Studentski sport

Dvije naše odbojkaške ekipe slave na Europskom sveučilišnom prvenstvu

Vijesti

Slavlju odbojkašica iz Italije i odbojkaša iz Turske pridružili su se i predstavnici naših dvaju sveučilišta koji se s Europskih sveučilišnih igara vraćaju s dvjema medaljama.

Odbojkašice Sveučilišta u Rijeci s Europskog sveučilišnog prvenstva vraćaju se s brončanom medaljom, dok je odbojkašima Sveučilišta u Osijeku pripalo srebrno, drugo mjesto.

U ženskoj konkurenciji bolje od naših riječkih predstavnica bile su odbojkašice s Istanbul Aydin sveučilišta, koje su se našle na drugom mjestu. Zlato su kući odnijele predstavnice Sveučilišta u Bologni.

Studenti s turskog Beykent sveučilišta najbolji su bili u muškoj konkurenciji, a naši su Osječani bili bolji od trećeplasiranih Francuza sa Sveučilišta u Montepellieru.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Odbojkašice UNIDU

Međunarodno sportsko natjecanje

Održan 17. po redu Memorijal Vedrana Jelavića

Turnir međunarodnog karaktera ugostio je sedam muških košarkaških momčadi i pet ženskih odbojkaških momčadi. Najboljima su se pokazali Veleučilište u Karlovcu i Sveučilište u Dubrovniku.

SCool Fest: Pobjednice

Sedmi dan SCool Festa

FOTO: Studentski dani sporta na Savi

Danas nas očekuju državno prvenstvo u košarci te, između ostalog, završnice turnira u odbojci i nogometu. Nakon toga, za zabavu su u dvorištu Studentsog centra zaduženi Kuzma & Shaka Zulu i Ljetno kino.

Božićni turnir

Memorijal Vedrana Jelavića

Traju prijave za košarkaški i odbojkaški studentski turnir u Dubrovniku

Organizator natjecanja je dubrovački Sveučilišni sportski savez, a sudionici su visoka učilišta iz raznih krajeva.

Mali nogomet

Europske sveučilišne igre

Zagrebačka sveučilišna futsal ekipa u potrazi za sponzorima

ZSSS poslao je prijavu za sudjelovanje sveučilišne muške futsal ekipe na ESI-ma u Portugalu, no za odlazak su joj potrebni vanjski sponzori.

Smeč, žene

Memorijal Vedran Jelavić natjecanje je međunarodnog karaktera

Tradicionalni božićni turnir u Dubrovniku

Pod organizatorskom palicom Sveučilišnog sportskog saveza Dubrovnik i ove se godine održava tradicionalno natjecanje u odbojci i košarci.