LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Opremanje senzorne sobe

Humanitarna biciklijada: „Zapedaliraj za Centar Juraj Bonači!”

Senzorna soba posebno je opremljena soba koja se koristi u terapiji djece s raznim teškoćama, a za njenu je kupnju potrebno 130 000 kuna koje će se prikupljati humanitarnom biciklijadom.

Senzorna soba posebno je opremljena soba koja se koristi u terapiji djece s raznim teškoćama, a za njenu je kupnju potrebno 130 000 kuna koje će se prikupljati humanitarnom biciklijadom.

Klub mladih Split i Centar za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači, uz podršku Splitsko-dalmatinske županije, pozivaju vas da se povodom Međunarodnog dana mladih pridružite drugoj humanitarnoj biciklijadi za pomoć korisnicima COO-a. Održat će se 11. kolovoza ove godine

Prošlogodišnja bicklijada okupila je gotovo stotinu humanitaraca, a ove se godine očekuje još veći odaziv.

– Ovim vas putem pozivamo da se priključite našoj akciji i pomognete opremanje senzorne sobe vrijedne 130 000 kn. – poručuju organizatori.

Gdje je START?

Ruta će započeti u 18:30 na sjevernim Marjanskim vratima i nastavit će se Šetalištem Marina Tartaglie do Instituta (rampe), zatim će se nastaviti Marangunićevim šetalištem i Marjanskim putem do vrha Marjana. Završava spustom Marijanskim putem do rampe (prema Varošu). 

Što je senzorna soba?

Senzorna soba posebno je opremljena soba koja se koristi u terapiji djece s raznim teškoćama (poput poremećaja iz spektra autizma, poremećaja senzorne integracije, agresivnosti, poboljšava koncentraciju, potiče na učenje, unaprijeđuje komunikacijske vještine, poboljšava samokontrolu…) Od svih vrsta, najpoznatija je Snoezelen.

Kako vi možete pridonijeti našem projektu?

Sudjelovanje je na biciklijadi besplatno, a budući da je humanitarnog karaktera, pozivaju se svi sudionici da doniraju novčana sredstva prema vlastitim financijskim mogućnostima uplatom donacija na posebni humanitarni račun ili u škrabice na dan biciklijade (IBAN: HR1924020061500064431).

Gdje se prijaviti?

Prijave se zaprimaju na poveznici ili na štandu koji će se postaviti na startu, prije samog početka utrke.

Sve dodatne infromacije nalaze se na službenom Facebook eventu.

FOTO: KLUB MLADIH SPLIT