LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Krajnji rok za prijavu je 1. studenog 2015.

Europsko studentsko sportsko udruženje otvara fotografski natječaj

EUSA foto natječaj otvoren je za sve one koji su fotografirali ili će fotografirati na Europskim sveučilišnim igrama, koje traju diljem Europe od 16. lipnja do 13. studenog 2015. godine.

EUSA foto natječaj otvoren je za sve one koji su fotografirali ili će fotografirati na Europskim sveučilišnim igrama, koje traju diljem Europe od 16. lipnja do 13. studenog 2015. godine.

Europsko studentsko sportsko udruženje (EUSA) poziva sve navijače i prijatelje, kao i same sudionike njihovih natjecanja, na fotografski natječaj. Osim toga, EUSA poziva sve voljne da glasaju za najbolji logotip Europskih sveučilišnih igara.

EUSA foto natječaj otvoren je za sve one koji su fotografirali ili će fotografirati na Europskim sveučilišnim igrama koje traju diljem Europe od 16. lipnja do 13. studenog 2015. godine. Od sudionika se traži da svoje fotografije dijele preko društvenih mreža (Facebook, Twitter, Instagram) uz hashtagove #BEACTIVE i #EUSAPHOTO. Organizatori nagradne igre napominju kako fotografije ne smiju poticati na drogu, alkohol, političku propagandu, nacionalizam, seksualno sugestivan sadržaj i nasilje. 

Krajnji je rok za objavljivanje fotografija 1. studenog 2015. godine, a najbolji uraci ocjenjivat će se pomoću glasovanja na službenoj Facebook stranici EUSA-e. Studentska komisija odabrat će finaliste, a pobjednik će biti izabran nakon javnog glasovanja na Facebooku. 

Prijatelji EUSA-e također igraju važnu ulogu u odabiru najboljeg logotipa. Jedan like na Facebooku predstavlja jedan glas. Uz glasove na Facebooku, pobjednika će pomoći odabrati i EUSA komisija. Glasovanje na Facebooku otvoreno je do 1. prosinca 2015. godine, a ovdje možete upisati svoj glas. 

FOTO: EUSA
 

Podsjećamo, od 12. do 25. srpnja 2016. godine, Zagreb i Rijeka bit će domaćini Europskih sveučilišnih igara. 5000 studenata iz 45 europskih zemalja i s 250 različitih sveučilišta natjecat će se u 21 sportu. Isto tako, Osijek je ranije ove godine (21.-28. srpnja) bio domaćin 11. Europskog sveučilišnog prvenstva u nogometu, a od 10. do 13. studenog Opatija će biti domaćin 4. Europskog sveučilišnog prvenstva u taekwondou. 

FOTO: EUG2016.COM