Sportska zabava

FPZG-ova futsal ekipa organizira druženje za navijače

Studenti

Ovu subotu futsal ekipa Fakulteta političkih znanosti organizira druženje za svoje vjerne navijače. Osim sportskog dijela programa, pripremljen je i zabavni dio u kojem se mogu okušati svi prisutni.

FPZG-ova futsal ekipa organizira subotnje druženje za sve svoje vjerne navijače kako bi im se zahvalila na vjernom i glasnom bodrenju tijekom utakmica. Ono će se održati u dvorani Megaton 27. travnja s početkom u 15:30.

Ovim se događanjem želi istaknuti kako su i navijači dio tima te da međusobno druženje ne bi trebalo ograničiti samo na utakmice. Uz to, na ovaj se način futsal ekipa želi približiti ostalim studentima Fakulteta političkih znanosti te ih upoznati sa svojim radom i rezultatima. Također, ekipa se nada da će ovakva vrsta okupljanja postati tradicija te da će se nastavljati i narednih godina.

Na početku druženja zakazane su tri utakmice. Prvi okršaj odigrat će se s  početkom u 16 sati i to između novinara i politologa. Nakon toga, slijedi utakmica između rukometaša FPZG-a i FPZG-ove futsal ekipe. U ovom će dvoboju prisutni moći prosuditi kako se rukometaši snalaze u nogometnim vodama, a kako futsal ekipa s loptom u ruci. Na kraju je vrijeme da svoje nogometne sposobnosti pokažu i djevojke. Ovaj će dvoboj također biti podijeljen na novinarke i politologinje. Sve djevojke koje se prijave i odluče odigrati utakmicu, bit će nagrađene posebnim poklonima.

Osim sportskog dijela druženja, pripremljen je i zabavni sadržaj. Svi prisutni koji nisu toliko vješti s loptom u nogama mogu se okušati u turniru u beli, pub kvizu o futsal ekipi ili beer pongu. Budući da je riječ o studentskom druženju, pripremljene su promotivne cijene pića, ali i dva ugodna iznenađenja.

Komentari na članak

Vezani članci

UniSport Futsal

UniSport Futsal 2015./2016.

Studentska futsal liga kreće s istoka

Kraj studenog rezerviran je za studentski fustal. Najpopularnije natjecanje starta u gradu na Dravi gdje će noge ukrstiti studenti Veleučilišta u Slavonskom Brodu, Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku i Veleučilišta Lavoslava Ružičke u Vukovaru.

Sveučilišna liga 2013 raspored

U SD Martinovka održan ždrijeb SP u futsalu

Sveučilišno prvenstvo grada Zagreba u futsalu

U muškoj kategoriji prijavljene su 32 ekipe podijeljene u 4 skupine, dok su u ženskoj kategoriji sveučilišta podijeljena u 2 skupine po 6 ekipa.

Studentska košarka

Četvrtina finala ženskog rukometnog natjecanja i natjecanje u košarci

Bogati sveučilišni sportski vikend u Zagrebu

Vikend pred nama nudi nam mnoštvo studentskih sportskih događanja. Igraju se utakmice nogometnog i rukometnog prvenstva Sveučilišta u Zagebu, a počinje i natjecanje u košarci.

ZSFL tekma

ZSFL

Zagrebačka studentska futsal liga počinje sljedeći tjedan, još se tri ekipe mogu prijaviti

Donosimo vam popis trenutno prijavljenih ekipa, a u turniru su ostala sveukupno tri mjesta.

Futsal dinamo poziva - spektakl na Šalati 05.09.2015

Uoči početka prve hrvatske malonogometne lige

Futsal Dinamo poziva navijače na spektakl na Šalati

Dinamo je u suradnji s Udrugom 'Jedni za druge' koja se bavi prevencijom ovisnosti, socijalnom i psihološkom rehabilitacijom te resocijalizacijom bivših ovisnika i osoba s invaliditetom pomoću terapije jahanjem organizirao niz aktivnosti. Klub je pokrenuo natječaj za izradu dizajna navijačke majice te tiskao iste, a sav prihod od prodaje ide udruzi.