Predstavljanje novogodišnje priče

FOTO: Hrvatski vaterpolisti s herojima udruge Ljubav na djelu snimili novogodišnji kalendar

Naslovna_Radna fotka
Pogledaj fotogaleriju
Andro Buslje i Ivan Krapić
Anđelo Šetka
Luka i Petra Bukić
Marko Bijač
Marko Macan

+4

– Ovogodišnji kalendar za nas je posebno emotivan. Poruke mališana bit će nam vodilja kroz ovu godinu. – rekao je reprezentativac Marko Bijač.

Hrvatski vaterpolski reprezentativci ponovno su izašli iz bazena i postali modeli. Već tradicionalno, četvrtu godinu zaredom, snimili su novogodišnji kalendar. Atraktivni vodeni junaci ove će nas godine gledati ozbiljnim, svečanim pogledom. Prvi su se put dečkima pridružile i reprezentativke. Novogodišnji je kalendar snimljen u hramu hrvatske kulture, Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Godina 2017. godina je nade, pozitivne misli itekako su nam potrebne. Ususret snimanju nastala je divna suradnja s mališanima iz udruge Ljubav na djelu koja brine o djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima. Upravo će nam pozitivne misli i poruke tih hrabrih mališana biti vodič kroz svaki mjesec ove godine

– Život donosi neke događaje koji nam se u tom trenutku čine teškima, ali kad ih naučimo prihvatiti, uvidjet ćemo koliko su nas upravo ti događaji, u nutrini, obogatili i osnažili. Iz svake situacije koliko nam se činila u tom trenutku teška, možemo izvući ono najbolje i najpozitivnije za sebe! – napisala je šesnaestogodišnja Ivana Franjković.  

Novogodišnji kalendar snimio je mladi umjetnik Filip Popović. Suradnja reprezentacije i hrvatskih brendova nastavlja se pa su tako reprezentativci i ove godine u Galileo odijelima, dok djevojke nose haljine hrvatskih modnih dizajnera. Stilistica Ivana Karapanđa te vizažist i frizer Ivica Palinić dugogodišnji su suradnici reprezentacije s kojima su i ovoga puta ostvarili izvrstan rezultat. Kalendar su omogućili partneri PBZ CARD, PPS Galeković, CROZ i BDO revizija.

 Ovogodišnji kalendar za nas je posebno emotivan. Poruke mališana bit će nam vodilja kroz ovu godinu. Ovo je samo početak jedne divne suradnje koju ćemo sigurno nastaviti. Želim nam svima samo pobjede ove godine. Puno dobre energije i pozitivnih misli koje su i glavna poruka ovogodišnjeg kalendara! – rekao je reprezentativac Marko Bijač.

Komentari na članak

Vezani članci

Jung - naslovna

Na današnji dan

Preminuo osnivač analitičke psihologije i tvorac ideje o introvertima i ekstrovertima

Ideje o introvertiranim i ekstrovertiranim osobama te o snazi ljudske podsvjesti nisu došle od Freuda. Riječ je o njegovu suvremeniku i kolegi, Carlu Gustavu Jungu. Neke od njegovih najpoznatijih citata donosimo u našoj fotogaleriji.

Nogomet 3 na 3, osmina finala

Studentski dan sporta

FOTO: Nogomet i košarka 3 na 3 obilježili su sportski petak na Savi

U Studentskom domu Stjepan Radić petak je bio ispunjen sportom. U sklopu održavanja Studentskog dana sporta odigravale su se posljednje košarkaške i nogometne utakmice.

Vaterpolist

Favoriti uvjerljivi u prvom kolu

Počela je nova sezona Jadranske vaterpolske lige

Odigrane su četiri utakmice prvog kola regionalne vaterpolske lige. Preostala dva susreta odigrat će se tijekom idućeg tjedna.

Plivanje

UniSport H20

Splitski studenti osvojili vaterpolsko, a zagrebački studenti plivačko zlato

Na državnom studentskom prvenstvu u plivanju i vaterpolu natjecali su se predstavnici Sveučilišta iz Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka, Pule te predstavnici Sveučilišta Sjever, kao i Veleučilišta iz Vukovara, Slavonskog Broda te zagrebačkog Tehničkog veleučilišta.

Matej Pilaš, FOTO: Matej Pilaš

Intervju s požeškim fotografom na osječkoj adresi

„Bitno je razumjeti svjetlo, shvaćati boje, uhvatiti emocije i trenutak, slušati sebe i svoje ideje“

Zajednički nazivnik za pojmove fotografija, elektrotehnika, planinarenje, pivo i hrana je Matej Pilaš, požeški student na osječkom FERIT-u, ali prije svega ogromni zaljubljenik u fotografiju.