LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sportski i glazbeni program

Evo kako će studenti proslaviti 20 godina STUDOM-a i 62. rođendan SC-a

Na Savi će se 13. lipnja održati zanimljiv sportski i glazbeni program, a svi zainteresirani studenti moći će besplatno uživati u njemu od 18:30.

Na Savi će se 13. lipnja održati zanimljiv sportski i glazbeni program, a svi zainteresirani studenti moći će besplatno uživati u njemu od 18:30.

U četvrtak, 13. lipnja, Studentski centar u Zagrebu proslavit će 20. godina postojanja STUDOM-a i 62. rođendan zagrebačkog Studentskoga centra. Organiziran je prigodni sportski i glazbeni program u Studentskom domu Stjepan Radić, Jarunska 2.

Odigrat će se završne utakmice, a najboljim ekipama i pojedincima STUDOMA-a 2019. dodijelit će se nagrade i priznanja. Naime, STUDOM je kratica studentskog doma, a predstavlja sportska natjecanja stanara studentskih naselja Cvjetno, Stjepan Radić, Ante Starčević i Lašćina.

Nakon toga na rasporedu je besplatan koncert Blagdan Banda u dvorani PAUK. Ovaj sastav čine svima dobro poznati riječki glazbenici: Zoran Prodanović Prlja (vokal), Sandro Bastiančić (bas), Alen Tibljaš (bubnjevi), Mladen Zec (gitara) i Vlado Simcich Vava (gitara) čije glazbene uspjehe vežemo uz neka od najvećih alternativnih i rock imena na ovim prostorima, poput Leta 3, Laufera i En Face. Njihov repertoar seže od 50-ih s Eddiejem Cochranom do 90-ih s Blurovskim uspješnicama, od T. Rexa do Talking Heads i natrag. Iza sebe imaju dva službena nosača zvuka: Palach's Not Dead (1996) i Živio album! (2014), oba snimljena uživo, bez studijskih trikova i naknadnih intervencija.

Sportski program na rasporedu je od 18:30, a koncert počinje u 22:00. Ulaz na sve besplatan je.

FOTO: SCZG