, L'Oreal Adria, PwC, te studentske udruge: Studentski zbor Ekonomskog fakulteta, Financijski klub i eSTUDENT. U ovom hvalevrijednom turniru sudjeluju i momčadi ženskog sastava, stoga se ovaj događaj nikako ne smije propustiti.

Za dodatne informacije pratite događaj na Facebooku, a za dodatna pitanja možete se obratiti na: ana.von.sacher-mayer@estudent.hr i maria.pokrajac@estudent.hr.

 izdvojeno

FOTO: ESTUDENT