Sportska zabava

FPZG-ova futsal ekipa organizira druženje za navijače

Studenti

Ovu subotu futsal ekipa Fakulteta političkih znanosti organizira druženje za svoje vjerne navijače. Osim sportskog dijela programa, pripremljen je i zabavni dio u kojem se mogu okušati svi prisutni.

FPZG-ova futsal ekipa organizira subotnje druženje za sve svoje vjerne navijače kako bi im se zahvalila na vjernom i glasnom bodrenju tijekom utakmica. Ono će se održati u dvorani Megaton 27. travnja s početkom u 15:30.

Ovim se događanjem želi istaknuti kako su i navijači dio tima te da međusobno druženje ne bi trebalo ograničiti samo na utakmice. Uz to, na ovaj se način futsal ekipa želi približiti ostalim studentima Fakulteta političkih znanosti te ih upoznati sa svojim radom i rezultatima. Također, ekipa se nada da će ovakva vrsta okupljanja postati tradicija te da će se nastavljati i narednih godina.

Na početku druženja zakazane su tri utakmice. Prvi okršaj odigrat će se s  početkom u 16 sati i to između novinara i politologa. Nakon toga, slijedi utakmica između rukometaša FPZG-a i FPZG-ove futsal ekipe. U ovom će dvoboju prisutni moći prosuditi kako se rukometaši snalaze u nogometnim vodama, a kako futsal ekipa s loptom u ruci. Na kraju je vrijeme da svoje nogometne sposobnosti pokažu i djevojke. Ovaj će dvoboj također biti podijeljen na novinarke i politologinje. Sve djevojke koje se prijave i odluče odigrati utakmicu, bit će nagrađene posebnim poklonima.

Osim sportskog dijela druženja, pripremljen je i zabavni sadržaj. Svi prisutni koji nisu toliko vješti s loptom u nogama mogu se okušati u turniru u beli, pub kvizu o futsal ekipi ili beer pongu. Budući da je riječ o studentskom druženju, pripremljene su promotivne cijene pića, ali i dva ugodna iznenađenja.

Komentari na članak

Vezani članci

Zagrebačka studentska futsal liga tekma

Turnir se održava na terenima NC Šalata

Remi na otvaranju Zagrebačke studentske futsal lige

Na otvaranju Klub Šibenčana remizirao je s ekipom ZG Media. U nedjelju je kompletirano još 5 utakmica, a kolo će se upotpuniti sljedeći vikend.

UniSport HR

Velesajam domaćin

U siječnju će se održati dodatne kvalifikacije za Unisport Futsal Ligu 2015./16.

Nastup u Ligi će ostvariti dvije najbolje plasirane ekipe, dok će najlošije plasirana momčad sreću morati potražiti iduće akademske godine. 

UniSport HR

Studentski futsal

Nova sezona UniSport Futsal Lige u studenom

Malonogometni turnir futsalskih reprezentacija hrvatskih sveučilišta i veleučilišta počinje 23. studenog. Ove akademske godine UniSport Futsal Liga igra se u Zadru, Varaždinu i Osijeku.

SCool Fest

SCool Fest 2016

Počele prijave za Studentske dane sporta

Prijavite svoju ekipu za jedan od sportova koji će se održati na ovogodišnjem SCool Festu. Broj ekipa je ograničen, stoga požurite.

O korištenju aspekata EU u nastavi na tribini Fakulteta političkih znanosti

Završen projekt „EU Educa“

O korištenju aspekata EU u nastavi na tribini Fakulteta političkih znanosti

Završnom konferencijom i tribinom na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu završen je projekt „EU Educa“ iz programa „Erasmus+“. Stotinjak srednjoškolskih nastavnika educirano je o nastavnim sadržajima iz područja Europske unije.